*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)
Raspunsuri - Pagina 15
Noki_Lara spune:
Iacata POZE NOI!!!!. De la Kiddyland si cu fii-mea pictorita..de fatza1
Catel-pisica-alt animal - over my dead body!!!!!
Ceea ce implica si raspunsul la intrebarea cu ce pareea am despre animal in casa cu copil...
Vecina, deci ma parasesti???? Nu iesi azi???? Vrei sa ma fure cineva din parc cu copil cu tot???
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Dayssy idilica descrierea ta, dar noi avem un apartament, deci nu intra clar cainele, si oricum la ce parteneri de casa am eu, Titi si tac-su, eu as fi cea care scoate cainele afara, da de mancare, spala, etc, eventual poate ma si culca cu el, deci in nici un caz. Astept, ca vrea mama sa ii ia un caine mic dar la ea la curte si sa se joace acolo, deci m-am scos. Oricum acum il oripileaza pe cainele lui mama, mare cat o zi de post si cu o inteligenta, dupa parerea mea si a dresorilor, invers proportionala, asa ca are deocamdata cu ciense juca din lumea necuvantatoarelor.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Vecina draga vecina, petrecerea e la ora 21.30, deci pana atunci te bucuri de incantatoarea mea companie.
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Noki,Hilde multzam de parerile ref la tabla cu pricina.
Dayssy da mai, si io am vazut pozele voastre si ma declar incintata sa vad cum ti-a crescut feciorul de frumos.Iar ca telul e scump tare.Doar ca ma intreb o sa rezistati cu nervii.Tu si Mada si Aura de ex. care de asemenea vor sa-si ia balamuc in casa.Io pina s-a nascut T am avut un caniche pitic alb.Acu e la tzara,desigur tot in casa.Dar pina ce l-am invatat sa faca pipi afara m-am imbolnavit.A pisat cainele ala,dimpreunalea cu fii-su tone de pipi pe covoarele mele,aruncate acum.
Fii-su s-a nascut prin cezariana.(sa mai zica cineva ca nu seamana cateaua cu stapina).A fost singurul viu din cei 8 existenti.Si n-a avut lapte cateaua,deci io l-am crescut pe micu.Imi puneam ceasul sa sune din 3 in 3 ore sa-i dau cu siringa mai intai,apoi cu bibe lapte de vaca cu galbenus.Ii palpam burtica sa poata face treaba mare si apoi il curatzam.Il culcam intr-un lighean pe blanitza,intre 2 peturi cu apa calda si ii puneam ceas desteptator sa creada ca ticaitul e inima lui ma-sa.Il duceam cu mine la serviciu ca sa pot sa-l hranesc.A fost cit un soricel,roz si fara ochi.Iar la 3 luni era un drac si jumatate.Grajd mi-a facut casa.In cele din urma cu lacrimi in ochi l-am dat ca n-am mai rezistat.Iar cind a venit T am dat-o pe ma-sa la mama.Acum cind ne revedem ne iubim taaaare.Dar a fost geloasa rau pe Tudor.Dar acu se joaca impreuna.Doar ca animalul e babutza deja.
BE io am fost anul trecut in Cluj ,doar pt el.Da am fost dezamagita pentru ca,desi spuneau ca-s reduceri,nici vorba.Aveau exact pretul de pe site-urile fiecaruia.
Roxi ma bucur ca-s bune analizele.Io nu ma pricep,dar cind am vazut ce-ai scris(alambicatura aia de negativ-pozitiv-si-litere de tipar) m-am ingrijorat.
Aura hai sa facem club de mutulici.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Iar tu te vei bucura de neplacuta prezenta a bufnitei...care nu a dormit la pranz. Din nou...devine un obicei, vad!!!!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,iete aci poza ,am dat 130 ron pe ele ,au mai multe modele ,culori http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=1.jpg#
Noki ,super pozele ,e tare misto acolo ,vad ca ati fost gasca mai mare ,s-au distrat piticii??Ca eu ii fac ziua la BoomLand unde-i cam la fel si ma gindeam daca au ce face 3 ore fara sa se plictiseasca
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
Al meu plod e lege sa doarma la prinz chiar daca uneori face figuri ,daca face il amenint ca-l pun in patut si-l las singur si uite asa adoarme in 2 minute dar de la un timp adoarme mai tirziu 14:30
Madau si Orlando si-ar dori un catel foarte tare dar nu am curaj ,la cata mizerie face el catel imi mai trebuie ,tie nu ti-e frica de ce urmeaza??
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
dayssy spune:
Catel la bloc nu-mi luam sigur, ca n-aveam curaj, dar pentru ca stam la curte prea multe zile in casa nu are, ca doar are o ditamai viloanta cu podele de lemn, facuta din caramida porotherm si cu pod. Sta in casa pana cand mai creste un pic. Astazi dupa ce Dodo s-a jucat cu Alma in curte vreo ora jumate au cazut amandoi morti. Dodo in scaunul de masa mancand, iar Alma cu botul in castronul ei. Imi pare tare rau ca n-am avut aparatul foto la indemana. Dorm acum amandoi de n-au aer.
Leea ambele animalute din casa sunt femele. Pe pisica vreau sa o sterilizez ca deja am aventuri cu motanii in curte. E exact ca in Pisicile aristrocrate cand pisa e in calduri, card de motani pe garduri. Pentru catelusa inca nu-mi fac probleme.
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
Mihaelutat spune:
Madutza saru'mana si un picior o sa ma duc maine. Modelul e ok ca noi avem picior gros si ne trebuie cu clape sa ne incapa. Pentru o secunda am crezut ca fac infarct cand am vazut bebelusul asla langa Orlando. Am crezut ca ai nascut peste noapte sau ai adoptat un bebelus. Ulterior mi-am infipt mai bine ochelarii pe nas, m-am apropiat de monitor si am vazut ca e o papusa. e calr trebuie sa ma duc sa imi refac reteta de ochelari, puteam sa jur ac e un copil ala....
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Madutza saru'mana si un picior o sa ma duc maine. Modelul e ok ca noi avem picior gros si ne trebuie cu clape sa ne incapa. Pentru o secunda am crezut ca fac infarct cand am vazut bebelusul asla langa Orlando. Am crezut ca ai nascut peste noapte sau ai adoptat un bebelus. Ulterior mi-am infipt mai bine ochelarii pe nas, m-am apropiat de monitor si am vazut ca e o papusa. e calr trebuie sa ma duc sa imi refac reteta de ochelari, puteam sa jur ac e un copil ala....
Mihaela
Da ,mai e fratiorul lui Orlando ,tare-l mai iubeste ,mereu ii zic ,,ai grija de asta ca unu adevarat nu mai vezi'':)))
Ghetutele sint tare misto ,grosute in interior ,merge super bine cu ele ,cat despre problema cu incaltatu' stam la fel avind piciorul mai butucanos e greu sa-i iau un alt model ,de exemplu cu fermoar intr-o parte.
album dn Titi
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani