Nou stil de viatza (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

SI eu cu canoiu de cafea in fata si incerc sa imi fac un plan pe ziua de azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Carmen intrebai ieri de varuit nu am mai facut nimic dar de saptamana viitoare voi avea destule si in timpul in care Mara e la gradi eu voi incerca sa pun casa la punct,plus ca vreau sa ma apuc de curatenia de craciun ca aici bradul il facem de decembrie.

Doroty astept sa imi spui de cuplu .

Anca sper sa se rezolve situatia la scoala.

Ina hai un pic mai activa.

Puskin multa putere de munca.

Tumpi daca gasesti chef de munca sa imi trimiti si mie.

Violeta felicitari pentru atingerea targetului.

Eu de saptamana viitoare mi-am propus in zilele in care duc copilul la gradi sa ma intorc acasa alergand.Asa ca mai fac si un pic de sport.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

chiar, Tumpi, unde esti? M-am obisnuit sa te vad la de dimineatza.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Gusta, buna treaba, cat ai avea de alergat?

Mergi la inceput

Carmen vreo 2 km si ceva.Ar fi super ca ar fi de 4 ori pe zi de facut drumul asta.De 2 ori de impins cu carutul si de 2 alergat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tlaura, nu cred ca e cazul sa tii dieta.
Si eu stau acasa (sunt in cic), deci, te inteleg ft. bine. Trebuie vointa, un program riguros de 3 mese si 2 gustari, fara dulciuri si rontait intre mese.

Pai aste e, nu vreau sa tin o dieta, vreau doar sa mananc sanatos, fara prostii, fara mancare la ora 10 seara, fara dulciuri si crontanele!
Speram sa gasesc aici un grup de suport pentru ambitia care imi lipseste!
Nu ma dau batuta, inca mai incerc! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor. Eu vreau si cafea si ceai verde.
Imi pare rau ca ieri nu am reusit sa intru deloc. Am avut multe drumuri de facut pana in pranz iar seara cu cei 3 baieti acasa e mai greu sa stau pe DC. Pentru raport: stagnare. Era de asteptat avand in vedere abaterile si asteptarea rusilor. Eu continui concursul.
Carmen, ti-am admirat si eu baiatul. Nu mai pooot dupa el....iti vine sa-l pupi intr-una! Eu una nu cred ca ma voi vindeca vreodata de pasiunea pentru bebelusi...
Dordia, sa-ti traiasca puiul! La multi ani, Stefan!!!

Mergi la inceput

Tlaura, pai... ne-ai gasit. Aplicam pedepse, biciuim fara mila, , pe cele care mananca la ora 10.
Inainte de a baga ceva in gura la ora aia tarzie, gandeste-te la noi, la raportul pe care il ai de dat, la porcul pe care il vei primi daca mananci peste masura.
Ok?

edit:
Dordia, La multi ani lui Stefanel!

Cornelia, iti multumesc. Si tu ai doi baieti minunati!

Mergi la inceput

La multi ani pui de Dordia.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Stefan, pui de Doridia, sa fi sanatos si sa-i asculti pe mami si pe tati si sa fi un frabior bun pe surioara sau fratiorul care o sa vina.
Carmen, iaca-ma cu in fata , vin sa va tin companie
Marilena, ti-as trimite si tie putin chef cu cea mai mare placere.
Ieri efectiv m-am simtit terminata, a trebuit sa ma intind in pat juma de ora sa-mi revin si apoi m-am apucat sa calc.Dar mi-am mai pastrat pt azi doua lenjerii ca nu mai puteam aseara.
Azi la noi e frig, nu ca n-ar fi fost si ieri, aseara a nins si acum vad ca burniteaza, asa ca zapada depusa pe case si masini pana la pranz o sa dispara.
Tzuni cum e cu fetita acasa, cand intri in cic?
Laura, ai nimerit unde trebuie,dar ai grija la serifa ca da cu

Doamne ce trece timpul asta, nu-mi vine sa cred, mai e putin si vine Craciunul.
Violeta toata admiratia mea daca poti tine tot postul.Eu in ultimii doi ani cat am fost in tara fara al meu reuseam sa-l tin,da nu tot, la sf ori o dadeam in bara ca aveam petrecere la servici,ori veneam aici si se ducea postul meu.Alaturi de al meu tin doar miercurea si vinerea si in saptamana mare,in rest al meu nu prea poate sta doar pe legume,plus a uneori in timpul zilei uita si mananca cate ceva de dulce.
In rest postul trupesc, cam greu,mai ales atunci cand incerci sa concepi un copil si chiar am avut o discutie pe tema asta cu o amica de-a mammei tare biseriocasa.Nu zic ca nu-s credincioasa,dar sunt anumite lucruri pe care nu le inteleg si nu le accept,dar nu are rost sa intru aici in detalii.
Anca imi pare rau de situatia de la scoala, sa inteleg ca ultimul ctr nu l-ai mai semnat?Nu mi-ai spus, ce-ti face pisicuta, mai face unde nu trebuie?
Pup restul fetelor si va urez o zi buna.
Mai revin

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput