Fetele din America (94)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Nu stiu cum puteti voi... Eu am ramas cu ceara pe picioare acum vreo douazeci de ani si de atunci n-am mai indraznit sa ma fac singura.
Eu sint buna prietena cu lama si inghinal folosesc creme. In cinci minute ma rezolv din cap pina-n talpi! Ma rog, numai unde e nevoie...
Am avut un Silkepil, nu l-am mai adus de la NY. Tot nu-l foloseam ca-mi ieseau ochii ca la melc de durere. Plus ca m-am ales cu ingrown hairs.
De ce nu m-a facut mama baiat?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Mi-era rusine sa spun ca si eu la fel. In Romania mergeam la cosmetica si aici mi s-a parut scump, iar dupa sarcina am constatat ca nu mai sunt asa "paroasa". Ma gandesc sa incep sa ma duc din nou la cosmetica, dar tot aman sa incep sa fac cheltuiala cu asta.
corinadana spune:
Si mie mi se pare scumpicel... Eu ma rezolv cu lama, rar ptr ca nu s paroasa. Daca dau o data la 2 sapt e super ok.
Din aceeasi cauza mi am cumparat si steamer ul, ma mesteresc eu acasa. Imi si place sa ma bibilesc singura.
Ramona mi am facut gomajul acela cu cafea si ulei de masline. Data viitoare am sa pun in palma si un picut de demachiant, mi s a parut cam zgrumturos (ori zatul meu nu era bun- l am luat de la coffee maker). Trebuia din ala fin de ibric? Oricum a lasat fata fina si nu cerea crema repede, repede. Muah!
Anamaria felicitari ptr baieti!!! De ce ti ai schimbat semnatura?! asa de mult imi placea...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lai spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Adriuta draga mea noi suntem in aceeasi oala cu sotul tau Adica: Raluca e pronuntat ff greu de americani...Toti incearca cu ARU (ca si o spell uire a lui R)... si le iese nenorocire.
Asta una.
A doua NICIODATA dar absolut niciodata nu i gasesc nimic personalizat sa i cumpar. Saracuta deja e obisnuita si de cate ori vedem tot felul de prostioare personalizate imi zice "ma uit si eu mami la ele ca stiu ca nu au cu Raluca!!!".
Am vazut carti cu nume de copii ("100,000 plus unu nume") NU am gasit Raluca...
Aproape toti o pun sa si repete numele cand face cunostinta cu cineva...
Corina, eu am o prietena foarte buna pe care o cheama Raluca si locuieste in State. E fff mandra de numele ei, si toata lumea ii spune ce nume frumos si deosebit are
Lai
lai spune:
quote:
Originally posted by uta_ciun
daca tot vorbiti de epilat, sa va spun ce folosesc eu...pe picioare si subrat ma fac cu aparatul, un braun silkepill cumparat de la target, in dorul celui din romania cumparat doar cu citeva luni de a veni aici si pe care a trebuit sa-l vand cind mi s-a spus ca sunt altfel de prize...
si eu tot cu silkepil, pe picioare ma fac de atatia ani ca nu mai simt nimic, cre' ca s-a batucit pielea pe brate era mai dureros la inceput, acum e din ce in ce mai bine (pt. brate inainte foloseam fasii de ceara rece, Sally Hansen parca se numea marca, le incalzeai frecandu-le intre degete; dar in ultimul timp n-am prea mai vazut prin magazine); inghinal si axile - sfanta lama, care nu ma face f. fericita, dar inca n-am gasit o metoda mai buna.. am incercat cu silkepilu' inghinal, asa o idee pe margini, daca intinzi bine pielea nu doare chiar foarte tare, dar pielea fiind foarte sensibila mi s-a parut totusi ca e prea agresiv, si-am lasat-o balta.. 'gigi' suna bine.. dar nu prea ma incumet totusi cu ceara calda la domiciliu.. cred ca am 'traume' din copilarie, cand mama se facea cu ceara acasa si era un proces ffff complicat, lung, cu ceara imprastiata peste tot, brr
vreau sa fiu bogata si sa pot face totul la cosmetica
Lai
corinadana spune:
Lai . este mai greu la primele incercari de pronuntie ca apoi merge. La fel si noua ne zic, ca i un nume deosebit si lor le suna frumos
Oricum e UNICA Raluca in 1200 de copii! Esti sigur ca nu strigi pe nume si intorc trei capul...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Daca google sicko si download sint citeva site-uri carmen.
Pentru exfoliere folosesc tarite ( d-alea organice de la wegmans). Suna ca si cum m-as face zilnic, in fapt se intimpla numai odata pe luna poate, dar pielea ramine f curata dupa ce te freci bine. Si mai folosesc biore de scos chestiile negre.
Nu e asa scump epilatul la cosmetica, dar imi place sa-mi fac eu singura totul..nu stiu de ce. Mi-a cumparat sotul d-aia la spa cu masaj, etc si nu m-am dus, n-am un motiv clar, dar nu-mi venea...
Pina acum si pe picioare mi se parea ingrozitor cu silkepilul, acum nu stiu de ce mi s-a parut chiar usor, poate ptr ca ma saturasem de lama si creme, sa creasca in doua ore...etc.
Josefine, hai ca poate incerc si ceara, desi parca vad ca umplu casa si ramin cu ea pe mine...
Si eu recuperez la somn in weekend, azi nu c-a sarit Marcu pe mine la 7
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
uta_ciun spune:
si pe mine ma cheama Raluca, si e tare greu cu numele...am noroc cu o colega din mexic care pronunta mai bine ( de, suntem latini) si unul din belize care ma striga Ralu Balu, habar n-am daca inseamna ceva sau doar ii place lui cum suna....unii pun accentul pe ra dar cel mai multi nu pronunta ra cu a ci a(cu palarioara, nu stiu cum sa spun aici, ca in mar)
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
Andrada spune:
Anamaria ieri i-am luat baiatului
http://www.amazon.com/Georges-Secret-Universe-Stephen-Hawking/dp/1416954627
si ii place, poate il atrage si pe Nick,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Gabbriela spune:
Andrada, nu e asa de greu cu ceara...
Folosesc ala cu roll... am sc mai sus de el... incalzesc ceva mai tare decat scrie pe cutie, intind cu roll pe banda de panza, dupaia presez bine banda pe picior... las cateva secunde, timp in care tot ii trag palme .. si trag cu putere in contra sensului in care creste parul... scrie pe cutie cum trebuie sa tragi, e o metoda anume.
La sfarsit un masaj usor cu ulei sa inlatur ramasitele mici de ceara si sunt free hair 4 weeks.
- nu pun ceara pe banda pana in capat, sa am de unde sa prind sa nu ma murdaresc, pot folosi o banda de 3 -4 ori sau cumpar banda extra si o tai eu la marimea dorita.
- daca pielea e putin umeda, dau cu putina pudra de bebei inainte de a aplica ceara
- un dus fierbinte cu o exfoliere inainte de epilare "fara dus 24 de ore de la epilare"
- mai exista si o solutie care o dai pe picioare inainte de epilare cu 5 zile, o data pe zi , si inca 3 - 4 zile dupa epilare bumb free cred ca se numeste.. tine pielea moale si fina si fara fire in piele.
PS: cu ceara asta am scapat de fire ingropate in piele.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato