Fetele din America (94)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Andrada spune:
Misto spaaaaaaa.
Nici eu n-am avut ce face si m-am epilat complet cu aparatul ala braun. N-a fost asa rau si eu nu-s vreo ecaterina teodoroiu.
Ruxi care era adresa site-ului ala online cu mincare europeana, si mai era unul cu cosmetice europene, te rog,
merci,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ocebine spune:
Andrada, cumva
www.eurobeautymart.com/" target="_blank">http://www.eurobeautymart.com/
www.eurofoodmart.net/" target="_blank">http://www.eurofoodmart.net/
Am editat ca nu mergeau linkurile.
Anamaria
"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."
Ramona J spune:
Andrada, complet?!
Pai ce, se compara Ecaterina Teodoroiu cu tine? Ha!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Alea sint, merci frumoas Anamaria...imi tot fac pofta cu chestii online..nu-s ce e cu mine
Da complet cu aparatul, Ramona, cind am terminat parca am reusit la facultate
A
PS pardon, pe picioare nu ca de abia ma rasesem, but anything else...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
marilu2004 spune:
cenia, uta_ciun veniti la mine la chicago, aici mai sint moldoveni, ca si mine de altfel! din iasi.
noi acum sintem in vacanta, la orlando, soare, apa, distractii... trai nineaca!!!
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alintaroma/alintaroma.jpg)
alintaroma spune:
Intrebare pentru fetele informate si cu vechime pe aici:
vecina mea (rusoaica) a dat fara sa vrea unui nene care promite nu stiu ce tarif la gas nr de ei de cont de la compania care ii furnizeaza in prezent gaz. Apoi si-a dat seama ca ala bate cimpii si acum ii pare rau, e tare stresata daca ala poate sa faca ceva cu el, sa-l folosesca cumva. El insista initial ca vrea factura in original sa vada daca se califica ptr acea reducere dar ea nu a dat-o ci i-a smuls-o din mina si i-a inchis usa in nas. Eu nu stiu cit e de confidential acel nr de cont ca doar trebuie sa-l treci pe cec la plata etc e doar ca sa te urmareasca ei ca si client mai usor, asta cred eu . Voi ce stiti?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ruxij spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Misto spaaaaaaa.
Nici eu n-am avut ce face si m-am epilat complet cu aparatul ala braun. N-a fost asa rau si eu nu-s vreo ecaterina teodoroiu.
Ruxi care era adresa site-ului ala online cu mincare europeana, si mai era unul cu cosmetice europene, te rog,
merci,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
Dadusem eu vreodata site-urile astea? Ca le-am uitat lol
josefine spune:
buna seara!
Andrada, eu am descoperit ceva mai bun decat aparatul si sunt tare multumita. Mi-am luat ceara cu aparat (ca la salon, am pandit marca si dupa aia am cautat pe net). Nici nu a fost scump, vreo $70 aparatul care incalzeste si $10 ceara, care ma tine vreo 2 epilari totale. Singura chestie naspa e ca mai trebuie sa exersez cu smulsul ca nu se ia chiar asa fasii.
Stiti vreun magazin bun de carpete/covoare?
sinzi_ana spune:
Am si io o intrebare...
De 3 sapt ne tot chinuim sa aranjam un "conference" cu educatoarele lui David sa putem merge si eu si sotul...in sf am gasit vinerea asta timp...si acum 2 ore sotul imi spune ca nu poate ajunge...la 7 dimineata trebuie sa fie de urgenta la un vapor!!!
Ce sa fac?? Sa ma duc singura?? Educatoarele vin special pt noi la 7 dimineata...nu mai pot sa aman acum...
Eu vb tot timpul cu ele, si in principal stiu ce au de spus, dar sotul mai mult vroia sa le intrebe ce si cum...
Sunt atat de dezamagita...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Gabbriela spune:
incearca sa reporgramezi... tinand cont ca esti acolo cu ele toata ziua, poate te inteleg... daca nu asta e .. mergi singura.
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Am si io o intrebare...
De 3 sapt ne tot chinuim sa aranjam un "conference" cu educatoarele lui David sa putem merge si eu si sotul...in sf am gasit vinerea asta timp...si acum 2 ore sotul imi spune ca nu poate ajunge...la 7 dimineata trebuie sa fie de urgenta la un vapor!!!
Ce sa fac?? Sa ma duc singura?? Educatoarele vin special pt noi la 7 dimineata...nu mai pot sa aman acum...
Eu vb tot timpul cu ele, si in principal stiu ce au de spus, dar sotul mai mult vroia sa le intrebe ce si cum...
Sunt atat de dezamagita...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si Davidpsihologul
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Sanatate si numai bine
![](floare.gif)
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
![](foto.gif)
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato