Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna dimineata...sint la servici azi cu forte proaspete...am fost aseara ca parent-teacher si pot sa zic ca pina acum a fost cea mai placuta experienta. Am aflat 2 lucruri noi despre baietii mei care mi-au incalzit inima.

In alta ordine de idei, este evident ca sarbatorile sint in preajma, pentru ca DC se apropie iar de "critical mass"...eu sint cu reactie intirziata

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

zi lucruile alea cu baietii...lasa Dc-ul doar il stim
Multumesc Josefine, merge cu ceara si daca sint mai sloppy asa?
Sinzi daca mergi cu sotul unde lasi copilu'?
A

PS numai eu am fost la sedinte mereu

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Le zic (nu ma laud)...Invatatoare lui Nick e foarte impresionata nu neaparat de faptul ca citeste lucruri cu mult peste nivelul la care se astepta ea (fusese pusa in garda de invatatoarea precedenta) ci de patrunderea lui. Imi tot spunea aseara "he really gets it". Ii place foarte mult ca angajeaza tot grupul de avansati (clasa lui e impartita in 2 - unii fac materie de clasa V, ceilalti de clasa VI) in discutii si aduce mereu vederi interesante. Mi-a zis ca de multe ori prefera sa il lase sa initieze si sa "plimbe" discutia...nu are nevoie sa intervina ca Nick reuseste sa stapineasca intreaga clasa la o dezbatere.

Alex e copilul meu creativ...invatatoarea a zis ca este "inspirata" de forta inventiva a lui. La faza asta am re-verificat imediat report cardul (de obicei auzi asta cind au note mai mici si totusi sa te calmeze)...dar a avut S si A pe linie. Mi-a aratat lucrari facute de el in clasa si sincer nu stiu pe cine mosteneste cu asa talent (pe mine sigur nu). Ii place ca in "downtime" se duce la biblioteca si citeste fara sa fie indemnat.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

felicitari Anamaria pt asa baieti ... ...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taiu-mami spune:

Buna la toata lumea!!!!Sunt noua prin zona cu toate ca va citesc de mult timp.As vrea sa va intreb,care din voi ati cumparat de la eurofoodmart?,in cat timp v-au ajuns produsele?,cat costa livrarea? si cat sunt de seriosi?asta pt ca am avut ceva neplaceri cu alte firme Va multumesc si astept cu placere parerile. Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asa, Anamria, zi sa auzim si de bine si e si munca voastra!!
Ne bucuram aici de toate, asa ca lauda-i cind fac ceva bun eu de abia astept sa aud!!!
Doi baieti amindoi diferiti...tare independenti sint, bravo,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Felicitari Anamaria! Nu ti-l trimit si pe Alexandru, poate reusesti tu sa bagi un pic de viteza in el? Si asa cred ca s-ar bucura sa mai mearga la NY.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Ramona, punem de-un sleepover???

Anamaria

Mergi la inceput

Andrada, ce epilator anume folosesti? Eu ma fac cu ceara (cu levantica, hard wax...deci fara fisie de pinza) dar sincer m-am cam saturat de mizerie (imi mai tremura mina cind si cind ). N-am folosit epilator niciodata, doar ceara si sincer ma cam bate gindul ca vad ca nu-i rost de "mess".

Pe picioare eu aproape nu mai am nimic, dar la subrat si bikini m-ar tenta o bizitoare.

Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna sa va fie ziua si viatza,
Am citit discutiile voastre despre copii, cat despre tot felul de reguli pe care le impun in scoli, ma refer la atingeri,imbratisari. Cred ca sunt de-a dreptul absurde. Nu stiu ce sa mai cred...atatea chichitze si rules-uri dar cand vine vorba despre invatat ... nimic. Important este sa nu fie dati in judecata, sa nu ii poata nimeni atinge cu nimic, apai daca copilul nu invata...who cares?!!mai e loc de un plumber, de un carpenter... Sunt obsedati de datul in judecata, fiecare business se desfasoara pe principiul prima data ne acoperim fundu apoi mai vedem. Copilasul meu e inca in chirire la mami lui dar ma gandesc cu groaza la viitor. Voi cum ati trecut peste temerile ca poate vine vre-un amic si ii face cunostinta cu drogurile,sau cine stie cu atatia ciudati ...Doamnee.Va intreb pentru ca mi-e teama si presimt ca am sa traiesc cu asta fiecare zi a vietii mele de acum in colo. Am intalnit cateva persoane ale caror copii au luat-o pe cai gresite si ma ingrijorez la culme. Sunt eu oare prea ''deplasata''? Am vazut 2 copii EXTRAORDINARI si amandoi parintii profesori universitari, s-au ocupat de copii ...si nici prin cap nu imi trecea ca asa ceva se poate intampla. Acum amandoi (in orase diferite) sunt tot prin centre, fug de acolo, fura, au furat si din casa parintilor...si deja parintii au renuntat la lupta.... E groaznic . Plss ziceti-mi parerea voastra eu sunt ff suparata.

Si sa va mai zic ceva, am vazut ieri un film, mai bine zis documentar care se numeste
SICKO

Sa urmariti si special features !!
Poate ca nu-i totul 100% ca acolo dar in mare parte tind sa cred ca esta in mare parte adevarat. Eu cred ca nu este timp pierdut sa il vedeti. Este despre sistemul de sanatatate in USA si poate venim fiecare cu impresii si discutam pe urma.
Pe mine m-a dezamagit mai ales ca numai ce m-am confruntat cu sistemul medical si m-am lovit de legile insurance-ului, acum de cand cu bebe.
Spre ex. fetele din tara fac teste, sarcinile sunt urmarite cu grija pe cand aici te cantareste,iti ia tensiunea si pa. Dar in schimb atata hatzogarie scrie doctorul si asta e numai pt ca sa nu fie dati in judecata. EU a trebuit sa il trag pe dr. de urechi sa il intreb cum stam cu FE CA MG ZN ca sa descopere ...ca de fapt sunt anemica si am si lipsa de CA. El nimic macar nu a zis nimic de asta. Colac peste pupaza dupa ce imi fac analizele merg la DR si intreb. No cum e? El zice: e fine, everything is ok, baby is fine... Da analizele mele? OK sunt si ele poti sa stai linitita... Pot sa am o copie? AAAA MMMMM uite aici Dar asta nu este ultima hartie este anterioara...Desteptii uitasera ca mai facusem un set de analize si nu le trecusera de pe computer in dosar ca eu sunasem firma de aalize si mi-a zis ca le-a trimis lor datele. Daca nu nai fe destul bebe are greutate mica la nastere, ai probleme pe urma, multe au de suferit. E culmea aici fetelor? Trebuie tu sa fi pe faza si sa ai grija de toate ca ei habar n-au... am intalnit persoane care au avut examene de urina si dr au uitat de rezultate sa le urm areasca dupa ce au terminat tratamentul, oameni care au avut infartsi i-a trimis acasa fara sa le faca un ekg... Nororc ca a gasit un baiat care face ultrasound ...wowww e tare bun in meserie si am incredere in el si tot la el m-am dus si sunt lnistita.AAA plus ca am uitat sa spun ii zic la dr vresau sa imi verificati FE, CA, MG, ZN si cand la analize uitase sa le treaca pe ultimile 2 trecuse numai FE si CA... telefoane...Noroc ca am intrebat eu. La inceput sotul se supara ca cica io am gura mare si il fac de ras da acu imi da dreptate si a inceput si el sa puna intrebari ca altfel everything is fine, great...wonderful.
Mie mi-e greata de atatea great-uri de la dr.
Sa urmariti documentarul, merita...
Il gasiti la bilioteci si la blockbuster.
Numai bine.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

24+ cu

Mergi la inceput