Bucurii de sept-oct 2006 (90)
Raspunsuri - Pagina 19
beatrix spune:
mcrmiki, ena, laliq, cata14 , La multi ani cu sanatate, multa fericire, noroc si numai realizari! 
scuze pt intarziere si va asteptam cu vesti despre bucuriile voastre!
Gety si eu zic sa nu iti faci griji cu mersul! al meu frate a facut primii pasi la un an si 4 luni! si aia tinut de mana!
Mirabela, vreau si eu cartea cu jocuri! iti trimit pm cu adresa de email! merci! 
fluor, eu nu i-am dat deocamdata ca nu mi-a zis nimeni sa-i dau!
canitza cu cioc avem dra pe post de jucarie! biberon nu mai mananca decat dimineatza si seara! in restul zilei ii dau doar apa si folosim un fel de sticla cu pai in interior! o aveti aici:
www.nuby.platformtwo.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=26&Itemid=43&lang=nl/" target="_blank">sticla!
in josul paginii,a treia poza pt +12! cea verde cu capac galben!
Beatrix si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
Lili, ca ai strigat catalogul! 
Pufy, ce mai fac gandacii?
Eloise, Vladutz mai bucatareste? hai ca am inventat si un cuvant nou! ![]()
referitor la meniu al nostru arata asa:
- 6-6.30: lapte cu cereale 240 ml cu 3 masuri de cereale
- 11-12: mancare gatita
- 15-16: fructe
- 17: iaurt, paine cu branza,pireu de cartofi, paste cu branza
- 19-20: lapte, 240 ml
in tmpul spatamanii la cresa nu mananca intre mese nimic! doar bea apa! are cu el sticlutza aceea! iar acasa in week-end, mai papa cate un biscuite, fructe, legume crude, pandispan, clatite, gogosi facute in casa! suc nu i-am dat nicioadata, iar ceai doar d emusetel cand avea cateva luni pt constipatie si acum cand a avut diaree i-am dat de menta, dar cu greu mi-a baut 30-40 ml!
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
beatrix spune:
...bag de seama ca bucuriile si mamicile de bucurii s-au dus deja la somn ca vorbesc singura pe aici!
Noapte buna si vise placute!
Ei au nevoie de noi:
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Tasia, acum m-am uitat la poze. Esti o frumoasa si ai un copil minunat!
Ia sa strig oleak catalogul:
Alina Morostes
Ignatica
Lullabay
Lakioana
Bisous
AncaMT
Liduta
Festina
Toate aradencele
Lilina
Alipiticot
Sandra (...aveti legatura)
Lili, mamica luiMathias (17.10.2006)
Lili, receptionat.
Va citesc, dar nu mai reusesc sa scriu si sa tin "firul" cu voi.

Inca papa tzitzi, nu vrea lapte pe biberon, canita sau alt recipient, ma gandesc cu groaza cum o voi intarca(nu am de gand inca)
Incerc sa scriu mai des in viitor.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
CristinaGoji spune:
Neatza! Preluat legatura de la tura de noapte
Poftiti la
!
Mami
18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
eleņia spune:
buna dimineata
Cristina sarumana de cafea,e tare buna ca de obicei
referitor la meniul nostru e cam asa:
-8-8.30 lapte cu cereale
-12-12.30 mancare gatita(supe,ciorbe,etc)
-16-16.30 ceva iaurt cu fructe sau brnza cu samnta s mamaligutza,pateut deficat frecat cu unt,etc
-20-20.30 paine cu unt sau miere de albine,iaurt natural cu fructe(daca e un pic mai acru il indulcim cu un pic de miere de albine)
-seara la culcare 22-22.30 120ml de lapte simplu(dar nu tot timpul doar cand are el chef)
intre mese papam ceva biscuitei,fructe(care ne plac fff mult mai ales kiwi sau mandarine)
cu florulnu stiu ce sa zic noua nu ne da nimik de genul doar fier,calciu s vit d3
stam f bine cu somnul adic vreo 3-4 ore ziua s seara de la 22-22.30 pana dimineata la 7-8 cu o mica pauza de cafea la 5 cand se trezeste mami s trebuie musai sai fac s lui intr-un pahar un pic de lapte cu cereale sa bea cafeau![]()
eleņia spune:
se pare ca dudumiciul din dotare cat nui mami acasa e cel mai cuminte bb dar cum vine mami de la lucru incepe sa isi dea in petec s incepe cu pretentiile s plansul s datul cu fundul de pamant daca nu aci ce vrea el,ca de altfel zice mami meu nici nu stii ca ai bb in casa
cum ajung vrea sa vb latelefon(e innebunit dupa telefoaane)
isi pune tel la ureke s incepe aooo(alo)s spune toate cuvintele pe care le stie plus limba bebeleasca s mi vine salmananc
fetele va pupez s va doresc o zi buna
eleņia spune:
Mamilili bravo pt catalogul strigat s daca ai putea s ai puterea sa sufli pana aici sa trimiti macar ceva zapada daca de ger aici nu poate fi vorba tias mltumi din suflet
eleņia spune:
se vede treaba ca mamicile sunt ocupte astazi de dimineata s vb cam singura s doar eu beau cafea de la cristina care e grozav de buna
mexxa multa bafta la control astazi la control s sa dea DD sa nu fie nevoie de operatie s va trimitem un
mare mare pt tine s sebi
CristinaGoji spune:
Sa-ti fie de bine Elenia! Eu am terminat cu
si ma apuc sa fac micul dejun. Ne "vedem" pe mai tarziu. 
Mami
18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza