Fetele din America (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu imi aduceti aminte de indieni...caci io desi nu am nimic cu nimeni, indiferent de sex, rasa, culoare, religie...am trecut printr-o experienta atat de ingrozitoare cu niste indieni...incat...brrr si acum ma ia cu groaza cand imi aduc aminte...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai zi acu....
De ex in cazul meu m-am dus la eco si mi-a zis ca nu stie de fapt sa foloseasca aparatul ca toate sint noi in america...ca ce ma intereseaza sexul copilului, ce e acolo trebuie sa il iubesc dupa care a vorbit cu fie-sa la tel vreo 25 minute conversatie de genul: no, put your brother on, go into the kicthen, I said GO TO THE KITCHEN, samd,
Rindul tau

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Anamaria eu ti l-as recomanda p-asta:
http://www.amazon.com/Electrolux-EL1000B-Pronto-Stick-Vacuum/dp/B0007XOHQI

Compatimesc cu tine la faza cu indiencele, nu le au cu customer service deloc mai ales in medicina, si nici profesional nu dau p-afara...

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Sticku' asta pare ca un aspirator obisnuit...asta am...pe mine ma tenta chestia ca omoara dust mites - mama are alergie la dust mites si ma gindeam ca-i ceva de capul lui.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumesc, o sa sun la banca sa fiu sigura.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Pai stiam ca numai alea cu steam omoara dust mites,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Pai stiam ca numai alea cu steam omoara dust mites,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Asa stiam si eu, dar asta de la Hammacher cica omoara dust mite cu niscai raze (deci fara apa)...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

miereamara,
Noi am mers asta vara si am avut VISA de la BANK OF AMERICA.
Intr-adevar cand am dat prima data credit cardul ne tot spunea ca e pinul gresit si ne-a facut casiera de k*k in fata tuturor de la coada cum ca suntem batuti in cap ca nu ne stim pinul , dar noi il stiam ff bine si tot ii ziceam sa mai incerce. Sunt tare fitzoae casierele.Am dat apoi debitul , am vazut ca merge si numai debitul -l-am folosit pe urma. Mai in toate marile super marketuri (selgros, metro, artima, kaufland...etc ) iti primesc debitul, magazinele mici nu au facilitatile astea si iti trebie cash.Pentru Cash mergi la automatul de la banca (bancomat)si bagi cardul, pinul si gata, sau diret la ghiseu si schimbi daca ai dolari. Despre comisioane sunt tare ciudati. De ex. eu i-am luat la mamam o masina de spalat si m-a taxat vre-o 4 sau 5$. Cateodata cumparam de la supermarket si ne lua cate 2$, cateodata 25 centi... sunt tare ciudate legile lor.
Oricum o sa fi uimita sa vezi ca au niste preturi URIASEEEEE noi am ramas ca la dentist cand am inceput sa facem tranzactiile din dolari si am constata ca ee muuuult mai scump ca aici. Si sa ai grija cu leul vechi si leul nou ca te miros aia si iei tzeapa.... Noi era sa luam in primele zile si inca una de vre-o 100$ dar a fost vanzatoarea cinstita. Apoi ne-am dumirit. Este asa nashpa ca unii vb in milioane, altii in lei...e babilonie(cel putin mie asa mi se parea)o sa vezi tu, iti ia oricum vre-o 2 zile tranzitia asta....
Concluzie dn ce stiu, Visa si Bank of america merg si comisioanele sunt cat de cat rezonabile. Am auzit ca ING-ul are sucursale prin RO.
succes si numai bine

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Multumesc Uta_Ciun, Ramona...s.a.m.d.
Am dat intr-adevar o raita cu Google si m-am cam linistit. Au pus unii ofertele de Black Friday, dar nu prea au TV-urile care ma tenteaza, plus ca aventura asta il lasa rece pe sot , deci tre' sa ma linistesc.
...Ca sunt cam multe ore de asteptat...Vad ca tot mai usor e de cheltuit decat de "economisit"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vorbeati de oala slow cooking: iese o varza cu purcel yamyy: tai varza 2 buc. o freci cu sare si o lasi cica sa scurga. in timpulasta undesti carnea de purcel in putin ulei(uneori nu o mai undesc ca nu am chef) si pui varza cu carnea si cu suc de rosii (campell) la 6 ore. varza mai lasa apa dar poti pune si un pic de apa sa nu scada foarte tare. iese buna tare ca e facuta ca la cuptor.
mai fac: ardei umpluti, sarmale, mazare, pastai cu carne si usturoi si cam atit. cam ce iese bunla cuptor inabusit iese si la oala asta. acuma vad ca s-a fisurat si curge un pic citeva picaturi si mi-e ciuda. eu o pun afara sa fiarba ca sa nu faca miros in casa!
Miereamara: eu foloseam cardul de credit al sotului in Ro. foarte rar mi s-a intimplat sa nu mearga(cel de la Citi nu merge decit la magazinele care au aparat de la banca Tiriac) fiinca in RO iti cere codul pin chiar daca in SUA nu se cere. sa nu scoti cash de pe credit fiindca platesti comisin 20 % din suma ceea ce e imens. eu aveam chase(visa, master). nu prea gasesti sa platesti cu American express.
revin, ca am ceva urgen de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

quote:
Originally posted by adriuta

miereamara,
Noi am mers asta vara si am avut VISA de la BANK OF AMERICA.
Intr-adevar cand am dat prima data credit cardul ne tot spunea ca e pinul gresit si ne-a facut casiera de k*k in fata tuturor de la coada cum ca suntem batuti in cap ca nu ne stim pinul , dar noi il stiam ff bine si tot ii ziceam sa mai incerce. Sunt tare fitzoae casierele.Am dat apoi debitul , am vazut ca merge si numai debitul -l-am folosit pe urma. Mai in toate marile super marketuri (selgros, metro, artima, kaufland...etc ) iti primesc debitul, magazinele mici nu au facilitatile astea si iti trebie cash.Pentru Cash mergi la automatul de la banca (bancomat)si bagi cardul, pinul si gata, sau diret la ghiseu si schimbi daca ai dolari. Despre comisioane sunt tare ciudati. De ex. eu i-am luat la mamam o masina de spalat si m-a taxat vre-o 4 sau 5$. Cateodata cumparam de la supermarket si ne lua cate 2$, cateodata 25 centi... sunt tare ciudate legile lor.
Oricum o sa fi uimita sa vezi ca au niste preturi URIASEEEEE noi am ramas ca la dentist cand am inceput sa facem tranzactiile din dolari si am constata ca ee muuuult mai scump ca aici. Si sa ai grija cu leul vechi si leul nou ca te miros aia si iei tzeapa.... Noi era sa luam in primele zile si inca una de vre-o 100$ dar a fost vanzatoarea cinstita. Apoi ne-am dumirit. Este asa nashpa ca unii vb in milioane, altii in lei...e babilonie(cel putin mie asa mi se parea)o sa vezi tu, iti ia oricum vre-o 2 zile tranzitia asta....
Concluzie dn ce stiu, Visa si Bank of america merg si comisioanele sunt cat de cat rezonabile. Am auzit ca ING-ul are sucursale prin RO.
succes si numai bine

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

24+ cu

Multumesc mult. Eu cred ca o sa folosesc numai cardul de debit, este VISA- Wachovia si cred ca o sa scot si niste cash, ca sa nu fiu nevoita sa platesc comisioane aiurea. Cu trecerea de la leul vechi la leul nou sunt obisnuita, ca am mai prins si eu vreo trei luni din procesul asta inainte de plecare. Cu privire la preturi...ce sa mai zic, ca imi vine sa plang cand vad ca scade dolarul pe zi ce trece. Inainte de plecare, la ultima firma la care am lucrat imi negociasem salariul cand era 40000 lei vechi euro. Pana cand am plecat eu scazuse la 32000 lei vechi si o data cu el si salariul meu, pt ca patronii mei, dragutii de ei nu au vrut sa ia in considerare devalorizarea, asa ma apuca niste draci...inca mai au sa imi dea 500 de euro si ma duc cu vorba de un an si jumatate...nu cred ca o sa-i mai vad vreodata, ar trebui sa ii fac de cacao aici pe forum, ca si asa ii "lauda" pacientele si stiu ca mai citesc ce se scrie pe aici.

Hai ca mi-am varsat oful...

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput