Mamici de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
leeloo2004 spune:
DanaH - imi mai dai si mie ceva sperante ca poate e totusi fata...
Pina acum, de cind am ramas insarcinata, tenul mi s-a transformat de parca eram la pubertate, acum insa parca a inceput sa mi se curete... La prima sarcina, cu Stefan, nu-mi aduc aminte sa fi avut asa probleme de ten...
Paranoia mea s-a linistit - am dat o fuga la medlife si mi-am luat rezultatul la analize - pentru ambele trisomii am risc scazut!!!
In mod normal nu ar mai trebui sa fac si TT, dar intrucit il fac gratuit pentru ca e in protocolul de sarcina de la CMU, ma duc totusi sa-l fac, deh vreau sa ma linistesc totalmente (sau cit se poate
)...
12+
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Simonix spune:
Foarte interesant, fetelor, ce povestiti voi despre sistemele din alte tari si despre experientele voastre
Multumim frumos
desi e devreme, nu strica sa stim dinainte, sa avem si noi o idee. Uite, eu acum am inteles de ce colegele mele din olanda lucreaza doar patru zile pe saptamana hihi (au bebei).
Felicitari Leeloo2004 !!! Numai asa vesti sa auzim 
Si mie imi zice tot poporul ca e fetitza, desi am ten curat, nu m-am ingrasat ... chiar nu stiu dupa ce isi dau ei seama :D :D Doar pentru ca poftesc muuuuuuuuuult la dulce: zau, mi-e teama sa nu fac diabet hmmm Tre sa ma calmez. O singura mamica mi-a zis ca o sa am baietzel :D dupe ce m-a studiat ea hihi si cica am burtik de baiat... iar de visat visez si eu numai fetitze. Vedem noi :)
Pupi
Simona
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cadina spune:
Laura, nu ai mai intrat de mult, sper ca din cauza ca nu ai avut timp. Ce mai faci? Cum a fost la ultimul control?
Eu maine ma duc din nou sa-mi repet TT, desi eco e de o saptamana, imi spunea asistenta ca imi face ea o mica aproximatie ca am doua ecografii la o saptamana - si face o comparatie intre ele. Desi mie nu mi se pare tocmai ok modalitatea, ma duc sa scap si de piatra asta.
SilviaPop spune:
andreeap, de unde ai luat pantalonii ca vreau si eu dar nu am gasit decat blugi subtiri.
fetele, eu am niste cosuri urate care lasa pete, nu numai pe fatza dar si pe gat. si cica e baietel..
singurul semn clar de baiat e ca nu poftesc la dulciuri, eu, care inainte faceam orice pt o amandina![]()
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
ina78 spune:
Cum o dau iese altceva... baiat, fata..
Mai avem putin si vom sti. Deja am vazut ca incep sa para carucioarele. Cred ca incepind cu saptamina 15-16 la eco se vede, nu?
Eu o sa merg la 15 sapt si 2 zile... poate am sanse sa se vada ceva. Ce credeti?
eu - Ina
- puiutul meu
Alysh spune:
Deci, fetelor, daca eu am cosuri pe fatza
(am un nas cat toate zilele si rosu, rosu zici ca-s betivanca) si daca mi-e pofta de mor de dulciuri, ce e, baietel??????
Azi sper sa ajung si eu sa-mi cumpar o salopeta, blugii de gravidutza pe care i-am luat eu imediat ce am aflat ca sunt insarcinata (ca de, vroiam sa ma mandresc) acum ma strang ingrozitor. Am inteles ca in aripa noua la etaj la Obor ar fi un magazin dragutz cu haine de
. Merg in seara asta si va povestesc maine.
MAi fetelor, eu m-am speriat azi-noapte: am fost de 5 ori la baie; intr-adevar bausem mai multe lichide ca de obicei, dar totusi, de 5 ori....pai inseamna ca-n luna a noua nu mai dorm noaptea in pat ci pe buda
Alina
14+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
inais spune:
Buuun! Deci tot citesc si ma regasesc printre frazele voastre cu cate ceva...Si mie mi-au aparut cateva cosuri! Noi vrem baietzel (adica eu, culmea!) insa ma calmez si daca e fetitza!
