Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 5
Iyoana spune:
Neata fetele!
Machus, Ysa, Merdan, tutunicile noastre care se pregatesc de FIV, bafta multa fetelor si sa va ajute Dumnezeu sa aveti super rezultate!
Mmc_nd bun nutritionistul ala ! N-ar strica prin apropiere! Bafta si numai bine!
Kora AMR 1!!!!
O zi placuta tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
georgia_c spune:
m'neata micutele...
eu cu intrebarile mele ..am un program incarcat si nu am apucat sa-mi cumpar ovule de utrogestan... are ceva daca incep tratamentul mai tarziu ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ana-alexia spune:
Georgia, probabil le poti lua si mai tarziu cu 1-2 zile, dar e de preferat sa le cumperi cat mai repede, asa incat sa le iei in ziua urmatoare ovulatiei. Cu cat mai reede, cu atat mai bine... nu lasa sa treaca multe zile... vezi ca le gasesti in orice farmacie, inclusiv in farmacii deschise non-stop.
georgia_c spune:
mai fetelor ... m-a apucat curiozitatea si am citit primele posturi despre dr t (din primele capitole ).. si am constatat ca toate pacientele il lauda ca le explica tot ce intreaba ..ca li s-au dat o gramada de analize de facut ... ma rog asta in 2004..
ce s-a intamplat ..ce s-a rupt ..ca totusi lucrurile s-au schimbat .. e foarte grabit si expeditiv , iar eu chiar nu am facut nici macar 1 analiza ....
nu vreau sa revolutionez top-icul ..deparde de mine ...insa ma gandesc ca poate gresesc eu ceva, nu stiu cum sa intreb anumite lucruri si de-aia nu-mi sunt explicate de dr t
Albert Einstein
merdan spune:
Buna dimineata tutunici!
Vin cu raportul de dimineata: Am invins sistemul! si anume am fost aseara la de familie si mi-a dat reteta compensata pt. Gonal, apoi am comandat la o farmacie 30 fiole la 1130 ron.A fost extrem de simplu, nici nu-mi vine sa cred, eu care ma dusesem pregatita cu sublista B de medicamente compensate+precizari+ordine ale ministerului sanatatii ca in caz de refuz sa scot nene argumentele legale, pana la urma sa constat ca nici nu e nevoie, ca dupa un mic "argument"-la cutie sa mearga totul ca uns.
Kora ma topesc de emotie pana maine.Lipsa de simptome nu e deloc relevanta, au fost "n-spe" cazuri de reusite fara simptome-am tras cu ochiul pe dincolo la FIV-oase si am cetit. AMR 1 zi!
Giorgia asculta la Ana-Alexia ca are dreptate. In plus daca problema la tine e lipsa de progesteron, orice zi fara suplimetare cu utrogestan poate afecta eventuala implantare.
Machus bafta multa, intri in focurile stimularii cat de curand.Sa raspunzi excelent la trat. si sa obtii rezultatul mult dorit
Zeno spor la tratamente naturiste.Gelul de aloe am auzit ca e bun detoxifiant si am de gand sa-l incerc si eu dupa FIV.
Lucialu poate totusi nu mai apuci sa faci laparo si Mos Nicolae iti pregateste o surpriza mai placuta .
Iyoana fata scumpa,la cat ne sustii si incurajezi tu pe noi toate, sigur iti va ajuta si tie DD sa fie bine la punctie pt. ca stiu ca aista-i offul tau cel mare. Pas cu pas om invinge noi toate obstacolele
O zi buna va doresc !
KoraPop spune:
Merdan tare ma bucur ca esti atat de norocoasa, sa te insoteasca norocul tot asa pana la sfarsit!!!Doamne ajuta!Multumesc pentru incurajari!
Fetelor va pe toate si va multumesc,maine dupa masa am sa va spun rezultatul oricare ar fi el...
Kora
CARPE DIEM!
machus spune:
Kora
Merdan, ai inceput bine !!! Si tie asemenea !
De Craciun trebuie sa avem multe liniute duble !!!
Iyoana, vei avea un rezultat beton la biopsie!!!Ai indurat si luptat atat de mult!Va veni si rasplata!
Sa stii ca m-am amuzat cand am citit la FIV ca ai dat cautare pe net despre biopsie testiculara si ai dat peste Iyoana. Draga de tine...
Georgia, nu stiu ce sa iti spun. Nici eu nu sunt o pacienta cu vechime ( 1 an) dar nici eu nu am facut nici o analiza la indrumarea dlui dr, deoarece nu am ramas niciodata deci nici nu am pierdut niciodata o sarcina ca sa imi masor diversi indicatori (nu ma pricep eu prea bine). Pentru infertilitate primara acesta este traseul (monitorizari, laparo) si dupa aceea se pronunta; exact asa mi-a spus mie inainte de laparo: sa vada cum stau lucrurile ca sa stie pe ce teren lucreaza.
O secretie, Papa Nicolau, mi le-am facut eu din proprie initiativa atunci cand am considerat eu ca trebuie.
Acum 4 luni cand mi-a dat tratamentul cu diphereline, eu l-am intrebat daca trebuie sa vin pregatita cu niste analize data viitoare (dupa ce vine CM) si mi-a zis sa nu fac nimic. Sa ma prezint la el si atunci stabilim ce facem.
Adevarul ca nici nu am ce analize sa fac acum deoarece inca nu s-au eliminat toti hormonii specifici menopauzei si nu stiu daca ar fi relevante rezultatele.
Chiar vreau sa intreb daca cunoasteti vreun caz in care s-a trecut de la tratam cu diph de 3 luni la FIV.
Haideti ca m-am intins prea mult... scuze.
Iyoana spune:
Machus, Merdan fetele sufletiste! da, mama draga, asta e oful meu cel mare, si poate ma juta si pe mine Doamne-Doamne!
Georgia ma gandeam si eu la inceput despre analize, dar mi-a trecut repede , eu oricum le voi face cand voi incepe FIV-ul.
Eu zic sa ai rabdarica sa zica dr. T ce are de zis, vezi tu dupa aceea.
Merdan bravo pentru reusita ta! Super! Vad ca ai inceput cu dreptul si nu are cum sa nu fie la fel pana la sfarsit! Doamne ajuta!
Koricica
Machus eu stiu ca si inainte de FIV se face inhibare cu Diphereline, dupa care stimulare. Acuma, daca dr. T va decide sa profitati de aceasta inhibare pentru a demara direct FIV-ul...ramane de stabilit cu el. Da, trebuie neaparat sa mergi sa discuti cu el, de fapt asta stiai si tu .
E interesanta intrebarea ta, mai ales pentru fetele care au luat Diphereline in urma diagnosticului de endo si care vor sa treaca la FIV.
off topic: da, mai, sunt vedeta, nu v-am spus eu? Ia dati voi un search pe google "alimentatie biopsie testiculara" si veti vedea "Who's the man? Who's the man?"
Am zis eu, cu altceva nu puteam si eu sa ma fac remarcata pe net-ul asta
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
georgia_c spune:
fetele ..... pentru raspunsuri .. azi imi cumpar ovulele ..
so ..machus.. pot fi fff multe cauza ,pentru care o femeie nu ramane insarcinata ... insa din cele pe care eu le stiu ca le-am citit cam peste tot .. sunt :infectia cu chlamidya si problemele cu glanda tiroida...io chlamidya mi-am facut-o si din sange si secretie (de capul meu ).. plus toxoplasma .. si altele ..
dar ce ma fac cu problemele de glanda , caci am 6 noduli , pe care dr endo se reped sa mi-i opereze .. cum il fac io pe tutu sa ma asculte ca aia se reped in mine ...
io nu ii contest sub nici o forma pregatire , stilul de abordare , sau orice altceva ... ca fiecare e bun in meseria lui .. darrrr.. si aici vreau io sa ma lamuresc .. cum sa fac , ca pe langa monitorizari , sa elimin cat mai multe posibile cauze de infertilitate, in acelasi timp ?????
Albert Einstein
machus spune:
Iyoana
Asa am sa fac, il sun pe Dr T sa il intreb; i-am trimis si un email, dar cred ca este prea ocupat sa-mi raspunda. Tot din cauza nu indraznesc nici sa il sun. am sa va spun deindata ce am un raspuns.