Juniori de iunie-iulie 2003 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
romana spune:
La serbare au fost doua faze care m-au facut sa rid cu lacrimi.
Dupa un cintecel in engleza, cind au fost aplaudati, Cristi s-a intors in spate unde era grupa lui Alin ( care astepta sa-i vina rindul) si-l intreaba cu voce tare pe fratele lui:
" Alin ai aplaudat?"
Cind a fost rindul lui Alin sa spuna poezia, la microfon fiind, Cristi care era deja cu noi in sala a inceput sa-l strige "Alin! Alin! Alin!" . Maria care era si ea cu noi a facut un cor cu Cristi. Alin , daca s-a auzit strigat , s-a uitat in zare fara o tinta precisa si a salutat cum minuta, apoi si-a spus poezia cu un pic de ajutor. Toata lumea a ris cind i-a auzit pe nazdravanii mei ce fac.
Andra: Cred ca a fost o conspiratie cu poeziile. Ca nici eu nu am stiut poezia lui Cristi. Mai rau e ca n-am inteles nimic din ceea ce a zis, mai ales ca nu pronunta corect anumite sunete.
Felicitari pentru Luca. A avut o pezie lunga si a spus-o foarte frumos. Mie imi place si de Ingrid, r o fisneata fata asta.
Cu masina... acm sint in telefoane si mail-uri cu un dealer Logan. Sper sa rezolv cu bine, sa nu iau vreo teapa si sa nimeresc o masina care sa nu se stric in anul urmator, ...poate nici in urmatorul?
Aveti ceva exepriente de impartasit de pe vremea cind v-ati cumparat masinile?
Gabi : Sa-ti traisca micuta crestina.
Magdone: E minunat daca e fetita.
Sanatate copiilor bolnaviori.
Va pup.
Romana si piticii raciti., care au luat vacanta mai repede.
Va pup
martta spune:
Buna, fetelor!
Ghiciti cu cine m-am intalnit azi la petrecerea Baroului?
Cu Bibi!!!
Baietii sunt amandoi frumosi, mami de asemenea, in plus, f.ocupata!Sper sa-si mai faca putin timp sa ne mai scrie!
Va pup!
gabitz78 spune:
sal.
aditzu - frumoasa serbare, si irina si mai frumoasa!
romana - tare faza.
in alta ordine de idei...sunt un car de nervi! pe toata lumea....am primit raspuns de la anl, ca cica nu vor sa dea drumul la lift pana nu se platesc niste sume care sunt stranii, eu cred ca sunt de la diferente de curs, dar oricum nu prea au nici o logica. si evident, nimeni nu vrea sa dea banii aia. asa ca nu-mi ramande decat sa si sa . din pacate, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Cornelia spune:
Dragele mele, va urez Craciun fericit si un An Nou cu multa iubire!
Nu am avut timp sa va mai scriu si abia acum m-am eliberat, dar ma apuc de facut bagaje si alergat prin oras dupa una alta. Sambata dimineata plecam si ne intoarcem pe 4 ianuarie.
Pupici tuturor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
bychi spune:
Apar si eu sa va urez Sarbatori fericite si faine de tot, cu zapada, cu caldura cu ce vreti voi mai mult si mai mult!
La multi ani lui Rares Cristian, La multi ani si Andrei; multa fericire si sanatate!
Salutari, cu dor, la voi toate!
nma spune:
va urez si eu repede ca sunt contra cronometru toate cele bune, "SARBATORI FERICITE!",sa va aduca mosul tot ce va doriti.
noi plecam acum la socrii si acolo nu am net
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Kehleyr spune:
Si eu tot cu urarile... Mi-am terminat toate cumparaturile si alergaturile, am spalat masina, am facut bagajele (adica geanta de cadouri ) acum mai ramane sa vedem daca reusim sa plecam ca inca nu e clar . Tineti-mi pumnii.
Va doresc tuturor un Craciun cat mai linistit si senin impreuna cu piticii (si bunicii, daca este cazul), multa sanatate si un An Nou cel putin la fel de bun ca si acesta.
PS. Aseara am deschis unor colindatori, erau niste tineri, 4 fete si un baiat, au cantat atat de frumos incat mi-au dat lacrimile. Fetele mele (deja in pijama la ora aceea) au ascultat absolut absorbite .
Sarbatori fericite!
Magdone spune:
Fetelor, va urez si eu un Craciun Fericit si un An nou cat mai bun cu multa sanatate si numai impliniri!
Eu o sa mai vin la servici saptamana viitoare in vreo 2 zile ca pe aici se lucreaza in disperare, dar dupa aia sper sa ma linistesc si eu cateva zile. Pleacam si noi de Revelion la niste prieteni intr-un orasel mai in nord. Abia astept, o sa fim gasca mare. Imi pare tare bine ca ne-am facut niste prieteni pe cinste aici, cu care petrecem toate sarbatorile.
Petreceri frumoase si sa ne vedem cu bine in 2008!
Magdone 16+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
madic spune:
Buna fetelor,
Pentru ca de maine intru si eu in concediu si sint fete care pleaca de pe acum in vacanta, voiam sa va urez un Craciun fericit si un An Nou cu sanatate si bucurii.
Aveam multe sa va mai povestesc si eu, mai putin timpul necesar. Sper sa mai apuc sa intru zilele astea sa vad ce mai ziceti.
Va pup si sa ne vedem cu bine!
Madi si Mariuca
gabitz78 spune:
buna si de la noi.
uram si noi la toata lumea craciun fericit, un an nou cu sanatate si impliniri pe toate planurile.la multi ani!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/