Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 19
cornelia_laura spune:
quote:
Originally posted by ina C
cornelia, iti propun sa reeditezi si sa ii trimiti lui Tzuni adresa pe PM...din considerente de securitate a adresei tale.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
Asa am facut. Multumesc.
Mephala - Gusta - Cornelia
Zuzilici spune:
Buna dimineatza...te iubesc! Stiti voi melodia, nu?
Fetelor sunt pe fuga asa ca o sa fiu scurt si la obiect:
Mamicutz curaj si cauta scoli in zona ta. Trimite-le CV-ul chiar daca nu fac angajari acum. Sa-l aibe la dosar si cine stie ... poate ca tot raul e spre bine. Nu stii de unde sare iepurele. Succes!
Cornelia spor la zugravit, curatenie, smotru, etc. dar si la dieta. 
Violeta esti ce-a mai tare!
Anul acesta ne-ai dat o lectie de vointa pe cinste. Felicitari pentru trecerea ta la mentinere si sa-ti ajute D-zeu sa fi
cat mai curand. 
Arleena thanks!
Site-ul postat de tine chiar mi-a placut. Nu prea am avut timp sa citesc decat pe diagonala dar l-am salvat la favorite. Sigur am sa mai revin asupra lui.
Tzuni astept si eu cu nerabdare pozele. Adresa mea o stii deja, nu? Ah! abia astept sa-ti vad ingerasul. 
Mephala sar'mana de coffee.
Tare buna a mai fost, m-a trezit la viatza.
Nu stiu ce se intampla cu mine, dar in ultima vreme sunt tare obosita. Azi noapte efectiv n-am auzit-o pe Isabella plangand atat de "moarta" am fost in somn. Abia astept weekendul sa recuperez la capitolul somn. Tu ce mai faci? Ieri nu prea te-am vazut pe-aici.
Delidana, bafta si las' ca scapi tu si de sesiune cu brio, sunt convinsa. 
Nastad spor la mutat si invatat. 
Fetelor va
pe toate si am sa revin de la servici. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Tzuni vazut pozele si Maria e scumpit rau de tot.
Tumpi multumesc de chef si a mers la fix ca am varuit holul si mai am de dat odata tavanu.acuma realizez ce harnica sunt
.
Da Carmen e mare si are numai tampenii in cap si nu iti spun cum e sa fii acasa si sa crezi ca e cutremur de cum zguduia el pe una in camera in lipsa noastra.Era sa ia foc taicasu iar eu radeam ca nebuna.Multe peripetii am
.
Mai am un pic de pauza si dupa la munca cu mine.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Tzuni,vreau si eu sa vad pozele,te rog..
ancuta_hoppe@yahoo.de
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tumpi spune:
quote:
Originally posted by gusta
Tzuni vazut pozele si Maria e scumpit rau de tot.
Tumpi multumesc de chef si a mers la fix ca am varuit holul si mai am de dat odata tavanu.acuma realizez ce harnica sunt.
Da Carmen e mare si are numai tampenii in cap si nu iti spun cum e sa fii acasa si sa crezi ca e cutremur de cum zguduia el pe una in camera in lipsa noastra.Era sa ia foc taicasu iar eu radeam ca nebuna.Multe peripetii am.
Mai am un pic de pauza si dupa la munca cu mine.
Marilena si Mara Augusta
Marilena, dar ai fost chiar harnicuta.
Tzuni primit pozele, mercic.Se vede pe fata ta cat radiezi de fericire, iar MAria ce sa zic e o dulceata de copil.Copil mumos pt o mamica mumoasa.Sa va bucurati una alteia zilele si sa fici cele mai fericite.
Azi meniul meu a fost asa:
MD:cafea, cafea, cafea
Pranz:supa de dovleac
2 batoane cu musli si jumate de pomelo.
Cina:2 linguri de pilaf cu ciuperci si niste inimioare si o bucatica mica de dovleac copt cu scortisoara si miere
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
TZUNI, astept poze
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
mephala30 spune:
mai fetelor, sunteti cu toate lipsite de chef?
Am iesit cu Iustin pe ploaie, la plimbare si mi-am cumparat un baton mars. L-am mancat tot.
De la vreme mi se trage pofta asta de mancare sau incerc sa gasesc scuze? Cred ca scuze-s astea....
Maine vreau sa tin o zi de mere. MERE!
Mai are cineva aceeasi intentie? ![]()
Tzuni, am vazut pozele, ma asteptam la mai multe,
.
Maria e tare dulcica, tu arati ca de obicei: 'bela' si rapitoare.
Zuzilici, ce sa fac? De la ft. bine in sus. ![]()
Vreau sa scap de ultimele kg care-mi dau de furca....
Iti doresc multa bafta in concurs. Ai de munca serios!
si nu te da batuta decat cand ajungi la 60 de kile. ![]()
Cornelia, spor la zugraveli!
Puskin, esti bine?
Delia, mult spor la invatat!
Mephala - Gusta - Cornelia
tumpi spune:
Prezent si eu.
Mie al meu mi-a adus niste gogosici cu branza ca stie ca-mi plac, da nu le-am mancat ca si asa am mancat dovleac copt la ora 8 si acum ma simt precum o balena esuata pe mal.
Carmen ai voita daca papi numai mere, eu nu pot prea multe sa pap, fiinca imi creeaza aciditate.Doar un tip de mere il pot manca mai bine si nici alea mai mult de 4-5 pe zi.
In schimb as putea manca numai morcovi, paia ii pap de zici ca-s rila iepurila.
Oare daca fac vreo scamatorie imi dispar si mie kg astea?
Acum ma retrag, ne vedem maine la cafeluta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
sigrid26 spune:
Tzuni daca mai ai timp , as vrea si eu pozele, daniela_botin@yahoo.com.
Mamica de printesa
de 5 anisori
Delidana spune:
Salutare!
Acum mi-am terminat si eu temele, ma duc la culcare.
A venit si instalatorul, a pus masina de spalat in functiune, merge, simbata o pun la incercare mai pe indelete, trebuie sa citesc instructiunile si sa ma dumiresc ce e cu toate programele...
Nici n-am inceput sesiunea si abia astept sa scap de ea. 
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan