Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare
multumesc mult de urari dar si de voturi.
eu vad ca nu ma mai satur de somn. ar trebui sa fiu fericita ca e prima noapte in care andra doarme pana la ora 5.20 dar cum ieri a fost tare agitata, eu tot obosita sunt. plus ca ieri am vorbit toata ziua la telefon.
azi am si primul examen si nici nu pot sa citesc subiectele. inca oscilez daca sa merg sau nu.

magdone ma bucur ca e bine cu sarcina. sper sa fie asa pana la sfarsit!
gio esti educatoare sau nu am inteles eu bine?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

LA MULTI ANI !!!

de Sf Nicolae, pt cele care aveti acest nume sau aveti persoane dragi cu acest nume... (scuze de intarziere)

eu am luat presupun un pui de raceala de la tudor. ma doare gatul si mi s-au umflat ganglionii de nu mai pooooot!!!
din cauza durerii nici nu reusesc sa dorm noaptea, asa ca m-am ales si cu durere de cap + spinare
ma consolez / imbarbatez ca tudor si-a revenit dupa 2-3 zile, asa ca sper ca in we sa ma repun pe picioare!
avem in plan sa ii ducem pe copii la mall, unde s-a amenajat un nou loc de joaca cu topogane gonflabile, si in parc - la oraselul copiilor.
datorita racelii de care va povesteam, tudor a tras iar chiulul de la gradi, sper ca de saptamana viitoare sa poata frecventa cum trebuie gradi, sa nu ne trezim la serbare ca e plopist... (desi el canta mereu tot felul de cantecele+ colinde, mai are insa si rol intr-o sceneta, rol pe care abia saptamana asta il 'regiza' doamna)

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nma, da, asta lucrez acum; eu sunt aia care a incercat de toate :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Gio: ma surprinzi! Nu in sensul ca nu as fi crezut ca poti sa faci profesia asta, ci pt ca mi-am imaginat ca faci ceva in leg. cu noua afacere. Oricum, inseamna ca stai bine cu rabdarea!

Eu cred ca am dat-o in bara cu educatia copiilor. Au inceput sa se bata. Nimeni nu cedeaza, atfel incat trebuie sa intervin. Urasc asta!

Maine mergem la Cenusareasa.

Nma: un dublu La multi ani!
Cum am ceva mai mult timp, votez!

Va pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by martta

Gio: ma surprinzi! Nu in sensul ca nu as fi crezut ca poti sa faci profesia asta, ci pt ca mi-am imaginat ca faci ceva in leg. cu noua afacere. Oricum, inseamna ca stai bine cu rabdarea!

subscriu!
pe mine reusesc sa ma termine cei doi teroristi din dotare, nu-mi dau seama cum poate cineva sa aiba rabdare cu peste 10 pitici de varsta critica (ca io deja m-am lamuri, varstele astea 'critice' se succed fara pauze pana pe la 25 de ani asa, cand sper sa am noroc sa-si ia si ei servicii si neveste...)
quote:
Originally posted by martta
Eu cred ca am dat-o in bara cu educatia copiilor. Au inceput sa se bata. Nimeni nu cedeaza, atfel incat trebuie sa intervin. Urasc asta!

obisnuieste-te... cu cat cresc, cu atat se bat mai cu foc/ forta! e drept ca in ultima vreme ai mei se ciondanesc mai rar, incep sa se joace impreuna, dar cand au divergente tot cu bataia se rezolva ! si tudor pare ca e cel mai tare la bogdan de cat l-am 'instruit' sa nu dea in frate-sau ca e bebe, e mic si neajutorat... samd, el sta si incaseaza, saracu!!!

din doua una: ori noi nu stim cum sa-i educam, ori asa e comportamentul normal al fratilor... eu sunt singura la prainti, dar cu cati prieteni/ rude am vorbit, care au frati/ surori, imi povestesc ca se bateau mai mult sau mai putin des/ rau...

_

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Martta eu intru in panica daca nu se bat, pentru ca inseamna ca tocmai ce coopereaza la facut o prostie . Sincer, frai sa nu se bata nu prea am vazut.
Cat despre copiii cuminti, nici in aia nu prea cred, doar ca au moduri diferite de a se exprima. De obicei, daca ii venea Anei o idee nepotrivita, venea si cerea voie si cand ii spuneai ca nu e permis, facea tambalau. Matei face prostia direct. Ghiciti cine ne enerva mai tare: desigur Ana - nu poti sa mai schimbi nimic daca gasesti copilul cu gura plina de ciocolata, dar incerci atunci cand urla ca vrea ciocolata.
Magda vezi ca era un articol misto in "Today's Parent" (il gasesti pe site) despre "baietii sunt baieti si in loc sa incercam sa-i reparam, mai bine i-am iubi asa cum sunt". Nu ca i-am intelege, eu ma uit adesea la barbarul meu si nu pricep ce poate fii in capul sau.
Gio din cate am vazut eu, de succes sunt bulinele rosii si albastre si abtibildurile si laudatul/incurajatul cand fac ceva bine. Si nu-i lasa sa se plictiseasca, fiindca altfel isi gasesc ei ceva de lucru de capul lor .

pe curand,
madishor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madishor

Martta eu intru in panica daca nu se bat, pentru ca inseamna ca tocmai ce coopereaza la facut o prostie .

Madishor: incepusem ziua nu tocmai bine. Tu ai reusit sa-mi schimbi starea de spirit! Merci! Taaare faza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

wow..ce povestiti voi aici...si eu care ma plangeam, dar se pare ca am niste copii foarte cuminti.
noi ne pregatim de botez...sambata intram in randul crestinilor.
in rest, n-am noutati. ne pregatim de serbare care e pe 20.
am fost azi la controlul de 6 sapt si mi-a dat unda verde la . asa ca daca nu mai intru zilele astea, sa stiti de ce
va pup pe toate si pe toti.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Gabi: petrecere frumoasa, sambata!

La gradi nu se strang bani pt cadourile educatoarelor, astfel incat incep sa-mi pun problema ce sa le iau...Sunt 2 educatoare si 2 ingrijitoare. Pt directoare n-as lua, desi am vazut ca unii parinti ii dau si ei cadou. Ceva idei?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitz78

wow..ce povestiti voi aici...si eu care ma plangeam, dar se pare ca am niste copii foarte cuminti.
noi ne pregatim de botez...sambata intram in randul crestinilor.
in rest, n-am noutati. ne pregatim de serbare care e pe 20.
am fost azi la controlul de 6 sapt si mi-a dat unda verde la . asa ca daca nu mai intru zilele astea, sa stiti de ce
va pup pe toate si pe toti.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

bravo, gaby! il faceti pe-al treilea bebe?

_

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput