*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua colectie aniversara,

Dupa cum ma asteptam, de duminica s-a deschis sezonul de circ la mine in casa. Din momentul in care Alma(catelul Husky de 5 saptamani) a pasit la noi in casa toate au luat-o razna. In primul rand catelul nu stie sa ceara sa faca nevoile afara, deci trebuie pazit si scos imediat in curte. In al doilea rand pisica=stapana casei cum o prinde pe Alma o bate, dupa ce a fost certata si explicat ca nu are voie sa bata catelul merge doar pe sus = sifonier, canapea, bar, etc. chiar si mancarea pisicii a trebuit sa o urc sus. Si in al treilea rand, dar nu cel din urma Dodo nu poate face nimic fara Alma, saracul catel nici sa doarma nu poate, doar cand sunt orele copilului de somn mai prinde si ea ceva. Dodo de cum se trezeste tipa "Ama, Ama", nici in parc nu mai vrea pentru ca o scoate pe Alma in curte si se joaca cu ea, alerga, fac forme in nisip, joaca fotbal. Cand ma uit cum se joaca impreuna nu-mi pare rau nici o clipa ca am luat acest catel. Asta noapte a fost punctul culminant. A dormit Dodo singurel in camera, Alma pe jos langa patutul lui. Nu s-a trezit peste noapte, asa cum facea el de obicei, abia pe la 5 l-am auzit scartaind si m-am dus sa-i dau ceaiul, Alma dormea bine merci langa pat. La ora 6 cand s-a trezit tat´su a vrut sa-i dea de mancare catelului, dar ia catelul de unde nu-i. L-a cautat in toata casa, pe sub mobile, prin cotloane in camera la Dodo printre jucarii, nimic. Dodo dormea cu pilota in cap. Cand a dat pilota la o parte copilul si catelul dormeau spate in spate. Nu ne putem explica cum a ajuns catelul acolo pentru ca ea este mica si nu poate sa se urce, iar pe Dodo nu l-am auzit foindu-se. Singura posibilitate pe care noi o banuim este ca s-a trezit Dodo pe sestache si l-a luat in pat. Vom vedea ce va mai fi la noapte...
Ma intreba cineva de unde am luat sacii de jucarii agatatori(sorry, nu mai stiu cine) - toata camera lui Dodo e luata de la Ikea, inclusiv acesti saci care sunt minunati si l-au invatat pe Dodo sa fie organizat. Isi aseaza in ele jucariile dupa teme, marimi, culori.
Corap mare curaj ai tu sa pleci cu 2 copii asa mici la magazine, eu cu unul si nu am curaj. Te admir tare mult!
M-am cam placintit, dar v-am povestit aventurile mele.
Pupici multi la toata lumea!

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

MARIA, multumesc mult pentru link, deja iti spun sincer ca ma luase inima.
daca nu as fi eu asa de mare nici nu as stii ca am vreun smaburel, sa zic ca incepe sa imi fie un pic mai bine cu starile de greata. ma ingrijoreaza ca a inceput sa imi creasca tensiunea. incerc pe cat posibil sa tin regim ...nu imi iese zilnic
Tu cum te simti? cris ce nazbatii mai face?

mada, pupicuri pentru info. la IgM am valoare 0.7 si la specificatii este trecut <0.7. abia astept sa merg la control sa ii spun. Listeria nu am facut-o ca nu mai au chituri cei de la medicover si trebuie sa imi fac timp sa ajung la alta clinica.
ce mai fac miru si porcu?? mereu ma amuz cand ma gandesc la ce ai spus cu usa frigiderului
ce oferte mai sunt prin real? sa va fie de bine profiterolul, si mai zic ca trebuie sa tin regim....mh ce pofta am

cora, pentru rabdarea de care dai dovada. eu as inebuni cu siguranta

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Madau am auzit de BE in decembire si intetionez sa astept poate vad si vreun pat pe acolo, asta ca sa impusc doi iepuri deodata. desi la BE intotdeauna a fost slaba colectia de mobilier.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

miha, in decembire in bucuresti??

dayssy, frumos foc pustiul tau. de mult vreau sa iti spun si tot uit. am vazut pozele de la party, superrr.
despre blanosi, pu solzi, pene sau alte podoabe...eu nu sunt de acord for ever. Am pierdut un papagal, mama are cocker si stiu ce inseamna...
sa il stapaniti sanatosi pe noul locatar.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi da mi se pare ca e pe 6 decembrie. eu ma-m dezabonat de la newsletterul lor, dar mi-a zis sora-mea care este mare client si fan BE, asa ca am incredere totala in informatiile furnizate de ea. Ca sa nu mai zic ca mi-a confirmat si Madau, care de altfe se bucura de aceeasi incredere su apreciere totala in sanul meu.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi da, in perioada 6-10 dec e editie aniversara BE...tot la Polivalenta

Miha multam ptr aprecieri..stii ca la capitolul shopping sunt informata..vai de zilele lui Marius

Am uitat sa va zic, am fost vineri si i-am rezervat Mirunei ptr ziua ei, la Boo Boo Jungle...sper sa iasa super. Oricum locatia mi-a placut mult.

Cat despre animale...vreau si eu sa-i iau Mirunei un catel, planuiesc sa fie cadoul de ziua ei...o sa dam atunci porcul inapoi..si asa mi-a mancat urechile..baga in el parca e spart

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Noki, afla ca Dimitrie inca mai bea lapte noaptea, pe mine nu ma deranjeaza, il fac de seara si cand incepe strigatul ... pac cu sticlontul. noi bem lapte si la pranz...

Ma fetelor pe mien ma apuca nebunia. Ieri am fost la un loc de joaca si m-am intalnit cu un baietel nascut in aceeasi zi cu Dimitrie. Ala mi-a spus 3 poezii. Al meu nimic frate, abia daca repeta dupa mine cuvintele dar sa mai si invete poezii, ala era cu chiloti, al meu cu un pampersoi... asta e...

Langa locul asta de joaca e ZOOmania si angajatii magazinului mai scot catelusii care sunt de vanzare afara, cam pe la ora la care ne ducem noi. Vreau sa va spun ca e atat de incantat de ei atata se joaca cu ei, mai ales e unul alb acolo si Dimitrie se tavaleste pe jos si cainele face la fel, il cheama dupa el "ham ham" si ala alearga la el, se pune Dimitrie pe burta si cainele, se rostogoleste si cainele la fel face, desi Dimitrie nu vorbeste dar comunica foarte bine, ma gandesc sa il cumpar, nici eu nu stiu, asa de tare s-a lipit de cainele asta si cainele de el... Inainte de culcare imi povesteste numai de caine.

Madau ce caine ai luat pana la urma?

Voi ce parere aveti despre caine si copiii atat de mici?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutat ,eu i-am cautat foate mult ceva sa-mi placa si le-am gasit p'astea la Piciul de care sint f incantata ,mai ai timp?Ca le fac o poza sa le vezi

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Tot eu!!

Vad ca am deschis un subiect incitant.

Roxi multumim de aprecieri.

Eu i-am luat catelul lui Dodo pentru ca e innebunit dupa animale, face excat cum povesteste Canuta despre Dimitrie. Noi aveam deja o pisica dinainte de a-l avea pe Dodo la care nu am putut renunta. Pisica nu prea l-a primit incantata pe Dodo, dar nici rau nu i-a facut. Dodo se tot chinuia sa se joace cu ea, dar nu a avut succes. In momentul in care ne-am mutat la curte i-am promis un catel si ne tot intreba de el. S-a ivit ocazia acum de a-l lua si nu am zis nu. De cand e Alma in casa numai el are grija de ea. Dodo ii pune de mancare, el o urmareste cand face pis si caca si o cearta daca nu iese afara, el ii schimba apa, cu toate ca nu are decat 2 zile de cand e la noi. Incerca sa faca acelasi lucru cu pisa dar nu prea a avut succes. Aseara a fost joaca totala la noi in casa. Alma calare pe Dodo, si el radea de nu se mai putea. Se joaca cu ea inclusiv cu masinutele, i le cara doar pe cele cu remorca, in care poate intra Alma si el sa o plimbe. Mi se pare ca legatura dintre ei este minunata.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Madutza baga poza, ca poate ma duc maine, azi m-a lovit lenea. Zi si pretul.
Aura Titi stie cateva cuvinte din diverse poezii, eu zic poezia el mai completeaza cu cate un cuvant. In ceea ce priveste pampersii nu vad nici cea mai mica speranta sa scapam de ei pana la anul. Deci stai linistita ca mai sunt si altii la fel ca Dimitrie. noi am intrgistrat un mare regres cu facutul la wc, oala, sau alt recipient. daca pana acum facea macar seara inainte de baie pipi la wc si din cand in cand mai spunea si ziua, acum nici vorba, nici nu vrea sa auda de facut in camera special destinata acestui obicei sau macar la olita in sufragerie. Eu am lasat-o balta cu chestia asta pana la vara, cand ma voi gandi din nou la o tactica noua. Nu am vazut om insurat cu pampers, asa ca nu imi fac griji.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput