gravidute
eu am avut o pierdere de sarcina pe 24 sept. iar pe 20 oct. am avut CM inainte cu o sapt am avut ameteli greturi stari de somn si acum continua nu pot manca nimic doar fructe este posibil sa fiu gravida
Raspunsuri
ionelaarghir spune:
buna da am incercat dar a iesit negativ lam incercat la inceput de oct si aici in spania doctori nici nu se uita la tine cand aude ca esti romanca deasta am si pierdut prima sarcina
oana8188 spune:
Offfffffffff, ce animale de doctori! Imi scuzati limbajul.....De fapt cred ca jignesc saracele animale cand ma exprim asa......
Ionela, parerea mea e ca ar trebui urgent sa mergi totusi sa te vada un doctor. Incearca sa gasesti undeva unde sa te poti duce. Nu e normala starea ta. Si mai incearca un test de sarcina.
Multa sanatate! Sa ne dai de stire daca esti ok 
Oana
34+
Alexandra
iubu77 spune:
Buna
Eu una cred ca este prea devreme sa fie o noua sarcina.. Dar un alt test facut mai tarziu iti poate spune daca esti sau nu gravidutza..
Off cu doctorii..Trebuie sa fie undeva si unii mai de treaba si banuiesc ca ai dreptul la asistenta medicala..
Succes
ionelaarghir spune:
multumesc pt mesaje dar nu se gasesc doctori aici pentru ca nu am acte si nu am dreptul la asistenta medicala decat cu acte iar de la ambasada nu ma poate ajuta dar oricum o sami fac un test dar la prima sarcina mia iesit toate negative si eu eram gravida asa ca nu mai am incredere si mia venit si CM peste sarcina
kla78 spune:
buna,imi pare rau pt sarcina pierduta si-ti doresc tot binele din lume,in legatura cu asistenta medicala te contrazic,sa stii ca nici eu n-am avut acte aici pana acum 1 an cand mi-am facut reintregire familiara si cu toate astea am avut tot dreptul la asistenta medical inclusiv am facut mai multe tratamente pentru infertilitate cum ar fi inseminari artificiale si 2 fecundari in vitro care sunt extrem de scumpe peste tot in lume,eu le-am facut foarte foarte ieftin,in primul rand trebuie sa fi empadornada la primarie apoi mergi la seguridad social si-ti va da un numar cu acel numar mergi la ambulatoriul de care apartii si ti se va da medic cu siguranta,si chiar daca ai avea o urgenta(doamne fereste) tot ai beneficia de asistenta medicala chiar daca nu ai inca un dr de familie,probabil te-a informat cineva gresit dar orice persoana de orice nationalitate care se afla legal sau ilegal pe teritoriul spaniei are dreptul prin lege la asistenta medicala gratuita,eu am fost chiar si internata in spital de 2 ori neavand acte de rezidenta,daca nu mai ai rabdare pana iti vor da un dr de familie poti merge la un dr privat unde ajungi mult mai repede contra cost evident,totusi ma mir cum de stai fara sa ai un dr de familie,apropo trebuie sa mergi cu pasaportul la tine!succes si daca mai ai intrebari nu ezite sa mi le pui!
8+5
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
ionelaarghir spune:
multumesc pt mesaj dar tu nu ai inteles ca eu nu am nici un act cand am ajuns aici in spania cineva mia furat actele am fost la politie am depus denuntul dar nu au vrut sami dea nici o dovada iar mama mea mia trimis uno copia legalizate dar miau zis ca nu merge aici cu astea am sunat la ambasada si deaici miau zis ca iar nu ma pot ajuta pt. ca ei nu se ocupa cu astea si deasta nu am dreptul la asistenta medicala pt ca nu am nimic de indentificar oricum multumesc inca odata si este un bebe nici eu nu imi explic cum sa intamplat pt ca am ramas din nou la o sapt dupa pierdere
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by ionelaarghir
multumesc pt mesaj dar tu nu ai inteles ca eu nu am nici un act cand am ajuns aici in spania cineva mia furat actele am fost la politie am depus denuntul dar nu au vrut sami dea nici o dovada iar mama mea mia trimis uno copia legalizate dar miau zis ca nu merge aici cu astea am sunat la ambasada si deaici miau zis ca iar nu ma pot ajuta pt. ca ei nu se ocupa cu astea si deasta nu am dreptul la asistenta medicala pt ca nu am nimic de indentificar oricum multumesc inca odata si este un bebe nici eu nu imi explic cum sa intamplat pt ca am ramas din nou la o sapt dupa pierdere
arghir
Dar chiar nu mai ai nici un act, pasaportul macar?? Cu ala poti face din nou inregistrarea la Primarie si sa o iei de la capat cu asistenta medicala cu tot. Si oricum, poti cere un duplicat de pe cardul sanitar pentru ca l-ai pierdut. O poti face chiar prin Internet fara probleme. Oricum testele de sarcina sunt destul de precise, deci daca ti-a iesit negativ atunci sa fi sigura ca asa este. Totusi daca inca mai crezi ca esti si testul tot iti da negativ, poti merge la o clinica particulara unde se fac analize de tot felul (trebuie sa fie si in orasul tau, peste tot sunt) si iti face o analiza de sange pentru a depista daca esti insarcinata sau nu.
Ai grija de tine, si sa auzim numai de bine.
17+Pupik de la Onyx si Vlad