Juniori de iunie-iulie 2003 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
karara spune:
buna seara, tuturor! sunt o cunostinta mai veche...de acum vreo 4 ani sau cinci de cand eram inca gravidute.atunci eram kara si am un baietel mihai nascut pe 4 iulie 2003...v-am recunoscut pe toate dupa nume...imi face placere sa devin iar membru si sa vorbesc cu voi. dupa cate vad foarte multe aveti 2 copii sau mai multi..sa va traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!
sa ne auzim cu bine!
va pup
karara.
madic spune:
Buna fetele,
LA MULTI ANI pe anul asta, ca n-am apucat sa va spun pana acum, sa aveti un an bun, in care sa reusiti in tot ceea ce va propuneti!
La mine e iures mare, poate ca unele dintre voi stiti de accidentul de la Otopeni din 30 dec - in masina pe care a lovit-o avionul erau colegi de-ai mei (electricieni de la intretinere, dar sintem colegi) si va dati seama cam care e atmosfera pe-aici. Asa ca inainte de a ma afunda in raportarile de luna asta, am zis sa dau un semn de viata, sa nu ne dati disparute.
De sarbatori am petrecut asa si-asa, adica Dan a facut o viroza nasoala de Craciun, pe care eu am luat-o de Revelion, de fapt toti cei care am fost de Craciun ne-am pricopsit, numai ca ne-a apucat pe rand . Noroc ca Mariuca n-a avut nimic, deci am inceput cu bine gradinita. Unde acum e epidemie de varicela , asa ca sint prezenti doar vreo 10 copii. In rest, si la noi au fost multe cadouri de Mosi, dar cea mai tare e o pisica din plus pe care i-am luat-o inainte de Craciun, pe care Mariuca o iubeste la nebunie, cu ea doarme, cu ea mananca, cu ea o trezesc dimineata, ce mai, e prima jucarie de care nu s-a plictisit dupa 3 zile. Si nici macar nu face nimic pisica asta, numai ca e moale-moale si parca te-ncalzesti cand o tii in brate .
La serbare a fost OK anul acesta, poate pt ca am facut-o intr-o sala de festivitati, nu in clasa la gradi, dar tot s-au mai gasit cativa parinti care, desi stateau in primul rand, se ridicau in picioare sa filmeze/pozeze . N-am pus inca poze, ca n-am avut cand.
Am asa de multe sa va spun de cand n-am mai scris, ca vad ca am luat-o cam pe aratura, dar ma intelegeti voi .
In alta ordine de idei, noi cand ne mai vedem, cu sau fara copii?
Va pup si va mai scriu.
Madi si Mariuca
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by karara
buna seara, tuturor! sunt o cunostinta mai veche...de acum vreo 4 ani sau cinci de cand eram inca gravidute.atunci eram kara si am un baietel mihai nascut pe 4 iulie 2003...v-am recunoscut pe toate dupa nume...imi face placere sa devin iar membru si sa vorbesc cu voi. dupa cate vad foarte multe aveti 2 copii sau mai multi..sa va traiasca, sa fie sanatosi si voiosi!
sa ne auzim cu bine!
va pup
karara.
Hei, bine ai revenit :). Din cate imi aduc aminte ultima oara cand ai postat aveai ceva suparare pe soacra :D. Nu mai stiu exact ce era. Ce facti voi?
romana spune:
Kara: Bine ai revenit . Eu , din motive de trei copii, imi aduc aminte ca prin ceata de tine, dar sper sa-mi revin.
Cind ne-ai scris ultima data?Unde ai fost pina acum? Esti cumva insarcinata?
Madi: Sanatate si sa nu se prinda varicela de voi. SI Maria mea e mereu in brate cu o papusa-bebe. Are grija de ea ca o mamica. Tu lucrezi la aeroport? Asa departe? Cred ca stai o gramada de timp in trafic.
Sa aveti grija de voi.
karara spune:
romana: ma bucur sa aud ca ai trei copii, eu nu am avut insa curajul..nu, nu sunt insarcinata, il am doar pe Mihai, nascut o data cu primul tau copil, tot in Bucuresti, cu dr Herghelegiu, la Polizu.
intre timp am adus doua branduri in tara: MaxiMo si Pippi-Danemarca...poate le-ati cunoscut la targurile de profil din Bucuresti.
In rest totul bine, sanatosi....sa auzim numai de bine!
kara
karara spune:
Kehleyr: nu imi aduc aminte...oricum suntem bine, cu virozele astea ne descurcam mai greu ca se prind de noi imediat....acum suntem intr-o perioada buna, dar nu l-am dus inca la gradinita acum pe 7 ian, mai astept o saptamana...Mihai este in grupa mijlocie.
va pup,
kara
nma spune:
salutare
fetelor voi ce stiti de scoala? pana la urma se face grupa pregatitoare la gradi sau la scoala? voi ati inscris copiii la scoala? am inteles ca trebuie sa o faci cu ceva timp inainte (1-2ani) daca ai o anumita preferinta. eu sunt intr-o mare ceata si nu stiu ce sa fac.
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
gabitz78 spune:
nico - inca nu s-a votat legea. eu oricum vroiam sa-l dau l;a 6 ani la scoala...dar inca mai studiez problema.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anamaria spune:
salutare fetele!
intr-o pauza foarte scurta ca e nebunie la mine la birou...
se pare ca luni il vom opera de polipi pe tudor; cel putin, asa a ramas stabilit saptamana trecuta cand l-a consultat doamna dr ORL. din pacate, eu nu pot merge cu el la bucuresti (sunt intr-o comisie de evaluare pana spre sfarsitul lui februarie); l-am rugat pe adi sa incerce sa discute cu doamna dr daca ar putea amana operatia pana in martie, cand as putea merge si eu, dar ea insista sa o faca acum, in regim de urgenta. asa ca luni va merge cu bagajelul la spital...
vroiam sa va intreb, poate aveti informatii mai recente in domeniu: cam cat mai 'costa' o operatie de polipi? cat ar tb sa dam la anestezit, cat la dr care il opereaza?
sper ca vreuna din voi sa aiba timp sa-mi dea un indiciu, eu nu mai tin minte de cand l-am operat pe bogdan, si oricum au trecut 3 ani de atunci...
pupici cu lipici,
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
anamaria - multa sanatate lui tudor.nici eu nu mai tin minte cat am dat atunci la operatie
pupici dulci
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/