Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 4
machus spune:
Lucialu si eu te. Va tin la curent.
Georgia- exact la asta m-am referit.
Ana Alexia si Breakfast- .
Iyoana spune:
Machus mi-ai adus aminte de fetele mai vechi de la subiectul nostru, care erau foarte active intr-un timp si care ne-au fost alaturi, dar de la care nu mai stiu nimic: Bluel, Nicole31, Breakfast, Diddy, Bonitta,, si cred ca ma sunt...
Pana si Ysa si Mmc_nd intra acum mai rar...
Fetelor, sper ca sunteti bine si tare m-as bucura sa aflam vesti bune de la voi!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
machus spune:
Da Iyoana. Bonitta si Nicole 31 mi-au dat multe sfaturi cand ma pregateam eu de laparo si eram speriata. Nicole mi-a dat acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana (pe care il citesc in fiecare duminica). Ce mai faceti fetelor???
Ysa sunt alaturi te tine. stiu ca ai intrat in cursa FIV.
Multe pentru toate fetele!!!
ana-alexia spune:
Machus, bine ai revenit pe forum!
Sa te ajute Doamne-Doamne sa reusesti din prima incecare la FIV!
Ce frumooos ca botezi!
Kora, sa te ajute Doamne-Doamne si Ingerii sa vina bebe in urma acestui FIV, sa ne anunti peste 2 zile ca vei fi mamica!
pentru toate fetele!
mmc_nd spune:
Iyoana, ce simpatica esti! Eu nu numai ca intru, ci va citesc zilnic imediat dupa ce-mi verific emailul .
Nu prea am noutati de spus, decat ca vineri a fost z1, asa ca de-acum privesc optimista spre anul viitor. Intre timp am fost la nutriotionist si macar sa pot da jos ce-am pus in urma stimularilor (bine, si a mancatului excesiv, evident ).
Kora, suntem alaturi de tine!!!
Eu tot astept povestile de la noile noastre mamici...
machus spune:
Rocsy,
De ce scoti capul asa timida de dupa canapea?
Incerc sa mai starnesc din tutunici !!!
lucialu spune:
Seara buna!Cateva mai miscati dar majoritatea tutunicilor trag cu porcu' in stil barbar
Georgia fac la inceputul lui decembrie.
Machus,Rocsy,Iyoana,Merdan,Ana-Alexia,Mmc_nd tuturor o seara placuta!Si eu astept povesti frumoase despre nastere
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by machus
Rocsy,
De ce scoti capul asa timida de dupa canapea?
Incerc sa mai starnesc din tutunici !!!
va spionam
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by lucialu
Seara buna!Cateva mai miscati dar majoritatea tutunicilor trag cu porcu' in stil barbar
Georgia fac la inceputul lui decembrie.
Machus,Rocsy,Iyoana,Merdan tuturor o seara placuta!Si eu astept povesti frumoase despre nastere
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
lucia
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png