Mamici de Martie-Aprilie 2008 (40)
Raspunsuri - Pagina 3
zozela spune:
Eeeii..Deea..te aliezi cu dushmanul?!!
Ete ca nu-s singura lenesa sin stol!Olgutza da-mi mama manutza si hai pe aratura..ca am o presimtire sumbra despre cocoasa noastra!!()
Olgutza-confirm-fara dulciuri in exces inainte cu 24h de recoltarea pt.masurarea glicemiei!
fratioara de Carminabulina!!
Servici usor Bubu!
Laly!
Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
clauclau spune:
Olgutz, nu mi-a venit soatza acasa, tocmai diseara apare. Tocmai din aceasta cauza am mai avut un meci aseara la telefon caci ma gandeam ca vine inainte de controlul meu. Asa ca azi am fost singura la doctor, pentru prima oara pana acum. Dar probabil ca toate au un inceput!
Laly, te pupic.
Ursuleata, si eu o pup pe Carmina, te rog sa-i transmiti si din partea mea.
Zoze, chiar ca te-a admonestat si bebe! Acum nu mai ai scapare.
CLAU 23 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
nicol_conte spune:
Fetele, sa-i uram BUN VENIT lui Delphin.A postat pe ultima pagina din capitolul 39:
" salutare la stol!
Am ajuns cu bine si ce-mi vayura ochii....va intalniti pe 8 dec.?
Rusinica!
Glumesc!
Nu voi nomina tot stolul din cauza de timp.Am reusit sa citesc cate ceva,dar mai mult pe diagonala. Am vayut poze cu burticute frumoase si colorate. La mai mare!
Tin doar sa precizez ca pt primul copil,pt. cele care au facut sport burtica e mai micuta,nu se cunoaste prea tare.
Apoi, Sovi sa nu mai aud ca ai alergat! poti merge in ritm rapid,dar sa nu alergi. Am auzit la gineva care alerga, ca a pierdut sarcina. Nu vreau sa te sperii,stii ca si eu fac miscare. Poti lucra picioarele facand genoflexiuni si bratele cu haltere mici.Stii si tu!
pupici la tot stolul si mai vin cand am timp!
Cory, pup si tin pumnii pt.amnio. Mai vorbim!"
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol15+ si Alexia(24aug2005)
ursuleata spune:
Zoze si Clau...o cunoasteti pe carmina?
Eu o sa o pup din partea voastra.
15+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Olgutzika spune:
Ela, pai d-aia m-am bagat in seama cu pozele, sa nu fii singura care si-o fura .
Deea, scrie-ne mai des, profitam si noi de experienta ta de mamica . Si le mai ajuti si pe fete sa o incoltzeasca pe Ela ( io-s de partea ei, sa fie clar, da?!!?! )
Clau, iti doresc ca asta sa nu fie nici un inceput, ci numai un accident! Are sansa in weekend sa isi spele pacatele, nu? Nu fii necajita, ia-o ca pe o demonstratie a faptului ca te poti descurca perfect si singura, deci esti o mamica puternica si stapana pe sine .
Delphin, bine ai venit! Nu ne prinzi pe 08.12?
Olga 23+ cu Ioana
zozela spune:
Moaaamaaa..Nu fac nicio treaba cu voooi!!Ma atrageti ca un magneet!!
Clau mi-am luat-o..mi-am luat-o..Asta e!!Iar cu randunoiu'..iou zic sa faci pe indiferenta si sa-i arati ca el e singurul care are de pierdut!!
Bien venu Delphinashule!!Cum fu drumul?!
Ursuleata,Carmina a fost colega noastra..Daca arunci un ochi in listuta la Prieteni dragi..
Hmm..Olgutzo,Olgutzo..te dai hutza in doua luntrii?!!
Gata!!Acum chiar o sa inchid calc.!!Asa ceva nu se poate!!
Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
ursuleata spune:
stiu Zoze, dar credeam ca o stii mai demult de pe forum.
15+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/yq3Fp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
numeioana spune:
Fetelor, mi-am facut si eu testul de la site si mi-a iesit fetita, deci la mine nu se potriveste!
Eu o sa lipsesc cam o saptamana de pe forum, pt ca ma mut la ai mei. Asa facem cand pleaca ei in concediu... Totusi sper sa ajung sa intru luni sau marti sa va spun ce-am facut la control. Pupici tuturor!
Ioana
24+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Ursuleata, eu o stiu pe Carmina de la "Mamici aspirante din nou" initial, si apoi am fost colege aici...
CLAU 23 + cu Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
zozela spune:
Oooff..Doamne!!Tot aici sunt!!
ursuleata o stiu mai demult pe Carmina-insa am urmarit-o cu interes la mamici de Mai-Iunie 2006!!
Ioana te asteptam cu vesti despre BB David!!
Ela.. in 21 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos