Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 18
tumpi spune:
Am revenit
Carmen, azi am program de curatenie.
Mamica dulce gandeste pozitiv, putea fi si mai rau.Oricum ramai cu una din sc nu?Sanatate baiatului.
Tzuni, trimit PM cu adresa de e-mail
Cornelia, asa e, decat sa ti post doar asa si sa scoti pe gura una alta, mai bine lipsa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Tzuni trimis si eu pm cu adresa.
Tumpi nici azi nu vrei sa imi dai chef de treaba
?
Gata pe dimineata asta ma duc sa vad de ce ma apuc ca numai se poate.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Cornelia, asa e, dar, postul presupune si abtinerea de la mancarurile de frupt. Sunt ca doua jumatati: postul trupesc si cel sufletesc; impreuna dau postul adevarat.
Mamicadulce, imi pare rau....spera ca va fi bine!
Gusta, waw, ce baiat mare are! Acum nu mai locuieste cu voi?
Mephala - Gusta - Cornelia
mephala30 spune:
Tzuni, te rog, trimite-mi si mie pozele. Adresa mea o ai.
Tzuni spune:
Mephala, Gusta, Tumpi, am trimis.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
arleena spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Arleena, noi dam raportul marti/ miercuri. Daca tu te cantaresti sambata, nu voi modifica in lista.
O voi face la raportul urmator. Si apoi, speram sa te sincronizezi cu noi.
deci marti sau miercuri tre sa dau raportul.....eu am inceput de vineri cu sportul de aceea zicea sa ma cantaresc dupa o saptamana sa vad diferenta.
apropo...voi cand va cantariti?seara sau dimineata?
am gasit un www.scientificpsychic.com/fitness/diet.html" target="_blank">site unde calculeaza cate calori tre sa mananci pe zi, dupa ce mi-am bagat datele imi zice ca am greutatea in limite normale doar ca mai trebuie sa dau jos grasimea de pe burta si sa am o dieta cu minim 1873 cal.
acum eu am o problema: pe multe ambalaje scrie ex:120kcal - kilocalorii(iaurt 200ml), 110 cal/100g acum cele 120kcal dupa matematica mea ar fi 120000cal sau cum???mi se pare aiurea sa fie asa de mult, sau o punga de chipsuri(nu manac asa ceva oricum)450kcal/100g adica 450000cal???ma scoateti si pe mine din ceata cu caloriile astea??
si ar trebui sa consum 78 g proteina/zi
asta cum o mai calculez/cantaresc?
tumpi spune:
quote:
Originally posted by gusta
Tzuni trimis si eu pm cu adresa.
Tumpi nici azi nu vrei sa imi dai chef de treaba?
Gata pe dimineata asta ma duc sa vad de ce ma apuc ca numai se poate.
Marilena si Mara Augusta
MArilena, uite azi sa sti ca-ti dau, daca vrei iti trimit si cativa fulgi de nea

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
cornelia_laura spune:
Fetelor, cum va spuneam, eu de maine sunt in zugraveli asa ca nu stiu cat mai pot intra ca trebuie sa scot calculatorul. Sa nu ma dati disparuta, sunt pe baricade.
ina C spune:
va saluuuttttt!!!
azi am mincat o felie de piine cu salata de gogosari, o pizza mica de post si doua bucatele de baclava.Pina ma obisnuiesc fara carne si brinza o sa imi mai permit ceva bunatati.
aseara am facut sarmale cu morcov si ciuperci...nu prea mi-au iesit.
astazi am serbare de cinstire a toamnei!
pupici, ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
ina C spune:
cornelia, iti propun sa reeditezi si sa ii trimiti lui Tzuni adresa pe PM...din considerente de securitate a adresei tale.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty