Juniori de iunie-iulie 2003 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
gio spune:
Buna fetele,
Magda, tinem pumnii si bb chiar sa fie fetita!!!
Romana, felicitari pt carnet!! Si spor la ales masina! Eu vreau un Mitsubishi din ala mare gen gandac habar n-am cum se numeste dar are o chestie pt bagaje f mare. Romana, da intr-adevar e altfel la gradi decat acasa, pt simplu fapt ca nu-s ai mei. Dar la somn e crunt.
Martta, suna super serbarea voastra, bv! Cum am spus Taisia nu are parte insa va veni si la ea mosul ca o iau cu mine la gradi. Timpul e prea scurt ca sa mai invete rolul ei dar tot e ceva.
Gaby, sa-ti fie de bine noul look!! Erasmus e gradi si e dupa podul Constanta. Nah ca fac reclama, dar numai sa nu veniti la mine ca-mi ajung 9.
Andraaaaaaaa, mai traiesti?
Pup fetele
Andra_ spune:
Buna fetele,
sa dau un semn de viata sa nu ziceti c-am disparut de tot, nu prea am scris ca ma tot gindesc ca n-am ce, desi daca stau si ma gindesc acum am facut o gramada de chestii ; cred ca de fapt marea problema e accesul la computer de vreo juma de ora seara, din cauza de sot dependent de Triburile , dar cred ca de saptamina viitoare voi avea in sfirsit computerul personal (de la job) acasa, asa ca rezolv problema.
Copiii sint bine sanatosi, am fost si noi azi cu catel, cu purcel la serbare, mie mi s-a parut mai scurta si rolurile mai simplute decit la serbarile anterioare, Luca recita fr. bine asa ca ma declar multumita, mai ales ca poezia a invatat-o la gradi, noi azi am auzit-o in prima auditie. Fred a stat si el cuminte in carut si s-a uitat la evolutia lui frat-su si a grupei lui, e in continuare un copil cumintel. Acum e in perioada in care bate casa in patru labe, se ridica pe tot ce prinde si roade mobila, in 2 saptamini a avansat fr tare, sta perfect in fundulet si se joaca, se aseaza in labute si se preumbla, e haios foc cum daca-l las in patutul lui mai intii isi cauta suzeta, apoi si-o indeasa in gura, si numai dupa asta se ridica pe patut si se hlizeste la noi.
Luca a avut un episod de febra acum vreo 3 saptamini, in w-e a avut 37-39 de grade, asa ca nu l-am dus la gradi si l-au luat bunicii in carantina la ei duminica. Desi de marti n-a mai avut nimic, a stat saptamina aia acasa cu ei si si-a facut de cap.
Pe mine ma ingrijoreaza din nou cantitatea cadourilor pe care le primeste, ptr ca are Mos si la tati la serviciu (unde le-a dat cite un sac cu dulciuri la fiecare), si la mine, apoi vor fi cadourile luate de noi, de bunici, de frati-miu, de prieteni (care nici unii n-au copii, asa ca Luca profita ), la serbare a primit azi ceva fr. dragut, un atlas geografic cu un mic glob pamintesc...dar tot cadouri, cadouri. La un moment dat, cind l-am amenintat ca nu ii aduce nimic Mosul daca nu e cuminte, mi-a replicat ca nici anul trecut n-a fost cuminte, si tot i-a adus cadouri. Si nici macar nu era revendicativ, era cumva nedumerit cind mi-a spus asta. Eu incerc sa le temperez elanul celor din jur, si sotului, dar nu prea reusesc , adevarul e ca jucariile sint din ce in ce mai interesante si mai accesibile, si toata lumea isi retraieste copilaria cind da de ele prin magazine. Ma gindesc de multe ori ca sintem o generatie de parinti-fosti copii frustrati de lipsa jucariilor, care acum avem posibilitatea sa ne rezolvam aceste frustrari cumparind jucarii copiilor nostri si nu numai. Ca sa nu mai zic ca jucariile sint asa bune ca nu se strica, sau cel putin Luca n-a prea stricat nimic, asa ca nu scapam de ele de la un an la altul, mai dam la copii amariti, dar parca nu se vede. Pina si lui Fred nu m-am putut abtine si i-am luat citeva ...Mama imi tot spune sa nu mai dau banii pe jucarii si sa-mi iau eu o haina de blana de ei, si, desi de mult am ajuns la concluzia ca are (de multe ori) dreptate, nu reusesc sa o ascult nici acum, la virsta-mi inaintata. Si prevad c-o sa regret
pup u,
Andra
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
Romana - felicitari!! Si masina pe alese.
