Nou stil de viatza (157)
Raspunsuri - Pagina 15
cornelia_laura spune:
Revin cu meniul de azi:
MD: ceai, cafea, 2 batoane de cereale
P+C: ciuperci la cuptor(fara grasime, numai cu verdeata si condimente)
Am cumparat dimineata niste ciuperci superbe, mari de tot. Asa ca pentru baieti le fac cu unt si cascaval iar mie dietetice.
doroty, serviciul se pare ca il voi incepe cu 3 decembrie. Legat de bucatareala sa sti ca fac multe acum ca sunt acasa si profit. Mie imi place sa gatesc, mai ales dulciuri
si mai incolo nu o sa mai am timp.
Mephala - Gusta - Cornelia
Tzuni spune:
La multi ani, bb de Dordia! Sa fii fericit si norocos in viata!
Raportez: stagnare!
Revin cat de curand!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
olguta12 spune:
Neatza, fetelor![]()
E 5:30 la mine, si m-am trezit de la 2
. Nu-sh ce-i cu mine..sufar de o insomnie acuta. Poate are de-a face si cu faptul ca Dra Pishcot nu a ajuns la nani mai devreme de 11 seara de vreo saptamana jumatate
. De aceea m-am hotarit sa ies cu ea la plimbare seara, cand vin de la servici, dar nu numai la plimbare, ci la "ANTRENAMENT". Sa obosim amandoua ca doi magari
. Azi am sa o alerg prin parc pina cand ne lasa balamalele pe amandoua
. Poate asa o sa dormim amandoua mai bine
. Tati- din fericire pt el si din pacate pt noi- n-are asa probleme
. Cum pune "bila" jos, sforaie de se cutremura geamurile
.
Tre sa dau raportul,nu? Mai bine as gasi un putz si m-as arunca in el
- cel putin am "scapat" cu STAGNARE, cu toate ca de vreo 3-4 zile mananc de zici ca am fost facuta pe timpul foametei. Mananc de frica mortii..nu-sh ce-i cu mine.
La sala n-am ajuns nici pina acum
. CHiar si azi as putea merge- macar O ORA- de la 6 la 7 dimineatza. In schimb imi gasesc scuze, stau in fatza calculatorului si
..GRRRR
Stau si ma gandesc cat de mult m-am chinuit sa dau jos 39 kg, si acum sa dau in bara...chiar ca
merit..si 
cat incape.
Sint derutata TOTAL- zici ca mi-am pierdut busola. Dar asa fac mereu. Incep bine si termin rau
. Halal dama fina.
Toti ai casei sint bine, Dra e in forma rara, pe zi ce trece vorbeste din ce in ce mai mult- asta seara a inceput sa-mi enumere culorile- "Vede, oshu, oz, abatu, mouv"...de unde mi-am dat seama ca mamaie si tataie se ocupa de ea mai mult decat credeam . Inca o data sa-mi fie rusine
.
Luni seara am fost cu ea si cu soatza la mall, sa imi dea "giuvaerurile" la "reglat", adica sa-mi faca inelul pe masura.(Nu va mai spun ca am aflat si cat a costat inelul cu pricina, si era sa fac atac de cord in magazin
- aproape 3000 de parai. Acum inteleg de ce nu voia soatza sa aflu cat a costat..ca sa nu mi se faca rau
).
Odrasla a vazut o masina cu "mingiutze" de guma de mestecat, si bine inteles ca n-am putut pleca de-acolo fara sa-i luam doua. MOV. Cu gust de struguri. S-a manjit TOATA pe maini si pe fatza, dar m-a lasat sa o curatz, si a mestecat la guma aproape JUMATATE DE ORA, pina cand i-am cerut sa i-o dea lui mami, ca sa isi poata manca inghetzata. Asa ca, prunca mea, la 2 ani si 2 saptamani mesteca guma
. SIGUR nu-i a mea, ca eu si la 5 ani ma accidentam daca incercam sa mestec guma
. Vorba tatei - e copil "perspicoc"
.
Anca- Multa bafta cu slujba- eu ma stiu pe mine- daca nu lucrez sint TERMINATA.. Chiar pierduta in neant
. Si daca se mai intampla sa iti si placa locul de munca, sa fie si bine platit, atunci chiar ca e tragica situatia. Mult succes!!!!
Gusta- ce n-as da si eu sa ma alerge niste maidanezi- ca numai asa m-as indura sa alerg- genunchii mei sint terminati de la ani si ani de rugby si fotbal american
- dar cum aici n-avem maidanezi mai deloc, m-as multumi cu o ora pe banda, zilnic. Acum mai tre sa ma si "mobilizez", si se rezolva
.
Dordia- La Multi Ani!sa-ti traiasca flacaul, sa fie fericit si sanatos, intelept, si numai succese si reusite (si dame fine si rafinate
)
Carmen- superb flacaul
. Pacat ca deja e "promis"![]()
Cam atit pt acum- ca de obicei, mozol din belsug pt toata trupa de shoc

(ziceti merci ca nu va ofer ciucalata si dulciuri- ca-i PLINA casa de ele
).
O zi buna tuturor!
ahh..era cat pe ce sa uit..iaca si pozne putin mai recente...![]()
8 ani
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
mephala30 spune:
Ina, ca sa scrii mic, tastezi: size=1, in paranteze patrate, cu / la a doua paranteza.
Pt. un scris mai mare, alegi size=3 sau 4, 5, 6.
Tzuni, cam tragi chiulul....![]()
Gusta, scuze, trimit reteta pe pm.
Tzuni spune:
Mephala, alerg de colo-colo sa strang actele pt "incredintarea in vedea adoptiei" (politie, policlinici, job-uri, notariate etc), a doua faza a adoptiei. Asta imi va permite s-o iau pe Maria de tot acasa. Si ma grabesc s-o iau.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
mephala30 spune:
Tzuni, inteleg...
Olgutza, sunteti un cuplu frumos! 
O carutza de bani a dat pe inel! ![]()
arleena spune:
buna fetelor
aveti un ritm la scris ca nu pot sa va fac fata.....
am continuat cu sportul, si parca parca incep sa simt ceva efect....inca nu m-am cantarit dar o voi face sambata si sper sa arate cantarul mai putin.....
dupa ce-mi fac si niste analize vad io ce mai schimb in alimentatie....daca ar fi dupa mine as manca toata ziua salate si fructe, dar mai tre sa gatesc pt sot, copil, si din pacate in romania sunt cam scumpe pe perioada iernii verdeturile. incerc sa nu mai mananc dupa ore 6, mai scap un fruct....dar cred ca e ok.....
abia astept sambata monetul adevarului......eu ma simt deja mai supla si mai sexy
sper sa nu m-a imbat cu apa rece doar....
doroty spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI, Dordia pentru minunea Stefan! Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si fericit si sa se bucure de fratior sau surioara!
M-am sculat cu noaptea in cap si am fost la proces, la Oltenita.
Proces de succesiune...A fost un circ...
Am avut mult succes, judecatoarea ne-a admis toate cererile si le-a respins pe cele ale partii adverse.Prilej de mare tristete pentru avocata lor care aproape a facut o criza si statea sa planga.
Asa ca daca aveti nevoie de un avocat sa-mi spuneti. In sfarsit am si eu incredere in cineva in tara asta plina de incompetenti si corupti.
Inca nu am gasit un doctor in care sa am incredere, iar despre arhitecti... nu mai vorbim...![]()
Gusta, asta vara am fost la o pensiune la munte.Proprietara:
o romanca simpatica de 30 de ani cu o fetita de 3 ani.Dupa cateva zile apare si sotul, un falnic olandez de ...60 de ani.El mai mult prin avioane, intalniri de afaceri si Olanda sta.
Mi-a placut de el si m-a impresionat cat de politicos se purta.Nu stiu daca asa sunt toti dar in mod sigur romanilor le lipseste.
Cat a stat acolo doar a baut si spunea "I like Romania!"
Nevasta-sa de-abia astepta sa plece....
Aveti sauna acasa?
Va scriam ieri despre post dar nu stiam ca era lasata secului.Am vazut in calendar de abia dupaamiza tarziu dar tot am avut timp sa-mi cumpar o caserola cu jumari de porc.Am mancat cu ceapa si langa un paharel de tuica.
Nu stiu ce am dar nu ma mai ingras . Cred ca din cauza gimnasticii.Dar nici nu slabesc.
Apropos, cu revista Beau Monde se vinde un DVD cu pilates. Inca nu l-am incercat.
Olgutza, frumos cuplu formati. Sa nu cumva sa te ingrasi!Raporteaza tot ce mananci!
Bine ai venit,Tlaura !Esti foarte bine la 40 de ani. Si faci si gimnastica...Daca nu esti multumita redu putin numarul de calorii.
Usor de zis...
Ina - carina - doroty 
mephala30 spune:
Arleena, noi dam raportul marti/ miercuri. Daca tu te cantaresti sambata, nu voi modifica in lista.
O voi face la raportul urmator. Si apoi, speram sa te sincronizezi cu noi. 
Zuzilici spune:
'Neatza gagici! Eu ieri mi-am instalat noul PC la servici si-am cam tras chiulul de-aici. Recuperez azi, sper. ![]()
La multi Ani, Stefan,
pui de Dordia
. Sa fi sanatos si iubit toata viatza si sa ai grija de viitorul membru al familiei. 
Mamico ce sa zic, sper sa se rezolve asa cum vrei tu problema cu scoala. Doamne Ajuta!
Felicitari pentru cele 10 kg. pierdute. 
Olgutza esti fantastica. Superb inelul!
Inca o data jos palaria in fatza soatei. Felicitari printesei pentru noile cuvinte din vocabular. 
Nastad vad ca ai un program tare incarcat asa ca nu pot sa-ti urez decat mult spor. 
Tzuni bafta multa sa rezolvi totul cat mai repede si s-o ai alaturi pe Maria de Craciun. 
Sigrid ce surpriza placuta!
De mult nu te-am mai citit. Ce-ti mai face Adela balerina?
Mephala ca sa nu ne incurcam in sutimi iti spun ca incep concursul de la 89 kg.
Urati-mi succes fetelor ca sigur am nevoie. ![]()
Delidana cand intri in sesiune? Succes!
... Btw, tot nu mi-ai zis cum s-a comportat " Maritza" ?
Ii place la tine acasa?
Mik, Ioana, Puskin
Va pupic.
De fapt va pupic pe toate si sper sa mai revin pe ziua de azi.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)