Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
La multi ani,ANDREI!Sa fii sanatos.Cristina felicitari
Gabi mami de Bogdanel-Andrei(29.10.2002)
Gabbriela spune:
La Multi Ani Andrei, multa sanatate si fericire.
Cristina sa va traiasca flacaul frumos si sa fiti fericiti si sanatosi.
PS: revin mai tarziu am de terminat curatenia, si de gatit puiu, ca la curca nu ma incumet ![]()
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Nicole, asteptam poze de la party, ca am aflat ca azi urma sa fie party-ul ! ![]()
Precum am promis, revin cu vesti despre Mari si Ema, asa cum le-am primit la subiectul Emei.
quote:
Originally posted by dana_eanina_n si restul fetelor, Mari va multumeste pentru interes. Ea se muta cu biroul dintr-o cladire in alta zilele astea, drept care nu mai are acces la net deloc o perioada.
Am sunat-o insa acum si prima data am conversat un pic cu Ema. Donshoara tocmai... trona pe olitzasi mi-a zis "ce" face ea
In rest, a revenit din vacanta mai bine-dispusa, la lectii nu au fost miriituri, a primit de la moshu' si un landou de papusi de care e foarte incintata si cu care isi plimba papusile de zor.
La gradinita e mult mai dispusa se deseneze decit acasa, si cu un pic de ajutor a facut 3 (trei) planse intr-o sedinta. Bravo si tot asa!!
Cam asta fac Mari si Ema. Cind vor avea net va vor spune ele mai multe.
Aaa si la final de convorbire mi-a zis si Ema paaa cu tot cu facut din minuta.
www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
Gabbriela spune:
poze de la petrecerea de ziua lui Julian - tinunta in avans cu 3 zile din cauza lui curca day http://family.webshots.com/album/561529543LLfzgV
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Anina_n spune:
Tocmai am gasit un e-mail de la Elena in care ii ureaza lui Andrei, la multi ani !!! Si felicitari, Cristinei ! 
Nicole, ce tort delicios de aratos !!! 

Cristina intreaba din ce sunt baloanele. ![]()
V-ati distrat bine, mai ales Julian, asta e important ! 
Imbratisari si pupici !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Cristina_C spune:
La multi ani ANDREI
! Multa sanatate si mult noroc!
cristina22, sa-ti traiasca si sa fiti mereu o familie fericita
!
Happy Thanksgiving fetelor care sarbatoresc!
Ma bucur de vestile bune despre cele doua "Em(m)e" ale noastre
La noi timpul zboara, de ceva vreme avem un program foarte incarcat, mereu un du-te- vino, de-am intra odata in vacanta sa ne mai linistim! Ma simt foarte, foarte obosita. Ati scris mult, sper sa reusesc sa citesc si din urma.
Multe salutari!!
Gabbriela spune:
erau tot din crema in care era imbracat tortul... dar colorata...
tortul a fost delicios... nu asa de aratos inca.. el vroia cu pisica si nu am gasit.
quote:
Originally posted by Anina_n
Tocmai am gasit un e-mail de la Elena in care ii ureaza lui Andrei, la multi ani !!! Si felicitari, Cristinei !
Nicole, ce tort delicios de aratos !!!
Cristina intreaba din ce sunt baloanele.
V-ati distrat bine, mai ales Julian, asta e important !
Imbratisari si pupici !
Nina, mami dewww.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Sanatate si numai bine

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
aidaciolac spune:
Nina multumim de vestile despre Ema 
Nicole si mie mi-ar fi placut sa fiu acolo , cred ca copii s-au distrat de minune ... de fapt se si vede. Cat despre tort ... eu am interdictie totala chiar si la uitat
...
Azi a fost o zi buna , cu analize buuune
si cu o evaluare la psiholog iarasi buna .
Asa ca pot in noaptea asta sa lucrez linistita ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Gabbriela spune:
Aida ma bucur pt vesti bune.. multe vesti bune inainte....
tortul a fost bun de ciocolata cu crema de capsuni inauntru si habar nuam ce crema era deasupra dar era buna si nu era gretzoasa deloc... aceeas crema folosita si pt baloane dar colorata dupa cum ati vazut.
Copii au fost in lumea lor.. jocuri cate au vrout ei pe free, ca le plateam eu ... am luat peste 400 de monezi si le dadeam la fiecare cum veanea cate 20 si iara apareau micuti cu paharele goale si iara le dadeam banuti de joc.
Mancarica au fost 2 pizza cu branza, 3 cu peperoni si 4 porti de aripioare de pui prajite cu telina verde langa, sucuri la fiecare cat a vrut.
Am fost mirata sa vad parinti la ziua lui copil, pt ca americani practica metoda, lasat copil si ridicat in 2 - 3 ore.. acuma au fost si mamici si tatici cu copii aici ... bucurie pe mike ca nu era singurul tatic in sala
printre mamici si copii.
Bebelusul din poze e un scump, si un dragalas nu a plans de loc... fetita mai micuta din poze e prietenusa lui Julian, sutn tot amndoi de cate ori se vad, nici unul din ei nu afirma ca sunt iubiti, dar la toata lumea zice ca sunt prieteni si julian zice ca Mikenna is cute
...
Cadouri am fost multe si frumoase si variate, de la carticele de citit, la masinute, hainute si jocuri diferite...
Am ajuns pe la 5 PM la sala si am plecat pe la 8:30 PM...
cam atata... pupici si mai vb
Sanatate si numai bine 
aidaciolac spune:
Vai Nicole povestesti de miam-miamuri la o biata 
Pai eu sigur am luat un kg numai din citite
si sa vezi ce
capat maine 
ca zic fetele ca am dat iama prin frigider ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune