Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru 45
Raspunsuri - Pagina 2
KoraPop spune:
georgia trebuie sa iti pui ovule utrogestan ( vaginal) cate doua ( dimineata,pranz si seara).Bafta multa!
Rocsy bafta si tie!!!
Kora
CARPE DIEM!
ana-alexia spune:
O saptamana excelenta tuturor fetelor!
Georgia_c, de obicei dl dr. recomanda utrogestan 2/zi, seara, intravaginal, dupa ce a avut loc ovulatia.
georgia_c spune:
sar'na fetele de raspuns .... normal ca am cumparat pastile , iar apoi stateam sa ma gandesc daca nu cumva trebuie ovule ..... asa imi amintesc ca citisem
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
merdan spune:
Buna dimineata fetelor!
kora am venit intr-un suflet la servici, sa nu crezi ca de dragul serviciului nuuu, ci pt. a deschide repede calculiciul sa citesc ceva vesti.Citisem vineri ceva de test in z.9 si credeam ca ai sa repeti azi in z.12, dar daca ai rabdare pana miercuri cred ca e mai bine si muuult mai relevant.
rocsy, giorgia bine ca s-au spart , sper ca ati corespunzator si ca se va lasa cu 1-2 bb-ei luna asta.
lucialu zau ca esti haioasa.Dar tu cu ce te mai ocupi? ceva monitorizari, stimulari?
Iyoana mie nu mi-a dat anticonceptionale, doar diphereline din z.21 iar eu sunt in z.10 si de astazi incep lupta cu "sistemul", adica vreau sa-mi "atac" medicul de familie pt.reteta de gonal compensat.In rest ma gandesc deja cum imi voi face singura injectiile, si ma ia cu lesin numai cand imi imaginez, dar sper ca tot antrenandu-mi psihicul pana atunci, sa reusesc.
Zeno tu nu ne mai spui nimic?
O saptamana minunata va doresc!
Iyoana spune:
Merdan, eu am citit intr-adevar si la FIv ca fetele isi fac singurele injectiile. probabil pentru ca nu au o asistenta prin apropriere care sa le ajute. Dar eu chair nu ma vad intepandu-ma singura...nu stiu ce sa zic! cred ca o sa incerc sa gasesc pe cineva sa mi le faca. Bafta multa azi in "lupta" cu dr de familie!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
georgia_c spune:
aoleooo.. nici io nu ma vad facandu-mi singura injectiile ...desi pusa in fata faptului , s-ar putea sa o fac si pe-asta ...
mai fetelor , la ovulatie tot 1 data la 2 zile faceti ..caci perioada de feritilitate e f scurta , si parca nici nu stiu cum sa fac sa eficientizez la maxim "procesul tehnologic",...
Albert Einstein
merdan spune:
Iyoana mersi, scumpa, daca iti poti inchipui medicul meu de familie nici concediu medical dupa laparo n-a vrut sa-mi dea ca era sfarsit de luna sau nu stiu cum si ca nu mai poate, pana la urma s-a putut dupa ce m-am "zburlit" putin la el, asa ca chiar ca am de dus o "lupta".
KoraPop spune:
Merdan stau cuminte pana miercuri,nu mai fac nici un test ca oricum in ziua 9 cand am facut test de urina era prea devreme....in rest ma simt foarte bine si incerc sa am rabdare pana miercuri ca nu mai e mult....Spor la injectat,nimic nu e prea greu pt bebe....!
Georgia 1 data la doua zile...daca e mai des nu au timp sa se refaca si....poate e degeaba,sa aveti spor si sa fie cu noroc!!!
Kora
CARPE DIEM!
merdan spune:
giorgia am vazut ca in general dr.T recomanda la 2 zile, dar daca spermograma e buna cred ca se poate si zilnic.Eu in perioada de ovulatie faceam zilnic,o zi am o zi pm, asa ca sa treaca 36h intre 2
georgia_c spune:
sar'na koricica ...asa o sa fac ... mai ales ca spermograma sotului nu e deloc stralucita, si ma gandesc sa nu fac mai mult rau decat bine , indesind prestatul
merdan , de ce nu iti schimbi medicul ?.. am avut si io asa o dr-ita de familie ,imi venea sa urlu cand trebuia sa ma duc la ea ... schimba medicul , ca ei de pe urma pacientilor traiesc, si trebuie sa-l respecte
Albert Einstein