Marox - Julia trebuie sa fie ruda cu Matei. Avem poze cu el, cand era pitic, dormind sub pat, pe spatarul fotoliului, pe capataiul patului si in hol.
Ai nostri sunt relativi decenti la culcare. Se mai duc si ei in baie de x ori, isi mai dau seama ca nu se pot culca pentru ca n-a mancat Fuffy (ursul) de seara, dar de obicei ne spala, pupam, citim poveste si dam stingerea. De cand nu mai doarme Matei la gradinita e destul de obosit ca sa adoarma rapid. Mai nasol e cu ana care gaseste circca 200 de motive sa mai stea putin.
Azi dimineata am pus bradutzul, aseara am decorat casa cu luminite si acum danseaza Matei pe "Jingle Bells". Am inceput cam devreme, dar de data asta nu ni se mai pare aiurea. Magda voi decorati anul asta casa?
Andra, noi am cedat si ne-am mai luat un calculator, ca daca nu se juca Andrei, se juca Ana sau se uita Matei la desene.
Magda, nici eu nu am carnetul plin. Mi-e frica sa ma dau pe autostrada asa ca astept primavara sa fac ceva practica. Noi oricum mergem cu trenul la munca si parcarea in downtown e prea scumpa, asa ca multa practica nu am sanse sa fac daca nu ma duc in mod special la plimbare cu masina. Apropo de downtown, are si dezavantaje, daca e frig te plimbi prin magazine in pauza de pranz si faci gaura la buget ca mine :).
Azi eu si cu Ana ne-am cumparat patine, abia astept sa ma dau maine pe gheata. Asta daca nu se dezgheata peste noapte, sa-mi faca mie in ciuda.
pe curand,
madishor colindator
Magdone spune:
Bunaaa,
brrr ce ninge la noi, si eu un viscooool, abia acum dupa masa a mai iesit putin lumea la dat zapada, Gabi isi ia si el inima in dinti acum, mai nasol e ca daca continua in halul asta pana deseara s-a depus la loc. Nu stiu cum ajung maine la servici.
Madishor, da si noi am pus bradul si am decorat si casa pe afara, cel putin pe aici la noi pe strda parca se iau astia la intrecere care mai de care isi pune luminite, renisori, am vazut si un om de zapada imens dar umflat cu aer in fata unei case, una peste alta e super frumos.
Cu carnetul, ce sa zic asa a fost sa fie, eu oricum merg pe autostrada ca ma duc la servici si n-am altfel cum, m-am invatat si mie imi era putin frica la inceput, dar cu practica ai sa vezi ca e mai usor.
Magdone 15+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Kehleyr spune:
Buna fetelor,
Scriu si eu pana nu ma dati disparuta ca si pe Andra :).
Romana, multe felicitari, ma bucur mult ca ai reusit sa iti iei permisul. Pe cand masina? (nu ca acum ar fi cea mai buna perioada pentru condus...)
Cornelia, ai zis ca ne mai scrii. Sper ca nu s-a intamplat nimic, au trecut cele 2 zile de rezolvare a problemei .
Aditzu, te inteleg perfect cu Irinuca, sper ca Singulair-ul sa va rezolve problema pentru totdeauna. Iti tinem pumnii. Si pe noi ne ameninta pediatrul tot cu asta daca mai continua sa aiba accese de tuse. Dar eu momentan vreau sa incerc si la un homeopat, la noi e forma mai usoara si poate se rezolva asa, am auzit de cazuri in care a functionat.
Noi am avut trei (3!) serbari saptamana trecuta. Si eu, ca si Andra, ma intreb ce o zice fi-mea de atatia mosi. Joi a fost la gradi, vineri la balet si ieri la mine la birou. La gradinita mi-a placut mult, a fost un progres evident, poezii mult mai lungi, la engleza iarasi a fost foarte bine. La balet am murit de ras, erau asa de dulci toate imbracate in alb, cu coc, ca niste printese. Doar ca fi-mea habar nu are nimic, ma intreb cum o suporta profesaoara. Era vesnic in urma cu orice miscare, nu ii iesea nimic, dar in schimb radea si ne facea tot timpul cu mana si facea ordine printre fete, asa ca era evident ca se simte bine si asta a fost cel mai bine.
