*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Maria ai dreptate cu Key 1, dar noi nu am avut probleme cu transpiratia in el, desi Titi are o piele sensibila rau. Sincer am fost multumiti de el. Acum sa vorbesc si cu capul casei, sa zic asa, sa vedem cum ne orientam, ca mai trebuie sa luam si pat de tineret pentru copil, ca nu prea mai incape in tarc si a inceput sa escaladeze. De vreo 2 ori l-am prins la limita, cu un picor peste grilaj si patul incalinat la un unghi periculos. Pana acum a stat linistit in tarc, desi grilajul ii vine pana la burta, dar se pare ca vremurile de liniste se tot duc, una cate una...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

HELOOOOO! Remember me???

Ma bucur ca sunteti mai bine! Leea , tineti-o tot asa! Bafta multa cu operatia de fimoza!
Bubamara, voi ce mai faceti? Sper sa fiti bine!
Tania, sa va traiasca micuta crestina! Superbissima in tinuta de gala!
Corap, m-ai dat pe spate cu povestea ta cu peripetii! Sper pozele cu copilasii dragalasii! Moama, da ce incarcatura la patutz!

Am vazut ca ati intrat in febra cumpararii cadourilor pentru pitici!
Recomandati-mi, va rog si mie ce Lego sa-i iau pitikaniei??? Please!!!!(lego duplu de care?)
Ce tablite ati luat voi ? Cu tabla pentru creta si coli cu carioci si de unde?

Monet, super fete cucuiete! Fruntea sus, mamico, ca vei recupera tu ... te cred ca iti este greu!

Referitor la vaccinul antigripal - eu sunt de acord cu Gabitaco, Feli, Madau si Noki! Eu nu i-l voi face! Ii dam inainte cu Septilin si Isoprinosine si cam atat!
Joy, ma bucur ca Vladonele doarme mai bine dupa plecarea socroseniei!
Ma bucur ca Silvia e bine, chiar intrebasem si eu de ea cu ceva timp in urma!
De Simona Dragusin mai stie cineva ceva? Sper sa fie bine!
La fel de Bicparca nu am mai auzit nimic !
Ripley, iti tin pumnii sa scapi de beleaua asta de E-coli! Sanatate maxima!!! ....Iti multumesc inca odata (pe aceasta cale) pentru mesajul de pe mess! Lucram intens la refacerea legaturii dintre noi, reluarea comunicarii; de aceea am cam absentat! Sper sa fie cu folos!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ca tot vorbiti iar de jucarii pe mine mine m-ar tenta o astfel de tabla de scris.A vazut/auzit cineva?
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=44&cod_produs=477

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea, 2 chestii la tablita aia: unu: am vazut-o live si e ok, dar e una si mai si: cu un trenulet care merge pe urmele alea lasate de apa. Sa fiu sincera, mi s epare mai ok pentru un copil mai mare care ar aprecia-o altfel.
Doi: pretul mi se pare total nejustificat.Ala cu trenuletul trece de 2oo ron.

Vecina, ai evadat dupa ghetute?

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Parera mea este ca se cam exagereaza cu jucariile la varsta asta. De ex. la ce foloseste laptopul la varsta asta, au vreme de asa ceva.
Leea ,e faina tablita..pai poti s-o comanzi de acolo, nu?

Este important sa le cumparam jucarii care sunt petru varta lor.
Asta e parera mea, nu trebuie iarasi unele sa-mi sariti in cap.
Cand vor merge la gradinita sau mai mult, la scoala ce le mai luam:laptop adevarat, masini adevarate

Si noi trebuie sa schimbam scuanul de masina. Am vazut cu 300 ron de la BRevi super fain, fotoliu auto.

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

Nu n-am evadat ca imi e lene.....Plus ca m-a sunat George si diseara la 21.30 suntem invitati la o petrecere, deci imi storc creierii sa o conving pe Lili sa vina sa stea cu Titi...Big problem.... in lumina incidentului de spataman trecuta.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Hilde laptopul este o denumire generica,asa cum ai intuit, este un joc interactiv si pe categorii de varsta, deci mie mi se pare interesant si potrivit. Si probabil ca la scoala va avea nevoie de un laptop pe bune, dar il va folosi la fel de probabil pe cel al familiei. Masina mai astept pana la 18 ani, pana atunci se plimba cu a mea, pe post de pasager.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va pup fetelor, mi-e dor de voi

Va citesc mereu insa nu imi gasesc energia sa mai si scriu.
sanatate multa copiilor bolnaviori, un pe nasucul lui elise sa treaca mucisorii, bubamare cum se simte micuta?

Mi-am ridicat rezultatele de la Toxo si Cmv si Anticorpi Citomegalovirus IgG este pozitiv, la valori scrie ca trebuia sa fie negativ. stie cineva ce inseamna?
Maine in principiu ar trebui sa ajung la control.

Revin curand.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, e bine, IgG pozitiv cu IgM negativ indica imunitate la virusul respectiv. Vezi detalii www.analizemedicale.com/analize/Analize_medicale_premergatoare_sarcinii_895.htm" target="_blank">aici.
Altfel, cum te mai simti cu burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa..v-am virusat de shopping online

Miha aia de la reclamamascata vin foarte rapid, eu zic ca maine cel mai tarziu ai produsele, cred ca te-au si sunat deja, nu?

Eu am comandat ceva de la Miniblu, dar nu m-a sunat nimeni sa-mi confirme comanda, a luat cineva ceva de la ei? De pe online ma refer.

Scaun de masina - Miha, daca mai poti asteapta pana in dec, e BE editie aniversara...le poti vedea "live" si iei si ceva reducere.

Roxi cu anticorpii e asa: IgG pozitiv inseamna ca ai anticorpi prezenti in organism. Daca valorile IgM sunt negative inseamna ca ai avut boala si esti imunizata acum. Daca sunt pozitivi e de rau...inseamna ca infectia exista inca.

Eu am fost la Real cu Addya si cu Anca...am facut ceva shopping apoi ne-am cinstit cu cate un frappe cu inghetata...

Ma duc sa-mi reuperez copilul de la vecini si sa-l bag la nani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput