Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va salut dragi tutunici,
Revin si eu dupa o perioada in care nu am scris, dar am citit si in sufletul meu am fost si sunt la fel de activa pe acest subiect special.
Le salut calduros pe noile tutunarese Rocsy, Georgia si le doresc din tot sufletul sa mearga la Tutu din 2 in 2 saptamani si apoi din luna in luna.
Nuchi, iti doresc in continuare sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Kora, nu este zi in care sa nu ma gandesc la tine. Iti marturisesc sincer ca sunt alaturi de tine cu gandul si cred ca DD iti va darui ceea ce astepti de atata vreme, acelasi lucru care ne-a facut pe noi toate sa ne intalnim la acest subiect.
Eu am facut a 3-a injectie de diphereline pe 4 octombrie; inca nu am semne ca ar veni CM. Ba din contra am in continuare bufeuri de caldura. Pot sa spun ca am suportat destul de bine tratamentul, am avut doar bufeuri, nu dureri de cap, greata, nici irascibila sau plangacioasa nu am fost. Chair este amuzant cateodata la serviciu, un coleg de-al meu se plange ca ii este frig, iar eu imi fac de zor vant cu evantaiul si trag de pulover de cald.
Dupa ce imi vine CM, ma prezint la dr T pentru a demara actiunea FIV. Déjà citesc cu mare interes subiectul FIV si sunt alaturi de toate fetele de acolo curajoase care au puterea sa mearga mai departe si incearca al2lea, al 3lea FIV, samd. Pana la urma totul depinde de puterea divina.
In alta ordine de idei, mor de nerabdare sa va impartasesc si voua o mare bucurie, si anume vom boteza un baietel pe 30 noiembrie. Mihnea Andrei este primul nostru finut. El a fost adoptat de prietenii nostri, care s-au chinuit si ei mult la acest capitol. Va marturisesc ca este un lucru extraordinar, ei sunt fericiti la maxim. Le-a schimbat viata. Iar eu, din aceasta experienta, pot sa va spun ca simt si traiesc urmatorul lucru :pot iubi orice copilas neconditionat. De vreo 2 saptamani, pot sa spun ca ma simt mai relaxata, am asa o stare de bine, de optimism.
Haideti, cam m-am intins la vorba, sper sa nu va fi plictisit.

p.s. Jos palaria pentru fetele veterane (stiu ele care sunt)care primesc cu atata caldura si sfaturi prompte fiecare tutunica ce vine aici !!!! Va admir si va respect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

machus iti multumesc mult!Sa dea DD sa reusesti de la prima incercare,sa fii norocoasa si sa iti implinesti visul!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

quote:
Originally posted by lucialu
Zeno mi-e dor de tine!Eu inteleg ca ti-ai facut planuri si e firesc sa fie asa. Dar mie chiar mi-e dor de tine!Ia mai "da cu penelu'" pe aici,ca de nu oricum vin la Bucuresti in curand si aduc un manunchi de boate de mos Nicolaie.Te-as mai bombani eu,dar astept sa te prind la cotitura

Lucia, esti o scumpa si esti super simpatica Stiu ca nu am mai intrat, dar sa stii ca nu este demonstrativ, pur si simplu mintea mea haladuieste acum pe alte campii, si uneori chiar uit sa intru cu zilele. In plus, chiar nu mai am ce sa spun legat de subiectul asta, decat ca acum m-am apucat sa iau Gelul cu Aloe de la Forever sa vad ce spanac face si asta, in rest nu fac nimic, nimic "in domeniu". Te astept in Bucuresti!
Merdan

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor eu sunt in asteptare. sa vedem daca s-a intamplat ceva luna asta dupa stimulare daca nu laproscopie scrie pe mine. imi spuneti si mie cum sa procedez...il sun pe tutu sa ma programez pt laparo...cand? in prima zis de CM. credeti ca luna viitoare ma va programa?

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Rocsy,
Nu stiu cu exactitate cum mai stau treburile acum, dar pe mine m-a programat pe 2 februarie pentru 24 aprilie. Tin minte ca mi-a spus dr T ca este intradevar tarziu, dar este fff ocupat, dar a trecut repede timpul, si pana la urma nu se stie ce se poate intampla in acest timp.Poate ramai.
Eu la ultima consultatie (inainte de laparo) i-am spus ca am niste intepaturi (la CM) semn de endometrioza, motiv pentru care mi-a facut pe loc si programarea pentru laparo. Mentionez ca nu am fost la monitorizari la Bucuresti, am fost la 2 echo (care din intamplare au fost in preajma ovulatiei - odata inainte si odata dupa), dar a fost suficient pt dr si pt mine (ca ovulez si toate erau ok (endometru..)).

Mergi la inceput

si eu am dureri la CM dar cred ca oice femeie are. asta nu cred ca inseamna ca ai endometrioza.

Mergi la inceput

Asa este.
nu am vrut sa detaliez prea mult, dar eu aveam la defecatie, care este clar semn de endo. si asa a si fost. Pe fundul de sac Douglas si peritonul vezico uterin.
Dar tu nu te gandi la laparo acum. Nu a venit CM-ul inca ,nu?! Eu zic sa fii optimista !!!!

Mergi la inceput

nu a venit CM dar nu pot sa ma gandesc ca sunt pentru ca nu e prima data cand fac stimulare plus ca daca imi fac sperante apoi vin rusii nu ma simt prea bine. asa ca prefer sa nu ma gandesc prea mult ca sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua tutunici voinici!
Zenofata ganditoare.Si eu o sa-l incerc pe gel si dupa mai este unul mai cu coarne bun pentru noi(hormoniceste).Asa ca o sa trec si la pasul urmator.Dar dupa laparo.Acum nu mai am chef de nimik sa iau.Oricum trebe sa o tinem intr-o continua detoxifiere si imunizare ca altfel cresc iar lighioanele.
Merdan eu nu mai fac nimic.Astept laparo.Stimulari nu am facut,monitorizari ciuciu.Inainte de laparo care vine am gasit un dr cu care cred ca voi putea stabili niste monitorizari.Dar inca nu merg la el.La dl dr T nu pot sa apelez decat pentru laparo.Distanta,bat-o vina!
Iyoana,Rocsy,Georgia
Koratinem pumnii si ai grija de tine.
Machus ce frumos!Sa ne zici cum a fost.
O saptaman frumoasa si senina!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lucialu
cand faci tu laparo ?..

machus, ai perfectadreptate , tot respectul pentru "veteranele" top-icului ,care desi , cred ca au auzit aceeasi intrebare de mii de ori ... raspund totusi celor noi venite ... pentru asta si nu numai eu una le sunt ff recunoscatoare ... sunt un fel de asistente ale dr t .....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim

Albert Einstein

Mergi la inceput