Nou stil de viatza (157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Stefan de Dordia! Sa-ti traiasca flacaul tizo!

N-am felicitat-o pe Ancadragoman ptr nastere... Anca felicitari, sa-ti traiasca printesa!

Arleena, ma bucur sa te vad si pe aici. Stai pe aici ca stui fetele sa te mobilizeze!

Tzunisucces cu actele!

As fi dat raportul azi dar nu mai am baterii la cantar... Probabil 55, atat aveam ieri.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vine Craciunul fetelor, vine cu si cadouri.
Nu stiu cum mai e prin tara dar la noi deja a inceput nebunia. Magazine pline de oferte care mai de care mai speciale, doar ca sa-ti scoata banii din buzunar. Eu deja stiu ce-o sa-i iau lui barbata-meu. Insa cu Isabella stau mai prost, deoarece intotdeauna ii cumpar ce cred ca are nevoie sau imi place, fara sa astept vreun eveniment important. Asa ca nu stiu deloc ce-as mai putea sa-i cumpar acum.
Poate-mi dati voi o idee!
In alta ordine de idei la servici deja a inceput Craciunul. Azi s-au cumparat decoratiile de birou si bomboane de ciocolata. Exact ce-aveam nevoie pentru dieta. Ce sa mai zic am intrat in febra pregatirilor, chiar daca afara e soare si frumos si-s vreo 15 grade, plus.

Hmm! Vad ca-i cam liniste si pace azi pe-aici asa ca plec tiptil sa nu va trezesc. Somn usor!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Zuzulici , Adela balerina e mare , cuminte si nerabdatoare sa plecam la munte sa invete sa schieze.Isabelina ce face?a inceput sa vorbeasca?am vazut pozele , mai......ea e o dulceatza si tu razi mereu si esti o dulcica.Pupici la toata familia.

Ai dreptate cu Craciunul , azi am fost dupa cadouri si nu am luat nimic (n am fost in pasa buna de scos banii din buzunar), i am luat Adelei o camasutza de noapte f frumoasa , dar i am dat-o acum ca nu am rezistat .

In rest , azi am mancat f de dieta si putin pana cand am venit din oras si m am bagat in fafuria de snitzele ......asta e , macar am mers km intregi pe jos,

pupici

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Dordia, pentru Stefan!

Vinerea viitoare incep sesiunea si am un morcov cu tot cu iepure, vorba Doinei. Daca absentez inseamna ca sint cu nasul in carti.

Zuzi, pe "Indi" (de la Indesit) n-am instalat-o inca, nenea instalatorul e ocupat asa ca mai asteptam citeva zile dar te tin la curent.

Va pup.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Intru si eu putin, desi mor de somn, sa va multumesc in numele sora-mii pentru urarile aduse lui Stefan.

In seara asta am fost pe la el. Era super fericit ca a primit o multime de jucarii si hainute ("potoloni") si "potocale".

Dimineata am fost la doctor. Dordia este bine, mai este un pic deschis colul, dar doctora este multumita. Pe 22 noiembrie o sa faca ecografia, dar nu cred ca va afla atunci sexul copilului, ci pe 18 decembrie cand mai face nu stiu ce analiza. Eu sunt bine, cauterizarea este ok. Mi-a scris niste analize cu care sa incep pentru a vedea daca pot sau nu sa fac copii (dozare anticorpi AntiChlamidia, AntiMycoplasma, HSG, ecografie vaginala pentru monitorizarea ovulatiei, spermograma). Asa ca o sa incep cu aceste analize. Sa dea Deumnezeu sa fie bine.

mephala merci pentru trecerea mea la mentinere. Dar as vrea sa stiu daca mai dau raportul odata cu voi si daca mai postez meniul zilnic.

Va las acum si va urez o noapte linistita.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Buna seara!

Intru si eu putin, desi mor de somn, sa va multumesc in numele sora-mii pentru urarile aduse lui Stefan.

In seara asta am fost pe la el. Era super fericit ca a primit o multime de jucarii si hainute ("potoloni") si "potocale".

Dimineata am fost la doctor. Dordia este bine, mai este un pic deschis colul, dar doctora este multumita. Pe 22 noiembrie o sa faca ecografia, dar nu cred ca va afla atunci sexul copilului, ci pe 18 decembrie cand mai face nu stiu ce analiza. Eu sunt bine, cauterizarea este ok. Mi-a scris niste analize cu care sa incep pentru a vedea daca pot sau nu sa fac copii (dozare anticorpi AntiChlamidia, AntiMycoplasma, HSG, ecografie vaginala pentru monitorizarea ovulatiei, spermograma). Asa ca o sa incep cu aceste analize. Sa dea Deumnezeu sa fie bine.

mephala merci pentru trecerea mea la mentinere. Dar as vrea sa stiu daca mai dau raportul odata cu voi si daca mai postez meniul zilnic.

Va las acum si va urez o noapte linistita.
Pupici

Violeta, ma bucur ca dr ti-a dat sa faci analizele.Din experienta proprie cere sa ti se faca analizele din sange pt chlamydia si ureeaphlasma,ca-s mult mai sigure decat cele din sange.Cele din sange se fac intr-adevar pt a vede daca ai anticorpi.Mai cere sa faci si toxoplasmoza si lysteria.E bine ca vei face si monitorizarea ovulatiei,asa nu te stresezi tu cu calculele si e mult mai sigura decat acestea.
Eu iti doresc multa bafta si in curand sa-i faci un nepotel Doridiei.
Fug si eu la somn, ca maine iara de la cap o luam.
Va astept maine la cafeluta

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hemengarda spune:

buna seara tuturor.ma bucur ca v-am gasit si tare mi-ar place sa intru in concurs poate asa reusesc si eu sa slabesc ca dupa ce am nascut acu aproape 2 ani cel de-al 2-lea baiat am multeee kg in plus . daca se mai poate intra dau si datele.1.59,65 kg,si as vrea multe sa dau jos aveanm 50 kg dar sunt constienta ca nu ajung acolo dar macar la 55-58kg multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Vinerea viitoare incep sesiunea si am un morcov cu tot cu iepure, vorba Doinei. Daca absentez inseamna ca sint cu nasul in carti.

BAFTA!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Azi sunt un pic mai libera dar de maine incepe nebunia.

toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza la o strong. Si un ceai alaturi.

Violeta, daca tii neaparat, poti sa scrii meniurile.
La mentinere e mai multa relaxare....

Hemengarda, bun venit!
Tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa intri zilnic pe subiectul nostru, sa ne spui ce mananci, cand ai abateri...astfel, vei slabi mai usor, .
Ce varste au baietii tai?
Care e numele tau? Sa nu ne incurcam cu nick-ul.

Salut toate fetele si va poftesc la cafelutza.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput