Nou stil de viatza (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Fetele, aveti activitate vad.Dati-mi si mie putin chef sa ma apuc de calcat ca ma asteapta un vraf de rufe.
Pisicuta mea dorme si am zis ca sa calc cat doarme,dar cand ma uit la ea ma apuca somnul si pe mine.
Am fost afara si a inghetat si sufletul in mine de frig ce e si astia anunta -14 gr vineri noapte.
Carmen, te admir pt voita pe care o ai.
Cu prelunghirea concursului cum e, ne putem alatura si noi?
Sper ca fiind in concurs sa am mai multa vointa.
Nu stiu, statea si ma gandeam ca in preajma sotului, parca ma apuca si pe mine mancatul,ca dovada ca m-am ingrasat iara cand am venit aici.
10 kg ale mele de le-am dat jos in aprox 4 luni s-au pus la loc iara intr-un an.Si asa de rau ma oftic, ca in loc sa nu-mi mai dea sa rontai si io, el tot ma indoapa si eu uneori nu am forta necesara sa refuz.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, dac-as avea destula vointa, n-ar mai fi nevoie sa slabesc. M-as mentine la 51-52 kg.
Ce sa fac? Ma stradui (o straduintza pasiva, nu activa, )...dar nu suficient.

Vezi ca te-am cuprins in concurs, in echipa cu Zuzilici, Khristin si Tlaura; doar ca n-am reusit sa actualizez lista. Maine o fac.

Daca sunt fete care vor sa renunte la concurs, acum e momentul s-o faca.

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Sunt asa de suparata...azi am avut curs la scoala privata si...pana la urma s-a intamplat,azi au declarat falimentul sau insolventa sau cum ii zice pe romaneste.Imi pare asa de rau,de ei,de mine. Nu stiu daca v-am spus dar scoala are probleme financiare de ceva vreme si daca primul salariu,din septembrie adica mi l-au platit la 1 noiembrie...acum cel pe octombrie se pare ca-l astept degeaba si sansele sa fi pierdut banii sunt mari. Nu e numai chestia asta,e faptul ca-mi place mult de tot sa lucrez acolo si speram sa primesc mai multe ori,poate sa semnez contract...acum lucrez pe baza de colaborare,n-am semnat nimic,nu scrie pe nicaieri de mine,decat orele pe care le-am tinut. Saptamana asta vine nu-s ce comisie in scoala si poate se reuseste totusi salvarea,adica sa nu se inchida definitiv.Toata cancelaria e inlacrimata si trista si se lucreaza in speranta ca or sa reuseasca sa salveze,sau macar ca or sa primeasca banii din octombrie. Cei care sunt angajati au sanse mari sa-i primeasca,cei pe onorar..Doamne-ajuta.Pana una alta toate cadrele sunt concediate de pe 31 decembrie.Pana acum au dat afara 3.
Mai nasol e ca la interviul de saptamana trecuta nu am vrut eu sa semnez contractul,imi place mai mult la sacoala privata si sa vedeti ca raman fara nici una din astea 2.In rest mai am cursuri la prima,la care am inceput in august.

Complicat tare,nu stiu daca s-a inteles ceva,dar pe scurt,sunt tare,tare trista

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna seara, fetelor!

nu am reusit sa citesc din urma...doar pina pe la 13.00, iar acum scriu pe fuga ca e ora de culcare a copilului si ma cheama la poveste ( care se lasa cu mai multe povesti).

Raport: stagnare

doroty, tare mult mi-as dori sa pot tine post...din toate motivele ( de rugaciune, purificare sufleteasca, trupeasca etc).Pentru miine am cumparat zacusca de ciuperci de la Arovit( e fff buna), pate vegetal, rosii, cartofi si ciuperci.Imi doresc sa tin post, chiar daca nu reusesc decit luni, miercuri si vineri!

va doresc numai bine!

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Ina - carina - Violeta - doroty

Mergi la inceput

mephala, unde sa ma uit la fotomodel?...desi stiu ce copii frumosi ai.

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput

Ina, nu vrei sa arati ca o diva de revelion?

...iti dai seama, dar daca nu e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Multumesc fetelor pentru urari, i-am transmis Dordiei toate cele bune din partea voastra. Inca nu se stie ce este bb-ul. Maine mergem la control, la ginecolog. Din cate imi aduc aminte, in jur de 20 si ceva ale lunii curente va merge sa faca nu stiu ce ecografie. Probabil atunci o sa afle ce este bb-ul. Maine dupa control o sa va tin la curent. La mine parca vad ca imi gaseste cine stie ce (probabil iar o secretie, ca doar m-am obisnuit ....).

Pentru raport : 63.2 kg , deci se poate spune ca mi-am atins targetul.

Asa ca Mephala te rog sa ma treci si pe mine la mentinere, si deasemenea anunt ca nu mai continui concursul. .

In aceste conditii pot sa mai postez si eu greutatea, sau nu? Iar meniurile zilnice le mai scriu?

De maine incepe postul, sper ca Dumnezeu sa ma ajute sa-l tin, mai ales din punct de vedere spiritual. In ceea ce priveste mancatul, la mine n-a fost nici o problema. Dar de data asta as vrea sa reusesc mai mult (sa nu ma mai enervez, sa fiu mai linistita, am sa incerc, pe cat posibil, sa-l tin si din punct de vedere trupesc, dar este mai greu, pentru ca ar trebui sa oblig la abstinenta). Oricum eu incerc.

Kristin este mai greu sa dau meniuri de post. Am inteles ca aici, pe forum, este un subiect despre asa ceva. Din pacate eu nu prea gatesc, sau gatesc mancarurile obisnuite: mancarica de cartofi, de mazare, spanac cu orez, pilaf simplu sau cu ciuperci, ghiveci, varza calita, mancarica de fasole verde, supe de zarzavat si de rosii, etc. Mai gatesc si orez cu legume si cu curry, spaghete cu ciuperci si sos tomat,uneori fac musaca de soia, si altele.

Azi pe langa mancare obisnuita (branza cu ardei gras si un iaurt 450 grame) mi-am facut niste pofte (asa ca de lasat de sec) :
- 1 bucatica de tort de fructe si frisca (a fost ziua unei colege)
- 1 jumatate de felie de cozonac cu nuca
- 1 pateu cu branza
- 2 briose de la Belforno
- inghetata de ciocolata.

Cred ca merit niste bice (pe care mi le atribui singura ca pedeapsa) . Dar de maine trec iar la alimentatia bazata pe fructe si legume. Oricum am sa fiu atenta sa mananc alimente cu continut de fier mai ridicat.

Va las acum si va urez o noapte buna si calduroasa.
Pupici

P.S.: maine sor-mea este libera asa ca nu va avea de unde sa intre pe internet.

Pupici

Mergi la inceput

Violeta, sa-ti ajute Dumnezeu! Post usor, si cat mai putine ispite.
Felicitari pentru schimbarea categoriei, esti o adevarata luptatoare! Bravo!

Ina, uite aici www.desprecopii.com/" target="_blank"> fotomodelul mic.
Nu vii sa-mi citesti si mie o poveste? Si-apoi sa ai grija de Teodor? Promit c-adorm repede, repede!

Mamicutzo, imi pare rau pentru situatia creata. De-a Domnul sa se rezolve!

maine modific lista, inscriu fetele in concurs, etc...acu is rupta in doua. E careva rupta-n trei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen,

eu sunt rupta in 3. Ieri si azi am avut training de la 8.30 pana la 16.30 si pana la 23.30 am lucrat la un proiect....

Raport pe fuga: 69kg, deci -1kg.

Merg la culcare, pup fetele.

Ruxandra

Mergi la inceput

Neatza!
O fiebinte si aromata. Si un ceai verde.

V-ati trezit?

Puskin, mult spor!

Mergi la inceput