Am nascut acum 4 luni, si de cateva zile am o sangerare usoara, in cant f redusa...nu e menstruatie, tocmai asta ma sperie.Nu stiu ce ar putea fi, am intrat intr-o panica de zile mari.Astazi am fost la medic , care a zis ca la prima vedere totul e ok, mi-am facut Pap-ul(anul trecut era tip1),dar am rezultatul in 10 zile, si pana atunci cred ca imi pierd mintile de frica.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva, e ceva anormal?
Orice parere e mai mult decat binevenita....
multumesc frumos!
Luanna, mie mi-a venit dupa ambele nasteri menstruatia la exact 3 luni, si a fost ft putin prima oara ... de ce sa fii speriata?
Claudia
...am uitat sa-ti spun ca si eu alaptam, dar la unele femei le vine mai repede menstruatia, la altele nu le vine cat timp alapteaza...nu mai fii speriata ca nu ai nimica.
Claudia
Claudia, sunt speriata din cauza faptului ca medicul mi-a prezentat situatia intr-o lumina f nefavorabila, adica...ori nu e nimic, ori e ceva grav(ca sa nu mai zic numele aici, ca ma-ngrozesc!)
Adica nu prea e cale de mijloc, lucru cre m-a socat pe moment.
Eu mi-am facut anual Pap-ul, si pana acum in toti acesti ani,l-am avut tip 1 mereu, insa ma gandesc sa nu fi suferit modificari pe timpul sarcinii, stiu eu...in paronia mea o iau razna, dar pan' la urma ce ti-e scris in frunte ti-e pus, asa ca incerc sa ma calmez cat pot...
mai e o chestie, tarziua am realizat ca inainte de a face testul nu trebuie sa ai contact sexual.Sa inteleg ca daca am avut cu cateva ore inainte de a face testul, acesta e irelevant?ca medicul nu m-a intrebat nimic, si nici eu nu mi-am dat seama sa ii spun omului cum sta treaba...
Pai Luanna, si eu ca tine...nici eu nu am stiut pana de curand ca nu e voie cand te duci sa faci PAP-ul sa ai contact sexual inainte.
Nu stiu daca contactul sexual inainte influenteaza, nici mie doctora nu mi-a zis direct, insa am auzit de la altii ca nu e voie 24 ore inainte de PAP sa ai neprotejat.
si daca nu esti multumita cu dr, schimba-l, poate iti recomanda cineva vreun medic bun.
Numai bine iti doresc,
Claudia