Eu am o problema cu cadourile primite. Sa nu ziceti ca sunt snoaba, dar ma enervez ingrozitor cand de fiecare data se cumpara papusi pentru fete, si nici macar niste papusi mai deosebite, numai chinezarii care se strica dupa 5 minute . Asta a primit si la gradi si la balet. Acum nu zic sa cumpere nu stiu ce barbie, dar asa zau ca sunt bani aruncati, nu stiu ce e in capul mamicilor alora, ca doar sunt si banii lor. La anul fac pe in 4 si ma bag la cumparat cadouri sa nu se mai intample asa.
Aseara am decorat si eu in casa cu globulete si luminite. Brad nu facem pentru ca plecam din Bucuresti.
M-am mai linistit cu analizele, toata lumea zice ca e imunitate scazuta, ea parca s-a mai ingrasat... tot nu e rosie in obraji dar sa vedem dupa vacanta la munte.
Va pup si sa ne auzim cu bine.
anamaria spune:
dana - linisteste-te cu analizele stefaniei... eu na-m fost in viata mea rosie in obraji, desi altfel sunt perfect ok si ma simt super-sanatoasa!!! de cate ori mergeam la medicul de familie, gravida fiind, imi recomanda cateva vitamine, ca 'esti alba la fata ca foaia de hartie'; eu rezolv in general pb asta cu un pic de fard din cutiuta... iar analizele le am beton, nici vb de anemie! pp ca asa sunt eu, am rude prin vreo familie regala...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
gabitz78 spune:
buna seara si de la noi.
dana - la fel am patit si cu stefan, cu analizele...imunitate scazuta si dr ne-a dat ecoflorina 14 zile/luna timp de 3 luni.acum nu stiu daca e coincidenta sau nu, dar de cand ia asa are si pofta de mancare si nici nu s-a mai imbolnavit.
noi am avut sambata botezul. a fost foarte frumos si printesa a fost foarte cuminte.cu cine o fi semanand?cand voi avea poze, o sa le pun sa ma laud!
gio - am retinut mesajul! inseamna ca e aproape de gradinita lui stefan.
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
romana_74 spune:
Ciao fetele, imi pare rau ca nu am intrat pe la voi macar sa va salut si sa vad ce faceti, dar nu am avut dispozitia necesara si apoi nu am avut calculator o buna perioada de timp deoarece am avut o gramada de virusi si abia am scapat de ei. Dar acum toate au trecut si sunt bine atat eu cat si piticii. Si ca sa vedeti ca suntem bine vedeti asta... musai cu sonor!
http://www.elfyourself.com/?id=1417017710
aditzu spune:
Buna Fetele,
Noi am avut sambata serbare, a fost frumos, Irina s-a descurcat bine, a spus poezia, a dansat , si-a lua cadoul de la Mosu'.
Dana si eu am aceeasi atitudine vis-a-vis de cadouri, nu inteleg de ce nu se poate iesi din sablonul fete - papusi, baieti - masini. Si macar daca s-ar putea juca cu ele, dar au papusile alea niste haine asa de stramte pe ele ca , eu ca om mare ma chinuiesc sa le imbrac si sa le dezbrac.
Irina cred ca e foarte contrariata de ce ii aduce mosu' mereu papusi de care nu se atinge cand ea cere cu totul alte lucruri.
In fine o sa compensam in familie carentele mosului .
In rest am fost ieri si i-am facut niste analize, a iesit destul de bine cam la toate capitolele, mai putin IgE care e in continuare mare 120, astept rezultatul Phadiatopului (care spune la ce anume e alergica) si dupa aceea ma duc la alergolog.
Uff, si mie mi-ar placea sa o tratez numai cu paracetamol sau nurofen, dar cum naiba, toate racelile Irinei au si ceva bacterii in spate, utlima data , saptamana trecuta cand v-am spus ca a avut bronsita, i-a iesit iar pneumococ (sambata mi-a venit rezultatul antibiogramei, noroc ca de data asta era sensibil cam la toate antibioticele, nu mai era tulpina rezistenta de asta primavara).
Cateva poze de la serbare:
http://good-times.webshots.com/album/561810159IYFYdJ
Pa Adi