Juniori de iunie-iulie 2003 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
martta spune:
Felicitari, Romana!
Peste putin timp plec la serbare, asa ca scriu pe fuga.
Am rezolvat si cu cadoul. M-a sunat aseara o mamica si mi-a spus ca se vor strange bani. E mai bine decat varianta cu cadouri individuale.
Va pup!
gabitz78 spune:
martta - distractie mare la serbare.pupici lui vladutz.
eu m-am tuns scurt...ma simt asa bine ca am iesit si eu din casa, fara copil...ma simt revigorata!ar trebui sa ies mai des .
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anamaria spune:
salutare fetele !
am intrat si eu repede-repede sa vad ce mai faceti...
FELICITARI ! romana pt carnetul de conducere!
cum povestesti tu romana, aventurile dinainte de culcare, parca te-ai fi uitat pe gaura cheii la noi in apartament... (daca dai o chiftea de la sotul tau iti povestesc mai pe larg cum anume )
seara sa zic ca e mai binisor, pt ca sunt destul de obositi. totusi, imediat dupa ce i-am impachetat in pijamale si in sacii de dormit, incepe 'procedura':
- mami/ tati, vreau pipi si/ sau caca (aici exista 2 variante: ori au nevoie ambii deodata, asa ca fac o mica 'sedinta, unul pe wc si unul pe olitza, ori au nevoie fix pe rand, cum rasufi usurat ca a terminat primul apare si al doilea...);
- mami/ tati, sunt gata, vino sa ma stergi; nu, nu vreau sa ma stergi TU, o vreau pe mami/ tati;
- mami/ tati vrea apa/ lapte, si apa si lapte, sau apa cand ii aduci lapte si lapte cand ii dai apa;
- laptele asta e prea cald/ rece/ dulce/ amar sau mai stiu eu cum...
- mi-e cald/ mi-e frig;
...... si lista poate continua (din pacate)
din fericire, noi solutionam cerintele respective pe rand, 1 data eu 1 data tati, dar totusi sunt cumplit de sacaitori, mai ales daca urmaream cine stie ce film interesant la tv!
strategie n-am, dar la noi parca e mai bine de cand le-am pus tv in camera; se uita la desene si ii ia somnul...
magdone, lasa ca data viitoare va fi ok, vei obtine si tu carnetul de conducere!
despre dr tau ce sa zic, imi pare cunoscut, am norocul ca si noi sa mergem la un medic care, ca si al vostru, ne trateaza cu paracetamol si ne explica cu calm ca 'raceala trece fara antibiotic in 7 zile, si dc ii dai antib trece tot in 7 zile" pe razvan, sa se faca bine si sanatos!
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Maadi spune:
Buna fetele,
Romana - Felicitari pentru carnet si numai drumuri frumoase sa faceti cu masinuta.
Magdone - Lasa ca vine Mosu cu carnetul. Sanatate multa lui Razvan. Ce face burtica?
Aditu - Multa sanatate Irinei. Imi pare foarte rau ca sunteti iar bolnavioare. Inseamna ca sambata nu veniti la serbare?
Calin vad ca este bine. De cand mi-a facut mononucleoza nu am mai avut probleme.
In rest suntem bine sanatosi, obraznicuti din cale afara. I-am spus ca o sa-i aduca mosu numai bete, iar el mi-a zis - "Nu mami, o sa ma stearga dupa lista mosu."
Tot incercam sa-l culcam la el in pat si nu vrea sub nici o forma. Iar am incercat sa-i spunem ca nu o sa stie mosu unde sa-i aduca cadouri si mi-a zis ca se va descurca Mosul ca-i batran.
La servici nebunie totala ca la sfarsit de an.
Va pup pe toate.
Maadi si Calin (19.07.2003)
Marox spune:
Romana, felicitari pentru "lamiie"! Apropo, tot asta a ramas sau au schimbat simbolul pentru incepatori?
In rest, sa stii ca si la noi e la fel seara. Numai ca Alex, de cind e in grupa mijlocie si nu mai doarme la gradinita, seara ii cade capul pe masa. Iar Julia, chiar daca se fitiie (apa, pipi, kk) stie ca nu trebuie sa faca galagie. Insa are alta tehnica, isi scoate sacii de dormit si-i intinde si se intinde pe hol. Sau, si mai rau, se baga dupa usa sa doarma; noroc ca intru sa-i verific inainte sa ma culc, altfel acolo raminea toata noaptea!
aditzu spune:
Buna Fetele,
Romana - felicitari pentru carnet ! . Pe cand felicitarile pentru masina ? . Ati pus ochii pe vre-una ?
Maadi - Aaa, nuuu, venim la serbare. S-a facut bine copilu', acum suntem in saptamana aia sanatoasa, saptamana viitoare o sa fie bolnava . Noi avem de la 10.30 iar la grupa Irinei fetitzele sunt fulgi de nea iar baieti oameni de zapada. De abia astept ,era incantata aseara Irina de costum.
Maadi- nu-mi zice de obranicutzi ca, Calin statea super cuminte la imbracat, Irina era aia care arunca cu ciorapi prin clasa si se hlizea.
Martta - cum a fost la voi la serbare ?
Gabitz78 - sa-ti fie de bine pentru tuns. Sincer n-as vrea sa schimb gradinita, de abia si-a facut si Irina cateva prietene si merge cu placere, iar eu sunt destul de multumita de gradi.
Pa Adi
martta spune:
Aditzu: am avut surpiza sa constat ca aveau si serbare la engleza. M-am tot gandit la cat o fi lucrat profesoara de engleza cu ei, avand in vedere ca pana si Vlad, care n-a spus un cuvant despre asta acasa, s-a descurcat f.bine!
In rest, au avut sceneta "In asteptarea lui Mos Craciun", colinde si dansuri populare. Ultima parte a fost delicioasa, mai ales sectiunea dansului in pereche. Ca parinte, cu greu te abtineai sa nu razi zgomotos, atat erau de haiosi!
Una peste alta, Vlad si-a spus rolul tare, desi nu-l credeam in stare, astfel incat...parintii au fost multumiti, copilul de asemenea.
Va tin si voua pumnii sa se descurce copilasii bine si sa va distrati cu totii!
romana spune:
Va multumesc pentru urari si ginduri bune.
Mgdone Incearca sa lasi emotiile undeva pe drum si concentreaza-te la ce ai de facut. Il vei lua pina la urma. Dar tu in Romania nu ai avut permis, nu ai condus?
Sanatate lui Razvan. Burtica ce mai face?
Marox: Da se mai pun lamiile , in fata si in spate si sint la fel cum le stii si tu.
Aditzu: Inca nu ne-am hotarit ce masina sa luam. Ideea e ca vrem una incapatoare, ieftina , acum ca sint la inceput si sotul imi zice ca o sa o lovesc de doua ori pe luna!!!???? Sotului ii place toyota corola. Mie imi plac alea mari 4x4, dar nu primim bani de la Mos Craciun sa cumparam asa ceva. Probabil o sa luam un Logan sau o masina care sa nu depaseasca 15.000 e
Martta: Deci a fost frumos la serbare. Miine mergem si noi.
Magdone spune:
Buna fetele,
Eu am permis de conducere, nu mai tineti minte ca l-am luat atunci cand am ajuns Canada? bine prima data tot am picat, dar l-am luat a doua oara.
Examenul pe care l-am dat acum era pentru un fel de avansare in grad adica daca il luam puteam sa conduc masina si daca bausem o bere sa zic, asa nu pot, nu ca as fi avut nevoie dar asa e aici. Permisul care il am acum e valabil 5 ani si dupa aia trebuie obligatoriu sa dau examenul asta pe care l-am picat acum, si eu vroiam sa scap mai repede, dar asta e...
Razvan e mai bine, n-a mai facut febra de miercuri, a mers la gradi, a venit si Mosul la ei la grupa si le-a adus niste jucarioare.
Sa va zic ca am fost la doctor azi si mi-a zis ca probabil e fetita, dar nu baga mana in foc, ca n-a vazut prea bine. o sa-mi confirme la eco data viitoare peste o luna.
va pup
Magdone 15+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."