Nou stil de viatza (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Zuzilici am mai gasit un site interesant
http://gastronomie.ele.ro/calculator_nutritional.html
au valoare nutritionala la putine produse dar acum caut varianta in engleza. deja mi-am facut meniul pe maine...sper sa ma si tin de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hemengarda spune:

buna numele meu e anca.am 2 baieti unul de 8 ani si cel mic va face 2 ani luna viitoare.si eu vreau sa slabesc dar tare imi plac dulciurile si sa mananc dupa ora20.ptr ca in cursul zilei lucrez si mananc haotic nu am ore fixe de asta si m-am ingrasat am pus 3o de kg cu cea de-a 2 sarcina siacu e greu sa dau jos
am zis poate sa merg si la un nutritionism dar atata timp cat nu ma pun sa manac cat decat la ore fixe nu am ce cauta trebuie sa ma disciplinez.de aceea mi-a placut sa intru aici ,voiu aveti ambitie si multe ati slabit mult.pupici si sper sa slabim in continuareazi am manat un sandwisdar cu painr neagra la amiaz un pic de pui si o cafea si la 19 am mancat doua furculite de spaghetti cu i bucatica de carne si un mar dar si un piuc de ciocolata trebuie sa renunt la dulce sper sa nu i-au bice dar daca iu-au stiu ca merit pupici si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Anca, bine ai venit si sa dai jos toate cele 30 kg

Mamicadulce, cred ca esti trista de ce ti s-a intamplat dar nu dispera, poate ai noroc in alta parte

Tzuni, vreau si eu poze sa vad te rog: cbulgaru@hotmail.com

Tlaura, pupicei si ambitie la slabit , chiar daca tu nu ai prea mult de dat jos. Eu cu si Zuzilici, ar trebui sa ne miscam serios

Azi vorbeam cu maseuza mea si-mi spunea ca muschii cantaresc mai mult decat grasimea la cantar....acum alta belea, dar oricum eu zic ca se vad rezultate dupa ce m-am apucat de cardio si weights Oricum va tin la curent. Ce bine e ca maine-i vineri Va pup si spor la slabit tuturor.

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineatza!
Dati fugutza, /ceaiul sunt pregatite.

Azi, mere.
Maine, pere....glumesc,

revin

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata la fete.
Carmen pt tare buna e, cald si aromata,tocmai buna pt vremea asta asa friguroasa.
Imi fac putin de lzcru prin casa si revin.

O zi buna

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Multumesc pentru ceai, Carmen. Ce bine ar fi sa existe un ceai care sa te trezeasca instant dar sa nu aiba cofeina.

Anca, bun venit si spor la treaba!

E o zi asa de frumoasa, cu soare, sper sa ramina asa. Nu mai vreau ploaie.

Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Carmen multumesc de cafea.

Tumpi chiar ca ieri am facut la treaba si azi sunt din nou in putere.

Delia lasa ca trece si sesiunea asta.

Mara azi nu se duce la gradi ca m-au sunat ieri ca sa o duc de luni.Asta e si azi o sa fac treaba calare cu ea pe mine.

Meniu de azi
cafea si imi fac mie un pilaf cu ciuperci si morcov dar fara grasimi deloc.

Carmen nici eu nu pot manca toata ziua numai mere poate daca combin si cu alte fructe mai merge.

Ma duc sa imi aduc cafeaua si mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neatza dragelor,
Anca: bine ai venit la noi.
Eu am o zi mizerbila: cu rusii tocmai veniti in vizita, obosita si infrigurata. Vreau concediu...... De anul trecut din august nu am mai avut concediu si simt ca nu mai pot. Asa ca sper ca din 26 in 30 luna asta facem cumva si plecam la Viena sa ne plimbam si odihnim.
Am reusit ieri sa semnam contractul pentru casa asa ca deja suntem proprietari.
Tzuni: tot astept si eu la pozute - ti-am trimis ieri PM cu adresa de mail.
Delia: si mie imi erau urate de tot sesiunile, dar dupa ce se terminau imi dadeam seama ca nici n-a fost asa greu.
Va pupic pe toate si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni, vreau si eu sa vad pozulicile, te rog, adresa mea e justmeanka@yahoo.com. Felicitari pentru adoptie, sa-ti traiasca micuta si sa fiti fericite impreuna, si poate intr-o buna zi il veti gasi si pe acel tata, sau poate va va gasi el pe voi. Cred ca ti-am mai zis ca te admir multsi tie si Mariei- proaspata crestina.

Pup si toate celelalte fete si va zic cu durere ca inevitabilul s-a produs, am batut suta adica ieri dimineatza aveam 100.5 kg iar azi , 99.8 kg, pentru ca m-am speriat si ieri n-am prea mancat. Mi-era tare frica de lucrul asta avand in vedere ca in prima sarcina am pus 33kg din care am dat jos doar vreo 10-11.. acum deocamdata am luat 14 kg si mai am o luna si jumatate... ufff

Cel mai important e sa fie bb sanatos, si mi-ar place tare mult sa vina putintel mai devreme, cu vreo 2 saptamani sa fim toti acasa de sarbatori.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An-k, nu trebuie sa fii suparata, vom avea noi grija de tine dupa ce termini cu alaptatul. Cel putin, incearca sa te atingi mai putin de dulciuri si fainoase.
Sarcina usoara!

Carina, felicitari!
Iti dau eu concediu, dar fara plata.

Gusta, ma bucur sa te 'vad' ca esti plina de putere. Profita!

Delia, o sa-ti placa sesiunea. Asta o sa realizezi dupa ce va trece si vei vedea carnetul plin de note mari.

Tumpi, iti intorc si-ti doresc o zi frumoasa!

Dragele babei, , noi plecam la Roman, la bunici.
Sper sa revin pe 18, sa pot felicita sarbatoritii.

Week. frumos, calduros, plin de dragoste!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput