Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata mamici!

Cristina merci de cafea, chiar dimineata mi s-a terminat cafeaua.

Fetele va trimit de acasa diseara ghidurile alea, acum sunt la serviciu. Va pup!

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

lili am vazut cum bea M din sticluta aia cand ne-am intalnit, poate sa bea si lapte din ea? ma refer ca e cantitate mai mare, al meu sta intins in pat si suge o sticla de lapte odata. O sa incerc si eu, sa vad ca succes am.

Cristina mie mi se intampla sa nu vrea tot timpul D la mine, ii prefera pe socri care il iau tot timpul in brate, eu il mai sar... plus ca nu mai sta non-stop cu mine si s-a cam dezobisnuit, uneori imi pare tare rau ca n-am mai stat cu el, ma consolez cu ideea ca e cu taxu...

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata, mamici!
Cristina, multumesc pentru cafea.
Lili, eu parca l-am vazut pe Mathias intr-o fotografie, avea alaturi de el sticluta respectiva, parca era cu lapte, gresesc cumva?
O sa incep si eu sa folosesc sticlute de astea, poate scoatem biberonul.

La multi ani Cata14!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sa va fie de bine, fetelor!

LA MULTI ANI CATA14!

Eu sunt pusa pe fapte mari, vreau sa fac placinte azi, sper sa-mi iasa, ca n-am mai facut genul asta de placinte niciodata. Iar ultima data cand am facut placinte a fost taaaaare demult, acu vreo 5-6 ani , asa ca tineti-mi pumnii!

Mami 18+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Cristina, iti tin pumnii, dar vreau si eu placinte

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

la cafea
buna dimineata
mai fetelor nu stiu ce sa mai fac ma doare tare rau gatul s cand inghit ma doare s urekea de inebunesc,am mai patit eu din astea dar dupa o zi doua gata dar vad ca treaba-i serioasa s de joi tot asa o tin s colac peste pupaza dudumiciului ii curge tare rau nasul de ieri(nu tuseste,nui ragusit doar ii curge nasul)
se vede treaba ca aceasta canita cu cioc e o inventie minunata pt ca darius bea cu canitza de pe la 8 luni s ceva de cand l-am intarcat numai cu canita cu cioc apa ii place s din cana normala sau pahar dar face balonase vrea sa bea singur face apa peste tot s mai bine cu canita cu cioc
aveati dreptate ca in compania altui copil se skimba copilul
mama mea are o fetita in asistenta maternala care are 5 ani s darius e inebunit dupa ea8o stiga cand se duce la somn cand se trezeste,cat e ziua de lunga),eu nu il mai recunosc,dint-un copil serios care abiadaca iti zambea acum rade in hohote s se vede pe fata lui ca e un copil fericit s parca nici nu mai e asa nazdravan
apropo de noi cuvinte:bati(adica "darius iei bataie daca nu esti cuminte"),aia(gabi),ici(aici),opaaaaaaaa(hopa),papapa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

angel_lexi sincere felicitare pt resita s sa auzim numai de bine
cristina spor la placinte s iti tin pumnii sa iasa
cata14
fetele va pupez s va doresc o zi buna
s asteptam vesti s de la mamicile care nu neau mai scris de mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor.

Am gasit foarte multe retete cu prajituri pentru bebelusi gen budinci, checuri. Faceti ceva in casa si le dati la copii ? Stiu ca dulciurile strica dintii dar sunt si bune energizante pentru ei.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi. Cristina buna cafeluta ta ca a mea a ajuns pe pereti ( mi-a scapat cana din mina). Asteptam placinta.

Mai fetelor nu stiu ce sa mai fac; copilul meu nu vrea nici un sirop din asta dulce cu gusturi de portocala sau altceva. Singurul care il ia este sinupret-ul si vad ca si prospanul. I-am luat niste Imuno baby si il scuipa . In ce sa-l pun ca in suc de fructe nu vrea.
A vostri accepta siropurile astea dulci??? sau cum ii pacaliti ?

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

A cele care ati dat Prospan spuneti-mi si mie cite picaturi sa-i dau si de cite ori pe zi ca in prospcet zice intre 10-15 pic de 3-5 ori/zi. Deci cite sa-i dau ????

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput