Juniori de iunie-iulie 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Crisa: Am grija de 3 copii siun sot. Cel mai greu e in weekend, dar o sa treaca si asta, ca vorba 'cea "nimic nu e vesnic'.
In rest imi place la nebunie la servici, e mai bine decit acasa, fac si eu altcea decit mincare, spalat vase la nesfirsit, etc.
Cel mai mare neajuns mi se pare drumul de la servici acasa, mai ales cind ploua si se circula in dublu timp.

In privinta sotiilor si nazdravaniilor, si noi ducem lupte grele, la puterea a treia, fata de cele care au doar un copil. Cel mai greu seara la culcare, cind adorm eu , iar ei continua cu agitatia si sariturile.

Ma mir si eu cum de sint mai cuminti copiii din alte tari! Chiar e adevarat? Nu cred.

Eu incerc sa-mi propun sa nu ma enervez si sa nu raspund l provocari, dar nu-mi iese intotdeauna. Oricum , cred ca tehnica de "invaluire si de ametire a adversarului a se citi copil)" e cea mai buna, totul e sa ai inspiratie si energie sa o alplici.

Magdone: Bafta, cu permisul de conducere. Am si eu examen pe 12 decembrie, si nu am mai condus de o luna. Ma duc simbata la 7 dimineata la ora de condus si nu cred ca mai reusesc sa planific inca una pina la examen. Cumva are sa fie...

Va pup, ca s-a trezit Maria si plinge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

quote:
Originally posted by romana

Ma mir si eu cum de sint mai cuminti copiii din alte tari! Chiar e adevarat? Nu cred.

eu cred ca indiferent in ce tara sau continent s-au nascut, copiii sunt cam la fel de cuminti!
desigur, putem compara copii care provin din familii cu aproximativ acelasi nivel de trai, sau cel putin peste un anumit nivel de trai!
eu gandesc cam asa: in momentul cand iti permiti un pic mai mult decat strictul necesar, cauza neascultarii/ obrazniciei copiilor este RASFATUL! cu cat le dam mai mult (fie ca e vorba de jucarii, dulciuri, si chiar atentie in sensul de a-i lasa sa ti se suie-n cap ), cu atat copiii ne vor 'exploata' mai mult!
sigur ca nu poate fi vorba de asa ceva la copii proveniti din familii unde se pune vesnic problema 'ce vom pune maine pe masa???' - nu neaparat acei copii sunt mai cuminti, dar zic eu ca parintii nu au timp/ bani/ dispozitie sa le asculte toate mofturile si atunci nici ei nu vor fi la fel de 'teroristi' ca si copiii care au, practic, de toate.

raman la vorba doamnelor invatatoare de la bogdan: copiii astia NU AU 7 ANI DE ACASA! 100% adevarat!
nu stiu ce-s alea reguli, ce-i aia autoritate, samd!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

revin sa va mai povestesc cate ceva...
dimineata aveam boala pe copiii neascultatori; intre timp am realizat ca nazdravanii au facut si vor face mereu copiii, multumim lui dumnezeu ca sunt sanatosi si avem posibilitatea sa ii rasfatam!

noi suntem sa zic binisor, desi tudor a facut febra azi-noapte, cred ca a prins o mica raceala.

pt mos nik le-am luat niste pachete Milka (o punga in care e o cana si ceva dulciulete) si cate un joc mic de puzzle.
am cumparat luni si cadourile pentru mos craciun: doi caini de plush imensi, daca ii pun unul langa altul ocupa toata canapeaua dupa ce am ajuns cu ei in casa, ne-am dat seama ca nu avem unde sa ii ascundem, asa ca i-a dus la socrii, ei au mai multe debarale...
le-am mai luat - la insistentele lui tati si un joc din ala cu un volan, care se instaleaza la televizor. eu cred ca sunt prea mici pt asa ceva, si tati mi-a dat dreptate, da cica pana mai cresc cupii se joaca el...
ieri mi-am gasit si eu o bratara si un inel din argint, sunt taaaare incanta de ele!

tudor este la serbare ingeras, i-am cumparat aripi (cu pene albe) si coronita de ingeras. m-am gandit sa ii fac o rochie lunga si lalaie ca sa arate ca un ingeras de-adevaratelea.
acuma sa ii cer parerea, sa nu ma trezesc ca nu se imbraca el in rochie?!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutarte
am venit sa dau repede o buna buna. mai tarziu sampani si tortulet
acum merg sa-l trezesc pe alex sa nu intarzie la gradi. mosul a venit aseara asa ca acum copilul nu mai are motive sa se trezeasca la prima ora. doar andra nu are somn
si sa nu uit "LA MULTI ANI!" tuturor sarbatoritilorde azi

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

magdone tu te plangi ca acolo ii lasa pe copii sa se descurce singuri, iar eu am patit exact opusul. cand era alex la cresa mi-a reprosat educatoarea ca alex mananca singur si nu accepta ajutor. eu credeam ca e bine dar lor li s-a parut anormal ca mai dadea si pe el. pana la urma l-au lasat in pace (doar are mami masina de spalat).

pedeapsa cu desene si calculatorul o aplic si eu si da roade. o singura data a fost nevoie de ea dar a stat copilul o saptamana fara desene.
gabi la mine alex s-a bucurat foarete tare ca nu a primit nuia. parca nu ii venea sa creada. dar mi-a adus el cu ceva timp in urma o nuia si m-a rugat sa ii spun mosului ca nu mai e nevoie sa aduca si el .
gio cum e la serviciu?
kehleyr eu nu i-am mai facut analize lui alex din vara cand au fost bune. asi fi vrut sa le facem acum dar la cate am avut pe cap nici o sansa. nu te mai stresa fi mai optimista. eu numai asa reusesc sa trec peste toate.

Mergi la inceput

alex s-a bucurat foarte tare de tot ce i-a adus mosul. a avut asa emotii.. tare dulce a fost. cum spuneam cel mai tare s-a bucurat ca nu a primit nuielusa. mosul a adus multe dulciuri si carticele. jucarii aduce mos craciun. a primit totusi si un cea ben 10 de la bona si un escavator (ca de mosul mai si greseste, bunica nu stia regula).

si sa nu uit; de azi sunt mai batrana cu un an asa ca va invit la
pt cine vrea sa-mi faca un cadou virtual va astept sa-mi puneti un vot www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=18" target="_blank">aici, poza nma.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Nma - "La multi ani!" Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii. Ai 5 puncte de la mine. Si multam de tratatie.

"La multi ani!" tuturor sarbatoritilor de astazi.

Pupici la toate.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

LA MULTI ANI !!!! de Sf Nicolae !
LA MULTI ANI NICO !!!
cu multa sanatate si numai bucurii!

Nu ma mai plang gata de cateva zile vad ca e mai bine, merge treaba cu desenele, asta il ustura cel mai tare.
Eu am inceput sa ma simt asa de bine, nu mai am nic un fel de greturi, cateodata stau si ma intreb oare chiar sunt insarcinata? da sunt ca am fost la eco

Magdone 14+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nico, La multi ani si multa fericire!!!

Fetele, sper sa fie bine la job, am apucat-o cumva pe alta cale, adica incerc sa imbin utilul cu placutul; sa si castig un pic mai bine dar si sa fac ce-mi place mie, adicatelea sa lucrez cu pustimea. Si am o pustime pe cinste. Cu mana pe inima zic ca i-am mai potolit, mai vedem, hmmm.

In rest, astept strategii de la gradi in continuare, un sistem de recompense ceva pana imi iau stampilele de la cerc .

Pupici

Mergi la inceput