Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 17
gusta spune:
Neatza.
Buna cafeaua in dimineata asta.
Carmen multumesc de reteta.
Delia bafta multa si sa vii sa ne zici rezultatele.
Tzuni sa termini cat mai repede cu actele.
Violeta multa bafta si sa vina cat mai repede strumful.
Revin ca sunt strigata ca ea a dormit pana la ora asta ca intre 4 si 6 ne-am uitat la tv
.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Revenit.
Nastad ce ti-ai propus sa faci azi?
Hemengarda bine ai venit prntre noi.
Olga sincer de maidanezi nu as vrea sa fiu fugarita ca nici aici nu vezi asa ceva dar incerc si eu sa fac ceva nu stiu inca daca o sa ma tina mult.
Zuzulici si aici sunt pline magazinele de ornamente.
Pe ziua de ieri am avut 4 bomboeane cu alune indesate de domnisoara pe gat.Numai stiu ce vroiam sa va zic batranetea tataie isi spune cuvantul.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
neata la 
hemengarda bine ai venit printre noi si la cat mai multe kg pierdute.
la noi a nins aseara si s-a depus, am ramas socata cand am vazut dimineata ce e afara.Copacii sunt albi,dar pe jos incepe sa se topeasca.
Ma duc sa-mi pun a doua cafea si mai revin.
O zi buna tuturor
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
Gusta, Tumpi,
.
Ce faceti azi?
Meniul:
-cafea
-o felie de paine cu ciuperci, pui si smantana
-un iaurt
-telemea cu gogosari
-o banana, un mar
Nu reusesc sa tin post.
Macar luni, miercuri si vineri...
Mephala - Gusta - Cornelia
cornelia_laura spune:
'Neata. Chiar aveam nevoie de o cafea tare ca sunt cam molesita azi. Ma simt umflata, ma dor rau sanii si nu am chef de nimic. Si de maine ne apucam de zugravit sufrageria. Am un perete care a facut mucegai si trebuie izolat.
Delidana, spor maxim la invatat si BAFTA in sesiune!
Tzuni, tin pumnii sa iasa repede actele si sa scapi de alergatura!
hemengarda, bine ai venit in club!!
Eu m-am luptat pana acum cu o gaina usriasa(3,4 kg) si am pus-o la fiert. Fac supa si ostropel.
Revin.
gusta spune:
Carmen poate de saptamana viitoare reusesti sa tii.Eu chiar nu am nici o sansa cu postu.
Cornelia te inteleg ca si eu vreau sa fac multe dar nu am nici o putere.
Dordia pentru mine olandezi sunt amabili dar sunt si care sunt rai .dar ce pot spune despre ei vorbesc mai multe cu unu care nu are nimic cu familia lui decat cu cei din familie.Si femeile olandeze poate beau
mai mult decat barbati.Si pot sa zic multe dar ma ambtin ca ma dau fetele afara de aici.Dar pot sa iti zic ca olandezu are un baiat de 21 de ani si a stat aici 1 an de zile cu noi si ce mi-a fost sa vad nu am crezut ca exista asa ceva
.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Neatza fetelor...imi merge tare prost...sunt somera (si ce-i mai prost cu ultimul salariu si jumate neplatit),am gasit in sfarsit o masina,super faina pe care nu-mi mai permit sa o cumpar desi am nevoie de ea ca de aer...nu mai slabesc,copilasul e racit,mi-e frig de nu mai pot si am o tona de treaba de facut acasa dar numai cat ma uit in jurul meu mi-e frica sa ma apuc.Ooooooffff,vai de viata mea
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
gusta spune:
Hai Anca bea o cafea cu noi si dupa sa vezi ca ai sa vezi viata mai in roz.Nasol cu scoala dar poate gasesti ceva mai bun zic si eu.Iar ce e de facut in casa este timp destul sa faci.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Meniul de azi:
MD: cafea, ceai
P: o portie de supa fara taietei, numai cu morcov
C: morcov ras cu lamaie, 1 banana, 1 mar
Ieri am mai avut o abatere
, am mancat seara un castronel de floricele.
mamicadulce, fruntea sus!! Se vor rezolva toate, fi mai optimista.
Nastad, si tie iti tin pumnii stransi sa iei carnetul. Ai sa reusesti, ai sa vezi!
Carmen, eu nici nu ma stresez sa tin post la mancare. Postul adevarat inseamna mai mult de atat. Si prefer sa recunosc ca nu sunt in stare decat sa fiu ipocrita. Soacra-mea tine posturile la mancare dar bea alcool si injura ca la usa cortului.....
Tzuni spune:
Buna dimineata, fetelor!
Azi alerg ceva mai putin
. Am si poze. Din pacate, nu le pot face publice acici, pe DC. Asa ca, cine vrea poze, imi trimite adresa de mail.
Meniul de azi:
D: o bautura energizanta si o napolitana cu cioco (mica-mica)
P: branzica de casa Covalact cu paine prajita
C: piept de pui cu salata
Revin
Zuzilici, io zic s-o duci pe Isabela intr-un magazin de jucarii si sa-i lasi ei bucuria de a-si alege ceea ce vrea. 
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!