Probabil ca abia in decembrie aflu ce si cum...dar sincer nu voi fi 100% convinsa decat cand il voi vedea.
Am mai avut eu o prietena care pana prin luna a 5-a spre a 6-a a stiu ca e baiat si brusc a devenit fetitza si fetitza a ramas!
Vreau sa va spun ca mi s-a luat o piatra de pe inima...am anuntat la servici! Ma asteptam la o reactie nu tocmai ok...insa a fost pe dos. Seful meu a fost super incantat (are 47 de ani si doi copii) a stat sa-mi dea sfaturi...a fost absolut mortal! Colegele vor si ele detalii...chiar am ramas placut surprinsa de reactia lor!
Cam asta...cu gretzurile stau muuult mai bine...nu stiu de unde si pana unde, dar sa nu zicem hop pana nu mai trec cateva zile!
Toate bune tuturor!
Va pup!
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
inais spune:
Aaa...si am uitat sa zic: DanaH m-a marcat chestia cu datul la cresa de la 3 luni si jumatate...si va cred ca ati plans si tot asa...
Mie mi-e greu sa ma gandesc si la copilul altuia in situatia asta...daramite la al meu!
Cert este ca viata asta te incearca in fel si chip si trebuie sa faci tot felul de sacrificii!
http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by cadina
Laura, nu ai mai intrat de mult, sper ca din cauza ca nu ai avut timp. Ce mai faci? Cum a fost la ultimul control?
Eu maine ma duc din nou sa-mi repet TT, desi eco e de o saptamana, imi spunea asistenta ca imi face ea o mica aproximatie ca am doua ecografii la o saptamana - si face o comparatie intre ele. Desi mie nu mi se pare tocmai ok modalitatea, ma duc sa scap si de piatra asta.
Cadina,
N-am mai intrat demult si nici nu prea am mai citit ce ati scris pentru ca am avut oarece necazuri, a murit bunicul nostru, fratiorul de 10 anisori s-a operat de hernie si hidrocel..etc.
Drumuri multe, bataie de cap, suparare.
Am fost la masuratori, dar dna doctor s-a burzuluit oarecum la mine pentru ca am vrut sa ma uit in ecran... ceea ce l-a impresionat neplacut si pe sotul meu...
Mi se pare nedelicat, atata vreme cat e firesc sa vrei sa-ti vezi bb-le cand faci eco..
Nu am mai intrebat-o de greutate din cauza asta. Dar cred ca atata vreme cat nu este e obligatoriu sa-ti spuna greutatea lui bb - mie niciodata nu mi-au zis-o - nu e un indice relevant.
Stai linistita, ai vazut ca ti-a spus soramea ca greutatea la bb al ei a fost cam ca la tine. :)
Ma gandeam eu ca o sa ma intrebi..draga de tine...si eu nu am nici un raspuns..
De ce repeti TT?
Eu am facut DT si mi-am luat sange in aceeasi zi si sunt tare curioasa de rezultate.
te pup..
Laurita
cadina spune:
Uf... draga mea, in primul rand, condoleante pentru bunicul vostru. Imi pare foarte rau... Fratiorul sunt convinsa ca se va recupera repede, doar sa fie o perioada cumintel si sa nu faca mare efort.
Ma bucur, ca voi doua, gravidutele surori si bebelicii vostri sunt bine. Nu te lasa stresata de dr., desi stiu ca e usor de zis, mai ales ca astepti atata timp sa-l vezi pe bebe, macar la eco...
Eu repet TT pentru ca m-am dus in sapt 14.5 zile si nu mi-a iesit valoarea estriolului - si nu mi-a spus nimeni ca trebuie sa ma duc intr-o sapt mai avansata - se recomanda spre sapt 16 (nici dr. nici laboratorul). Eu de altfel m-am dus trimisa de dr. la analiza. Asa ca, maine o sa-l repet din nou, desi e cam ciudat ca nu mai este atat de recenta eco - ma rog, abia astept sa il fac si scap si de el (sper sa fie ok).