Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mcrmiki

Ena

Laliq

Cata14

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, chiar am vrut sa te intreb de joculetul respectiv, am sa caut si eu pe la Librarie. Hai ca-i destept, am vazut eu ca se gandea inainte sa aseze piesa.

Floricel, am citit ca suzeta si tetina strica dintii, de asta as vrea sa renunt la ea. Dar si Maria, ca si David, bea un biberon intreg cu lapte stand pe spate.

AdinaF, ne intalneam si noi in parc asta vara un grup de mamici. Maria era cea mai mica cu vreo 3-4 luni mai mica decat restul si nu prea "socializa". Acum cand a mai crescut, stam prin casa si fiecare iese cand poate. Mai am un "flacau" in apartamentul de deasupra, are vreo 2 luni si plangeee saracul de la colici si inca un flacau la parter care asta vara o tragea de picioare si de carut.

MamiLili, avem rabdare, nu?

Mirabelac, servici usor!

Cristina, bafta la bucatareala!

Elenia, sa scapati de muci!

Monique_new, eu n-o pacalesc ca-i place siropul mai dulce, eu ii dau Pikovit, care-i dulce cu gust de portocala si bea. Sinupret-ul nu prea i-a placut, cred ca era cam amarui pentru gustul ei, dar l-a baut si pe ala.

Eu merg la dr. azi ca i-a iesit intai o pata pe fata, rozioara si aspra un pic. Prima oara am crezut ca e de la muci, ca si-i intindea pe fata, apoi a disparut, ca sa-i reapara acum, plus o a doua pe celalalt obraz. Am inteles de la dr. ca ar fi o dermatita, dar de care si de la ce?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

N-am mai intrat la subiect de vreo 3 zile, asa ca raspund inainte de a termina de recuperat, ca sa nu uit...

Andreea, ii tinem pumnii micului Sebi! Multa sanatate, sa reuseasca operatia si sa scapati odata de problemele astea chinuitoare!

Floricel, sanatate si voua, sper sa dati de capat infectiei cat mai curand.

Lexi, multe felicitari! E minunat ca veti putea sa incepeti o viata noua, pe cont propriu!

Tanima, ce baiat istet ai! Uimitor cum stie sa potriveasca formele animalelor la jocul ala... Vladut nu cred ca ar sti...

Citesc sa recuperez tot si revin.

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

La multi ani

Cata 14

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

Mai fetelor nu stiu ce sa mai fac; copilul meu nu vrea nici un sirop din asta dulce cu gusturi de portocala sau altceva. Singurul care il ia este sinupret-ul si vad ca si prospanul. I-am luat niste Imuno baby si il scuipa . In ce sa-l pun ca in suc de fructe nu vrea.
A vostri accepta siropurile astea dulci??? sau cum ii pacaliti ?

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Nici al meu nu ia nici un fel de medicament, mai rau, plange si se ineaca, singura modalitate de a-l pacali este cu seringa, picurat cate putin intr-o parte (in falca), e mai usor de inghitit fara sa se inece.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Mira, eu am inceput sa-i dau lui M sa bea din acel tip de sticluta de la 6 luni. La inceput se varsa mult pe el, dar cu timpul s-a obisnuit si acum nu mai curge nici o picatura pe alaturi. Laptele i-l dau tot din sticluta din aia. Avantajul e ca poti fixa dopul astfel incat sa reglezi debitul lichidului, ca sa poata bea singurel fara sa verse sau sa se inece.

Tanti Cristina de la Cluj...placintareste, placintareste, placintareste de nu se mai opreste! Trimite si la noi niste placinta. Dau la schimb zapada si ger. Iti convine?

Monique, eu ii administrez orice siropel cu o seringa dozatoare de la Panadol. Deschid gura, bag seringa in fundul gatului si tzshhht iese continutul. Astfel nici nu-i simte gustul si scapam repede de chinul administrarii. Poti incepe cu 10 pic Prospan si daca nu observi imbunatatiri creste-i doza progresiv, pana la 15.

Tasia, eu i-am dat pandishpan facut in casa si clatite cu branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Monique_new al meu se uita la reclame la TV si atunci il pacalesc sau il tinem amandoi(eu si alesul meu )si ii dam cu forta. Nu ii place nici un fel de medicament si daca ne vede cu ceva sticla in mana chiar daca ii dam mancare fiecare lingurita o gusta sa vada daca e mancare sau medicament.

Acum face ture prin casa ca la noi sufrageria comunica cu o camera si au iesire la hol si face asa ture...e fericit ca merge.

MamiLili Da si eu i-am mai dat facute in casa...am sa pun ceva poze noi azi ca am timp...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Inca ceva: am introdus atat de devreme sticluta fiindca n-am vrut sub nici o forma sa-i dau biberon. Am avut cateva "goals" in ceea ce-l priveste pe M, inclusiv sa nu-i dau biberon si suzeta, bazandu-ma pe ceea ce am vazut in jurul meu (multi copii peste 3-4 ani addicted to biberon sau suzeta) si pe faptul ca poate sa apara "caria de biberon". De altfel (si cu asta ii raspund indirect Tasiei), M nu bea nici un fel de bautura indulcita ci doar apa si uneori lapte, iar seara dupa ce-l spal pe dinti nu mai pune gura pe nimic pana dimineata, ca sa pastram dintisorii curati si fara resturi alimentare sau zaharuri din bauturi ce le pot ataca smaltul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

MamiLili ai procedat bine. Eu inca il alaptez dar cand nu sunt acasa cine este cu el ii da biberon. O sa incerc sa ii dau si din canuta. Din biberon bea ceai indulcit cu miere sau apa.

Legat de dinti...da cineva flor ? Eu nu stiu ce sa fac cu privire la asta...stiu ca florul este foarte bun pentru dinti dar in acelasi timp este si toxic pentru organism(in cantitate mare 300mg parca poate chiar ucide un bebelus)...Ceva pareri ?

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor si multumesc inca o data mult pentru felicitari!
Gety, cred ca Maria ta se lasa in jos pentru ca pur si simplu ii e inca teama sa paseasca singurica si se simte mai in siguranta daca se lasa pe vine. Eu zic sa n-o fortezi, cand se va simti ea sigura pe sine, va merge si fara sustinere. I-ai luat ham pana la urma? Ti-am zis cum a fost cu hamul la noi, Maria a prins curaj imediat si la vreo 4 zile dupa ce i-am luat hamul a inceput sa mearga singurica. Poate si Maria ta va face la fel.

Tasia, eu zic ca dulciurile in cantitati moderate nu strica dintii. Uite, eu de ex. sunt si am fost intotdeauna o mare consumatoare de dulciuri dar cu toate astea nu am, la cei 28 de ani ai mei, decat 3 plombe in gura. Eu prefer sa-i dau Mariei ceva facut de mine in casa decat ceva cumparat. Am luat mai demult o carte cu retete pentru copii de la 0 la 3 ani si acolo am gasit retete de dulciuri potrivite pt. varsta lor, cu zahar moderat cantitativ si fff gustoase. Zilele astea vreau sa-i fac biscuiti cu miere ca ei ii place sa rontaie, dar nu stiu cand voi avea timp.
Cat despre fluor eu zic sa mai astepti. Eu stiu ca se da copiilor dupa 4 ani. Pana atunci spalatul pe dinti cu pasta speciala pt. copii (fara fluor, care poate fi inghitita) ramane de baza, zic eu.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput