Copiii din 2002 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
Francisca spune:

"La Multi Ani, Andrei !"
Sa ai parte de o copilarie ca in povesti alaturi de cei dragi 
Cristina, sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos, fericit si sa aiba parte de tot ce este mai bun in viata !
Petrecere frumoasa si alte multe cadouri ![]()
Asteptam poze 
Francisca
cristina22 spune:
Iti multumesc din inima, Katty
!!
TOT BINELE DIN LUME SI SANATATE VA DORIM SI VOUA!!!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
katty spune:
quote:
Originally posted by Nicoleta
Katty, mie imi spui de nopti albe? Uiti ca mai am un copil :)?
Lasa, ca ma descurc eu, n-oi muri dintr-atata, nu? Sper...
Nicoleta18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Eu cat am fost insarcinata, faceam si eu nopti albe din diverse motive, unul era ca stateam pe net ore in sir cu sotul care era atunci in Italia. E, si cand s-a nascut BB Andrei, exact orele la care eu eram treaza in sarcina, exact in orele alea nu dormea, deci pana la 3-4 dimineata nu adormea, pana la 7 luni asa a patimit (sotul, ca el era cu plimbatul prin camera)!!!
Apropo, tu n-ai pozici cu burtica in Concurs, sau altcineva de aici? Ca ma mananca palmele sa votez, am votat deja multe poze care mi-au placut!!!
Cristina, n-ai ptr. ce!!! Mi-a facut mare placere sa-i urez puiului tau!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Nicoleta spune:
Andrei, LA MULTI ANI fericiti si cu multe impliniri si plini de sanatate!
Nicoleta
18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Nicoleta spune:
Katty, la mine nu prea se vede burtica, burtica mea seamana cu o burtica de femeie mai plinuta :). Daca mai dureaza concursul asta vreo 3 luni, voi avea si eu ce arata (o burtica de sa o recunosti ca e cu bebe). Pana acum ma incap blugii de dinainte de sarcina (sunt putin elastici, ce-i drept...).
Nicoleta
18 plus
si Stefan (27.01.2003)
Anina_n spune:
La multi ani, Andrei !
Sa cresti sanatos si voios,
sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de cei ce te iubesc mult ! ![]()
Cristina, felicitari ! 
Sa va traiasca micul cavaler si sa va
umple mereu sufletele de bucurie,
ca si pana acum ! ![]()
Petrecere frumoasa cu multe surprize placute ! 

Asteptam pozele !!! ![]()
Multumesc de urari, fetelor ! 
Sa dea Bunul Dumnezeu, sa ajungem sa ne crestem nepotii de la Cristina, impreuna ! ![]()
Aida, multumesc pentru
!
Imi prinde bine si acum, cand chiar vroiam sa imi fac un cappuccino. ![]()
Cum sunteti ?
Sinzi, e super link-ul acela cu jocuri ! Cristinei ii place, desi, n-am apucat sa ne uitam peste toate jocurile, iti dai seama. 
Nicole, nu intelegam de ce nu sunt lucrari noi la Atelier. Acum, ca ne-ai lamurit, hai, da drumul la ceva lucrari !
Eu vreau sa fac felicitari de mana, sa trimit la prieteni, felicitari facute de noi. Caut idei, ca la inceput de decembrie sa ne apucam de treaba. La fel si cu ornamente pentru brad. Cristina imi cere sa facem acei braduti si mosi, prezentati de tine, anul trecut si ingerasul prezentat de Caprioara, parca.
Pentru concurs, in luna decembrie se poate repeta concursurile de anul trecut, cu brad impodobit pt. Craciun, peisaj de iarna, podoabe de Craciun, felcitari de Craciun(ce anul trecut n-a fost).
Hai, ca voi scrie si la Atelier, sa nu ocup aici, spatiul ! ![]()
O zi cat mai faina, fetelor ! 

PS- La noi tot friiiig rau dimineata, -11 grade C, iar acum sunt - 6 grade C. Brrr...
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***
sinzi_ana spune:
!!!!!!!!La multi ani Andrei!!!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Karina spune:
La multi ani Andrei ! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti ! Cristina sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte de toooot ce e mai bun in viata.
Fetelor de cealalta Ema mai stiti ceva ? N-a mai scris Mari la noi, sau gresesc?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine ![]()
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
aidaciolac spune:

ANDREI 

... sa ai parte in viata de tot ce iti doresti ... si la cat mai multe cadouri ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by Karina
La multi ani Andrei ! Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti ! Cristina sa-ti traiasca baiatul si sa aveti parte de toooot ce e mai bun in viata.
Fetelor de cealalta Ema mai stiti ceva ? N-a mai scris Mari la noi, sau gresesc?
Karina+ Bogdanel
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Karina, n-a mai scris de multa vreme aici, Mari. Si nici la subiectul lor nu prea a mai scris despre progresele Emei.
O asteptam cu drag cu noutati despre Ema !

Edit: Dar stiu pe cine sa intreb de ele.
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
*** Printesa Ema din castel ! ***