Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Adriuta draga mea noi suntem in aceeasi oala cu sotul tau Adica: Raluca e pronuntat ff greu de americani...Toti incearca cu ARU (ca si o spell uire a lui R)... si le iese nenorocire.
Asta una.

A doua NICIODATA dar absolut niciodata nu i gasesc nimic personalizat sa i cumpar. Saracuta deja e obisnuita si de cate ori vedem tot felul de prostioare personalizate imi zice "ma uit si eu mami la ele ca stiu ca nu au cu Raluca!!!".

Am vazut carti cu nume de copii ("100,000 plus unu nume") NU am gasit Raluca...

Aproape toti o pun sa si repete numele cand face cunostinta cu cineva...

Sfatul meu: incercati ceva ce merge si n engleza!

Noi de curcan mergem la papat de curcan la niste americani ce l prepara traditional...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Anamaria asta e:
http://www.amazon.com/gp/product/B000EZYKTS/ref=cm_cr_pr_product_top

Trebuie sa-ti spun ca e prima oara cind fac total. Am mai incercat acum un an si am zis ca trebuie sa fii S&M sa faci asa ceva. Nu stiu de ce acum nu mi s-a parut asa rau...chiar OK...

Ramona, sicko e la liber, asa a vrut Moore sa aiba toata lumea acces la el, il gasesti pe internet,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, si eu tot pe ala il am!!!
Eu la axila nu pot sa ma fac cu el...imi ies ochii din orbite...
Si nici brazilian...dar p-aproape!!!

Ana-maria, felicitari pt baieti!!! Ce carti citesc???

Si eu am fost azi la conference (chiar Ana-Maria ai fost singura sau cu sotu?? - ca stiu ca astia de obicei cer sa vina ambii parinti) si am primit carutza de laude...dar sunt un pic sceptica ca stiu ca aici profii sunt lingusitori(glumesc)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am ales Julian Leonardo.. usor si pt americani usor si pt romani... bunica ii mai zice Iulian din cand in cand...

PS: la scoala am vazut copii cu nume mult mai .. decat cele romanesti... Vicrjion ... nici nu stiu cum sa il citesc :)) ii zic VIC

Alegeti un nume care sa fie usor tradus si in ro.. asa am decis noi numele, usor de pronuntat cu o melodie aparte... si nu uita la 4 - 5 ani trebuie sa invete sa isi scrie numele ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriuta, nu iti face probleme de pe acum. Nu stii cum au fost crescuti copiii aceia despre care ai vorbit,nu conteaza neaparat ca parintii sunt profesori universitari, pot sa fie profesori si in acelas timp sa nu isi fi crescut copiii cum trebuie.
Si eu am avut lipsa de fier si copilul meu n-a avut greutate mica, a fost perfect.
Noi i-am pus doua nume, unul american, Matthew si unul romanesc, Bogdan. Acasa ii spunem Bogdan si la scoala i se spune Matthew.

Anamaria, felicitari pentru baietii super tari pe care ii ai! Excelent! Cred ca simti o mare bucurie cand vezi ca au succes.

Pt. Thanksgiving eu sunt lenesa si am comandat cina de la "cantina" universitatii, ridic mancarea miercuri seara: grilled turkey, stuffing, mashed potatoes, green bean caserole, fruit tray, pumpkin pie and apple cider (apropos, mi-am adus aminte de povestea Andradei despre curcan, am recitit-o de curand si iar am ras :))). M-a costat doar vreo 70$ in total. Serves 8. Noua oricum nu ne place deloc mancarea traditionala de Thanksgiving, da' mai mult asa sa stie copilul de o traditie, ca se mananca curcan. Barbata-miu mi-a prezis ca o sa o aruncam. Sa vedem. Am fost si invitati la proprietarii unui restaurant grecesc (fac petrecerea de Thanksgiving in restaurant), da' dupa ce am comandat. Problema e ca a venit fi-miu cu o foaie de la scoala pe care a tb sa scriem cu ce va ajuta el la pregatirile pt. Thanksgiving si a trebuit sa scriu si eu ceva, am scris "bake cookies". Acu tb. sa fac cookies :))

La noi nu a mai ajuns copilul pe la office deloc. Dar il trag de limba la fix: "cu ce te-a certat invatatoarea az?". El ma crede cand ii spun ca invatatoarea imi scrie mie emailuri asa ca tb sa imi spuna adevarul. Ieri l-a certat putin doar pt. ca erau in cerc si ea le citea si o fetita a ridicat mana si invatatoarea se astepta ca ea sa intrebe ceva despre poveste, dar cand colo ea: "cand iesim afara?". Iar lu' fi-miu i s-a parut amuzant ca profa a fost dezamagita de intrebare si asa ca a gasit de cuviinta sa rada:))
Azi a venit cu nr. de telefon al unui coleg si a sunat singur la el acasa si a vb cu mama lui, i-a spus ca vrea sa il invite pe Ryan la el acasa maine intre 3 si 5. I-a dat si adresa. Ma asteptam ca mama lui Ryan sa ma ceara pe mine, dar nu m-a cerut. A zis ca vine. Sper sa vina, asteptam sa incepem sa ne facem prieteni si la noua scoala.

Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, unde e Sicko la liber? ca peste tot vad ca, costa. Ai vreun link, please?

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Hai ca-i haios Bogdan! Are simtul umorului copilul.

M-ati facut sa rid cu Iguana! Noi il avem pe Alexandru, care de fapt e Alexander, iar Anuta e Laura Anamaria. Dar ea nu stie decit ca-i Ana. Easy! Eu cica sint Ramona de la Romania. Unii vad o legatura...

Andrada, parca auzisem ca Sicko e la liber. Si asa am adormit dupa-masa, m-a trezit Anuta... Am program pentru diseara! De s-ar mai gindi si alti filmmakers la mamici fara babysitters. De fapt ma mai uit pe ABC la Desperate Housewives, ca mai uit de el sau am alte cele de facut. De fapt nu prea mai imi plac, dar sint dependenta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Multumesc Josefine, merge cu ceara si daca sint mai sloppy asa?

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

merge, merge. eu cand am luat, mi-am zis ca nu poate sa fie asa greu, pui acolo ceara si tragi , trebuie putin antrenament si de fiecare data mai descopar ceva. de ex, ultima data, am observat ca daca las ceara sa se mai raceasca, sa capete o consistenta mai groasa decat zic ei pe hartie se ia mult mai bine (exact ca la salon). eu am preferat ceara clasica, cea fara fasii ca mai mare mizeria faceam. eu sunt multumita

am luat de pe http://www.head2toebeauty.com/skin_waxing/swx_depileve.htm

si ceara intimate rosin (am luat 2, dar asta mi s-a parut mai buna)

ma bucur ca a venit week-end-ul, am recuperat putin la somn dupa amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

daca tot vorbiti de epilat, sa va spun ce folosesc eu...pe picioare si subrat ma fac cu aparatul, un braun silkepill cumparat de la target, in dorul celui din romania cumparat doar cu citeva luni de a veni aici si pe care a trebuit sa-l vand cind mi s-a spus ca sunt altfel de prize...

inghinal, pina de curind cu lama, DAR am descoperit gigi brazilian bikini wax , eu am cumparat de pe ebay ca era mai ieftin, dar site-ul original, unde gasiti si warmer si altele cum ar fi solutie pt incetinirea cresterii parului, pudra, solutie calmanta, chiar si crema usor anestezica e www.hair-removers.com/wax-warmer-kits.html" target="_blank">aici

eu am cumparat pina la urma www.hair-removers.com/brazilian-bikini-wax-microwave.html" target="_blank">kitul de ceara pt microwave care contine tot ce trebuie...eu in tara m-am epilat des cu ceara, de cele mai multe ori la cosmetica, dar mai in tineretile mele :) singura acasa, asa ca am avut curaj si zic eu destula indeminare incit sa ma fac inghinal, aproape total :), ca doar de aia se cheama setul "brazilian"

am fost foarte multumita, a durat cam o ora, probabil pe viitor o sa mearga mai repede, au trecut ceva ai buni de cind nu m-am mai facut singura...am consumat cam un sfert din ceara...am decis sa arunc fasiile folosite si sa nu imi bat capul ca in tara cu (re)topitul si strecuratul prin tifon, mai ales ca se poate cumpara separat ceara, la fel ca si toate solutiile alea cu care vine kitul si din care am folosit foarte putin acum.

am cautat pe google care-i treaba cu ceara, dupa ce am vazut ca la salon spa, aici pretul e vreo 50$ pt epilatul inghinal, iar la magazine am gasit doar prostii de fasii cu ceara care trebuie incalzita in maini, sau cutii pt microwave dar care se vindeau fara spatule sau alte creme/solutii

asa ca sa traiasca "gigi", ceara braziliana

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu folosesc Clean & Easy wax si sunt ff multumita ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput