Mamici de mai-iunie 2008 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
alra spune:
chinabulina, mersi de aprecieri. noua tot timpul laura ni s-a parut "deosebit de frumoasa", dar stii cum e: "tot tiganu isi lauda ciocanu" ![]()
revenind la carucioare: noua ne-a luat 2 luni sa ne alegem caruciorul, 2 saptamani sa ne alegem masina si 2 zile sa ne alegem casa
parerea mea este ca nu orice solutie se potriveste fiecareia, depinde de ce vrei de la viata, de cat si mai ales unde o sa iesi cu carutu respectiv, de cat de mare iti e masina si de cat de mare iti e spatiul de depozitat de acasa. eu nu voiam landoul caci e scump si il folosesti numai 4-5 luni insa daca l-am avut a fost senzational: pat mobil pentru laura, o tineam in orice camera sa doarma si a dormit exclusiv in el pana la 4 luni (recomandarea asistentelor: ea era mica la nastere si era greu sa o tii incalzita in patut, dar foarte usor in landou caci era mai mic) dupa 4 luni insa ramai cu ditamai obiectu si trebuie sa il indesi pe undeva...
in cazul in care mergeti mult cu masina parerea mea e ca mai important e cel de-al doilea carut, cel tip umbrela. din nefericire sunt putine modele tip umbrela care pot fi folosite si la bb mic de tot. un astfel de carut au totusi cei de la mclaren: e tip umbrela, un pic mai mare, rotile un pic mai mari decat mclarenurile clasice si pe el se poate fixa si scaunul de masina. asta iara mi se pare util caci nu mai scoli copilul daca trebuie sa iesi 10min din masina la magazin, il pui cu tot cu scaun in carut si apoi la loc.
eu nu am gasit inca modelul ideal ...
PS: Simona, imi place mult culoarea parului tau: e foarte naturala si mamaaa, cat par ai! si eu am incercat anul trecut sa il inchid si aratam ca baba cloanta ca sunt palida la fata si am trasaturi ascutite si ma ascutea si mai rau. asa ca a trebuit sa revin la blondul meu inchis cu suvite si toata lumea ma felicita. mie mi se pare ca arat cam slutty
YLARI spune:
Buna seara fetelor, ce faceti? Am venit de la doctor, hi, hi, hi, am vazut "alianul"!!!Foarte frumu! Se pare ca e fetita... In rest totul e in regula, creierasul, inimioara, aaaaa, am uitat sa va zic, s-a vazut cum inghite, dadea din gura (normal, ca toate femeile din familia mea).
Fetelor, eu sunt inca stresata de TT, luni merg sa imi recolteze, am 15 sapt si 3 zile. Voi stiti cum e cu pliul asta nucal? Stiam ca trebuie sa fie sub 3 mm, la mine este 2.8 :( Dar am gasit aici pe forum, la topicul despre Triplu test ca pliul nucal trebuie sa fie sub trei mm pana la 13 sapt si 6 zile, apoi nu mai conteaza. Voi stiti ceva amanunte? La penultima eco, am facut-o la 11 sapt si 3 zile, i-a masurat translucenta nucala care era 1.4mm. Care stiti, linistiti-ma si pe mineeeeeeee, fie-va milaaaa!!!!
In rest, azi am zis ca lesin de pofta, mi-a trimis o colega poze cu niste prajituri si pana nu am mancat o amandina nu mi-am revenit...
Ciao Ciao!!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
alexuta75 spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi.
Dr meu m-a analizat si spune ca nu intelege care este cauza acestor contractii puternice. Colul este inchis si destul de lung. Nu stiu, poate e varsta...... La prima sarcina, fiindca am o fetita de aproape 4 anisori, nu am avut probl. Am ramas gravida imediat, chiar din prima luna. A doua oara, cand am si pierdut sarcina, ramasesem dupa aproape 1 an de incercari si disperare, cu teste de ovulatie, monitorizari si tot tacamul. Si n-a fost sa fie! Am facut analizele speciale dupa pierderea sarcinii si parea totul ok. Dr a presupus un defect cromozonial.
Insist sa cred ca dupa 30 ani organismul nu mai e asa puternic si sarcina este tinuta mai greu. acum o sa iau utrogestan pana zice dr, o sa fac ce zice pt ca nu vreau sa risc.
As dori sa pun si eu poze cu galusca mea si nu stiu. Ma puteti ajuta?
Va pup pe toate din nou!
14 
cadina spune:
Ylari, eu te-as linisti, dar nu stiu chestii mult mai simple decat aceea. Oricum stiu ca si TT da erori destul de mari. Nu te stresa sa nu-i faci rau fetitei. Nu te ingrijora dinainte ca oricum nu rezolvi nimic. Ai putina rabdare si cu Dumnezeu inainte! 

gabitzam spune:
Ylari, peste saptamana 14 nu mai are nici o relevanta translucenta nucala. Ea se masoara normal intre sapt. 11 si 14, iar la tine a fost foarte bine, stai linistita.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cadina
Ylari, eu te-as linisti, dar nu stiu chestii mult mai simple decat aceea. Oricum stiu ca si TT da erori destul de mari. Nu te stresa sa nu-i faci rau fetitei. Nu te ingrijora dinainte ca oricum nu rezolvi nimic. Ai putina rabdare si cu Dumnezeu inainte!
Saru' mana, hai ca am stat cu okii cat cepele aici, doar-doar mi-o raspunde cineva...
Voua ce v-a iesit la masuratori?
Pupici
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
gabitzam spune:
Ma duc sa deschid capitol nou.
Doamnele mele, capitolul 17!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cadina spune:
Mie tot p-acolo mi-a iesit, in sapt. 12.4 zile bebe a avut 1.2 mm. Asa cum a zis si Gabi (si ea stie mult mai multe) se pare ca totul va fi ok.