Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

anangel_lexi Am spus ca astept cel putin pana la 2 ani si apoi mai vad. Florul se recomanda chiar si din primul an de viata. Cel putin sunt multi pediatri care recomanda asta. Eu am citit si pareri pro si contra pentru asta sunt nelamurita. Si noi suntem consumatori de dulciuri si el mereu vrea sa manance ce mancam noi.

Am pus si poze mai noi dar nu stiu de ce nu merge profilul updatat...sau poate odata cu acest mesaj...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Tasia, nu stiu ce sa zic cu fluorul, stiu ca multi recomanda mai devreme, dar eu cu Maria nu risc. Tu bineinteles ca vei face cum crezi ca e mai bine pentru Mario. Eu stiu ca mie parintii mi-au dat Zymafluor de pe la 4-5 ani si n-am pasit in cabinetul stomatologic pana la 16 ani, decat cand mi-au crescut dintii definitivi si trebuiau scosi cei de lapte.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Este greu sa iei o decizie...mai am un an pana atunci. Sa fim sanatosi pana atunci.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lexi, i-am luat ham, dar procedeaza la fel, cum nu mai simte manutza, se lasa in jos. Nici nu stiu daca a simtit hamul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

GETY si eu am avut probleme cu al meu. A cazut odata mai tare si apoi vreo 3 saptamani nu mai vroia sa mearga deloc. Am mers cu el cu hamul si de mana si pana la urma singur a inceput sa plece. Eu spun sa nu il fortezi ci sa il lasi pe el sa capete siguranta. Eu i-am dat sandale in picioare prin casa pentru ca si aluneca pe parchet si pe marmura. Si acum merge cu ele si se simte mai in siguranta.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor si eu am mari nelamuriri legate de fluorul asta. Eu am citit ca daca nu este administrat zilnic, fara nici o omisiune macar, pana la 1- sau 18 ani, nu mai stiu exact varsta, in loc sa faca bine poate face mai rau. Adica, poate declansa mult mai rapid aparitia cariilor.
Am gasit link-ul cu jocuri, asa ca iaca www.quelle-international.com/ro/q3r/kinderweltspielwelt/spielsachen/kreativspielzeuge/holzspielzeug//p-/m-35562/index.html" target="_blank">aici

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007 nov 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Hello hello

cata14

tasia, v-am admirat in poze, foarte frumosi toti 3, iar puiul mic un adorabil, dar nici nu poate fi altfel cu asa parinti frumosi
in legatura cu flourul si eu sunt nehotarata. Inca nu stiu daca o sa-i dau sau nu.

Cristina, cum stai cu placintutele? sa stii ca am trimis un coleg sa-mi ia o placinta inainte, asa pofta mi-ai facut cu ele

Gety stai linistita ca o sa se desprinda Maria de degetel cand nici nu o sa te astepti. Si eu imi faceam probleme la un moment dat ca Patry mergea doar tinandu-ne de deget de pe la 8 luni jumate, la un moment dat pe la 10 luni si ceva si-a dat drumul si singurica, a tras vreo 2 trante mai zdravene si apoi nu a mai vrut singura pana la 11 luni jumate,dar de atunci nu am mai avut probleme.

pufymic, asa scurt? nu ne spui nimic de voi???

pupici si o zi faina!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

ramomar, multumesc.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Monica, Propanul cumparat de mine nu era cu dop picurator, avea un capacel gradat si puneam in el cati ml ii dadeam si apoi i-l puneam in ceai.

Apropo de carii de biberon. Eu am alaptat-o pe Roxana pana la un an si am introdus biberonul pt ca nu vroia lapte din cana decat in cantitate f mica. Ea se mai trezeste si noaptea pt lapte si as vrea s-o dezvat de obiceiul asta. Ma gandesc ca poate manaca prea putin peste zi si ca noapte i-o fi foame, nu stiu ce sa zic.
Oricum, vroiam sa va intreb si pe voi cam cate mese au copiii la varsta asta si cat mananca, aproximativ, macar.
Si cum arata meniul unei zile.

Stiu, eu mereu va stresez cu problema asta cu mancatul; poate am eu o problema pt ca am impresia ca mananca prea putin pt ca in ultima vreme nu a luat in greutate mai deloc si mi-e frica sa nu fie asta din cauza infectiei urinare, desi infectie are de la 6-7 luni si de atunci a crescut totusi binisor. Acum are aproape 11 kg insa eu stiam ca la un am ar trebui sa cantareasca triplul greutatii de la nastere asa ca, dupa un calcul simplu: 3.700gr*3=11.11kg la un an, ori ea nu are inca 11 kg la un an si aproape 2 luni.
Nu stiu daca e normal sau nu :((
Si as vrea si eu sa scapam de biberon si din cauza de carii dar si pt ca riscul de otite creste daca mananca culcat pe spate, nu stiu insa cum va mai bea ea asa mult lapte fara biberon.
Sunt de acord si eu cu Mamilili referitor la dependenta asta de biberon a copiilor mai marisori: am si eu 2 vecine de 3 ani si tot timpul sunt cu biberonul cu suc dupa ele. Suc dulce, din comert, dar asta e o alta discutie deja, treaba lor.
Cum sunt placintele Cristina? De care ai facut, dospite? Miam miam.

Noaptea trecuta am visat ca eram insarcinata si aveam 2 fetite gemene in burtica. Uf, ciudat vis

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Pentru amatoarele de placine - nu au iesit bune! Am pus prea putina drojdie si au iesit cam uscate, dar data viitoare pun ca lumea drojdie si sper sa-mi iasa, ca taaare mi-i pofta!

MamiLili - daca ar fi posibil schimbul placinte-zapada si ger as placintari toata ziua

Floricel - cred ca e relativa chestia aia cu triplu greutatii de la nastere la un an. Putini sunt copiii nascuti cu peste 3,500 kg sa ajunga la triplu. Vladut de vreo saptamana are lapte dimineata, putin mai tarziu - cereale sau doar cereale, fara bibele de lapte, depinde la ce ora se trezeste. Dupa aia are legume cu carne, dupa aia - are o masa de iaurt combinat cu branza/ fructe/ paine sau legume, sau mamaliga cu branza si smantana, nu e ceva fix, ce-mi abate mie. Si la culcare - laptic. Intre mese ii mai dau fructe, paine, covrigei. Depinde ce cum are el pofta.

Mami 18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput