Cum sa decorez/zugravesc o camera de copil?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Uitati aici: http://images.google.com/images?sourceid=navclient&ie=UTF-8&rlz=1T4IBMA_en_US232&q=kids+rooms&um=1&sa=N&tab=wi
Talent sa aveti.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

fetele, stie cineva unde se gaseste de cumparat o tabla neagra mare de scris cu creta? sau stie cineva cum se poate face una? am inteles ca exista o vopsea speciala dar nu stiu cum se numeste, pe ce se aplica si unde o pot gasi...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Ibelciug ,lavabila am cumparat-o de la Savanah cu teflon ,iar culorile nu mai stiu cum se numesc ,dar il intreb maine pe sotul meu .Eu am cumparat mai multe nuante si le-am amestecat eu .Am amestecat verde inchis iarba cu albastru inchis si mi-a rezultat o nuanta verde inchis albastrui superba ,iar peretii albastri sunt facuti cu pigment albastru inchis dar la maxim .Pe jos am pus mocheta cu ferma de animale cu podete care are culorile asemanatoare cu ce este pe pereti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Am uitat sa-ti zic ca am luat materialele din Chitila de la magazinele de materiale de constructie .

Mergi la inceput

clau2toma, multumesc pt raspuns.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pentru ca am promis acum cateva pagini, in albumul acesta gasiti poze cu camera Marei.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Graviduta, multumim!
Asteptam poze si de la alte mamici, care au si copii prescolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu , in camera fetitei de 2,5 ani am zugravit galben-lamai (am tot citit despre culori si galbenul stimuleaza inteligenta si de aceea e chiar recomandat in camera copiilor) si am cautat o mobila care sa aiba multe spatii de depozitare si asa am gasit o mobila de tineret care are patul inconjurat de dulap. Patul se trage si pot incapea 2 persoane sa doarma (m-am gandit la bebe 2 care speram sa apara!). Un perete e ocupat de casuta ei si de mobila, iar pe peretele din fata am pus si noi piticii si Alba ca Zapada si in fata acestui perete are masuta cu scaunele. Iar pe peretele ce a mai ramas putin liber il avem pe puiul Tweety (sper ca am scris corect).
Nu stiu cum sa pun poze, ca as trimite sa vedeti fiindca eu sunt foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Cred ca am reusit sa pun si poze sa vedeti:
http://www.flickr.com/photos/11885908@N04/2144155805/in/photostream/

Mergi la inceput