Mamici de mai-iunie 2008 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

cadinuta, sa ne spui miine rezultatul, sunt tare curioasa. succes mult oricum. eu am incredere mare in dr Albu, nu si in genetic Lab. La sarcina cu David mi-a iesit un risc crescut de down 1 la 371 parca...nu e un risc foarte mare cum ar fi 1/50, dar te tine pe ghimpi o treaba de genul asta. de aceea nici n-am vrut sa mai fac triplul test acum, la a doua sarcina. am facut dt, si eco la Albu. Pe 19 dec merg tot la Albu la a doua morfologica.
In ce priveste hainele pt bb, Dana are dreptate, nu aveti nevoie de multe, eu am de la david multe pe care nu a ajuns sa le poarte...desigur ca indiferent ca acum m baiat sau fetitza, le voi folosi, mai ales ca acum, in primul an de viata cind sta mai mult in carut nu are nevoie de cine stie ce chestii deosebite...
Daniela_sb, ma bucur tare pentru tine si ma bucur ca ni te-ai alaturat. Sa dea Dumnezeu sa-i faci o printesuca lui Danut, ca sa aveti pereche.

In ce priveste kilogramele si laptele, nu tine atit de mincare, vorba Alrei si eu am mincat foarte sanatos tot timpul sarcinii, de regula maninc multe fructe si legume pentru ca imi plac, am baut mult lapte, etc...Dar eu cred ca laptele dupa nastere tine mai mult de odihna si de cit mai putin stres...Eu cit am fost stresata in prima luna dupa nastere am stat cam slabut cu laptele. cu toate astea l-am alaptat timp de un an si 2 luni si asta in conditiile in care incercam sa ma mentin la o greutate acceptabila

carut ne trebuie si noua, desi am mai avut un bb, nu sunt inca foarte informata ref la tipul de carut. eu in primele luni am avut un landou de la cumnata mea, apoi a luat sotul de la chicco un carut sport cu mai multe niveluri, aproape pana la intins. Acela ne-a fost de foarte mare folos..a fost zdravan si rezistent. Dar acum va trebui sa luam ceva misto...

Aaa, si vreau neaparat sa ma interesez de o pompa tip seringa. vreau sa-mi iau neaparat.

Va multumesc fetelor pt aprecieri privind noul meu look si baiatul meu. nu-s foarte reusite pozele, dar nu prea am facut in ultima vreme. am pus ce aveam. oricum, ma simt mai bine cu culoarea asta.

David (10 nov 2004) si
Simona 16+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna gravidutze..am citit si eu un pic la voi..si am vazut ca se vorbea despre un site...Laredoute..mi-au placut si mie tare lucrusoarele..si vroiam sa va intreb daca stiti cu siguranta ca putem co0manda si aici in romania..adik..livreaza si in afara frantei?
Multumesc mult de raspuns...si va pup pe toate...sa aveti sarcini usoare si fara probleme..si sa nasteti bebei sanatosi..si mancaciosi..si frumosi

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 26 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

quote:

ba zic si am si poze! - quiny speedi sx cu landou si scaun maxi-cosi. alegerea a fost determinata de faptul ca era ianuarie si era 20% redus insa tot am dat un kil de bani pe el si l-am folosit putin!
uite poze si cu cadita cu pricina si cu carutul:
http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!208/?startingImageIndex=0&commentsExpand=0&addCommentExpand=0&addCommentFocus=0&pauseSlideshow=0
http://bebeadialina.spaces.live.com/photos/cns!F7E22319C7DAA4B3!209/
haha, ce uratica era rata mea , sa stiti ca s-a facut frumoasa intre timp, sau cel putin asa apreciem noi ...

gabitza, cu spatele ai dreptate - stai stramba. eu insa sunt stresata de gravitatie (precum altii de curent) si din cauza asta am ales sa stau un pic mai stramba - insa numai cat o spalam caci eu lasam in rest singura sa se balaceasca cand era mai mare, si acum la fel. acum am cadita de la ikea si o pun in cada ca stropeste rau.

mda, sar'na de poze ... culmea naibii, si eu sunt indragostita nebuneste de un quinny buzz + alte accesorii, dar cand am vazut cat costa mi-am adus aminte de copilarie, cand ma indragosteam de vreun actor/cantaret, etc: priveste, maica, si-atat, ca nu-i de nasul tau
iar ratusca ta e o scumpa

13+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Alina, da, sigur livreaza si in Romania. Vezi ca mai e un topic cu multe detalii despre la redoute pe femina intim.

Alina 15+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Alysh..Multumesc mult de raspuns...Acum ma dumiream cum sa fac..sa ma inscriu pe site...stiu eu franceza..dar mai bine ma uit si in dictionar...
Mersi inca o data

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alra, asa e, nu cred ca cantitatea de lapte matern tine numai de alimentatie - cum spunea si Simonacip, sigur are de-a face si cu stresul si cu constitutia fiecareia dintre noi (sunt mame care n-au deloc lapte, altele cu sanii plini indifernt de cat mananca sau cate de "grase" sunt). ce vroiam sa spun e ca trebuie sa avem mare grija de noi - eu eram sigur slabita (mancare, stres - primul copil, totul nou) si nu prea aveam lapte, plus ca in spital mi s-.a spus s--o pun la san la fiecare 4 ore ! ce prostie! acum sigur nu voi mai face asa si asa cum imi spune instictul.

Noi avem carucior cu 3 roti, roata din fata se misca in toate directiile (Zooper - un model din America); suntem multumiti de el; am fi vrut Bugaa Boo, un super carucior, usor, tot asa genul 3 in 1, insa costa 700 de euro. Si cele de la Quinny ne.au placut, sunt bune.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

Buna seara tuturor gravidutelor!
a revenit si eu printre voi, dar nu cu vesti prea bune.
Desi am 14 sapt si o zi, si practic riscul de avort spontan se spune ca nu prea mai este, ieri am trecut prin momente cumplite. Am avut niste contractii fff dureroase. xDe fapt nici nu ma puteam da jos din pat de durere. Desigur ca am fost la spital de urgenta si am stat toata noaptea pe perfuzii. Concluzia: trebuie sa stau mai mult in pat, fiindca se pare ca am ceva probleme. Am fost f suparata si am trecut prin momente cumplite. Eram sigura ca sarcina s-a oprit in evolutie, mai ales ca am pierdut o sarcina de 7,5 saptin mai ( oprita in evolutie) Acum iau din nou utrogestan (6 pe zi) pe care abia il intrerupsesem de o sapt, si no-spa injectabil la nevoie. Asta e! Incerc sa fiu tare si sper sa-mi ajute Dumnezeu sa duc sarcina la termen.A mai patit cineva asa? Poiate la o alta sarcina/
Va pup pe toate si va doresc sarcina usoara si fara probleme.
14 sapt +1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna alexuta, mai stai cuminte acasa si cu tratament. Pana acu o fo tare bun...

Ce vreau sa ma laud...am ceva ce bolboroseshte in burtica. Ce o fi???: a?
asha, la cateva zile..simt. Ba ca un peshte care inoata/se zbate in plasa, apoi ca si cum ar sufla cineva in apa....bulbuci, nu stiu cum sa explic ce simt.

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

alexuta probabil dupa pierderea primei sarcini ai facut niste investigatii, ca sa lamuresti motivele.
sunt multe teorii legate de avortul spontan si posibilele cauze. si implicit, multe solutii.

daca nu ai facut,eu zic ca trebuie sa faci si niste investigatii legate de trombofilii, sa afli si daca e o problema legata de col.

medicul tau ce spune?

toate bune si iti tin pumnii sa fie bine!

http://bd.lilypie.com/VIk2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alexuta, probabil ca tii mai greu o sarcina, uite dovada ca imediat ce ai intrerupt utrogestanul ai avut probleme...Spunea o fata cu sarcina mai mare ca ea a luat utrogestan pina la 28 de saptamini parca spunea, oricum o virsta foarte inaintata a sarcinii. Asta inseamna cum spunea inais sa-ti faci si niste analize mai serioase si sa te protejezi foarte mult..Sa dea DUmnezeu sa mearga bine in continuare...
Adriana 78, imi plac tare mult carucioarele cu 3 roti, daca-i si dintr-ala micut cum am vazut eu la cineva...pot sa spun ca te invidiez..
Cleo, draga mea, s-ar putea sa comunici deja cu bblusul... Nu-i asa ca-i grozav? Eu pe David l-am simtit la 16 sapt si tu cum esti deja in 17...tot ce se poate sa-l simti deja.
Noi avem momente de mare fericire cind il/o simt (destul de des in ultima vreme) In momentele alea nu mai pot sa fac/gindesc nimic. Stau pur si simplu cu mina pe burtica si ma gindesc la bb.

David (10 nov 2004) si
Simona 16+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput