FIV 145

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Rog frumos moderatorul sa ma scoata si pe mine de pe lista de octombrie noiembrie pana la noi ordine. Nu pot primi tratamentul pe motiv de ASLO mare. Pana nu-mi revin la normal, nu ma pot apuca de treaba. Asta e - moldamin deocamdata. Revin cu intrebarea - stie cineva daca influenteaza asta fertilitatea?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Kora - nu pot sa cred ca ai atata rabdare ...eu cred ca epuizam stocurile de teste si in plus in ziua 11 eram la prima ora la test de sange :-)
Dar e clar ca asa cum procedezi tu e cel mai rational.
iana_mari - iti doresc si tie muuulta bafta si sa fie cu bebic!
Dariela/ puiramy- sunt in Z4 de stimulare si plang (de emotie) cel putin o data/zi. Ma impresioneaza lucrurile cele mai neasteptate: melodii, reclame, mame cu copii, poze vechi, etc. E intr-un fel nostim pt ca sunt constienta de toate astea :-)
Si eu am o pofta de mancareee...oleee, dar asta nu e ceva special la mine si in plus iau si elevit (ar putea fi si asta cauza).
zouzou -nu mai trimite mesaje din-astea ca eu plaaang :-) Sunt tare sensibiloasa, of-of
dream1971- eu stau bine ...cu rabdarea e mai greu, imi calculez non-stop cate zile mai am ...abia astept!
luck - mult succes si tie draga mea ! la mine injectiile decurg minunat(daca pot sa zic asa)
flori76 - mi-a frant inima mesajul tau ...Draga mea, cu totii avem si perioade mai rele..si perioade mai bune.Momente de glorie, momente de declin. Mie cand mi-e greu ma gandesc la ultima situatie care mi se parea la momentul acela ...irezorvabila si la care s-a gasit totusi in cele din urma, o solutie. Desi pare greu de crezut, cu incredere si speranta, cu optimism si vointa se pot rezolva multe.Important e sa tot incercam... Sunt alaturi de tine si sper din tot sufletul sa fi depasit acea faza de ratacire
Avalon - la injectii m-am expertizat si eu, dar din pacate nu am ajuns la progesteron. Apropos, am gasit sa fac un schimb de progesteron, te rog ma poti ajuta cu reteta pt Austria ? Multumesc mult de tot !
ayda_m - e minunat ca dupa nori a iesit si soarele ... bucura-te de el si da-i bataie pt urmatoarea incercare
danyalo - m-a uns pe suuuflet mesajul tau ! Deci iti doresc sa-ti pastrezi starea asta minunata.Restul ...cred ca vine de la sine. Stai ca nu am inteles: mijlocul carei luni ? Noiembrie ???Waaau, da rapida esti! Pai haide ca mai sunt locuri la odiseea de iulie -august 2008 (am tras eu cu ochiul acolo).Bafta, haide ca numaram impreuna. Daca vrei, sharuim si semnatura cu Valul :-))
amzulica- sorry, stiu cum e sa ti se tot amane visul. Din pacate nu stiu nimic de moldamin.

Fetelor, va doresc o saptamana plina de ganduri optimiste si colorate !
Sfatul zilei : vizitati sit-urile cu jucarii si minunati-va de cate s-au mai inventat. E o lume asa vesela si plina de oportunitati de ...visare.

Sunt pe vaaal (Z 4 de Gonal)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa!!
Sunt pe fuga...
O saptamana minunata va doresc! Kora sa vii cu vesti buune !!
Pisix nuuuu ... sfarsitul lui noiembrie vine cu ET-ul!!!Dar sunt 2 mari pb...la care nu ma gandesc momentan: Sa gasim embrionii dupa decongelare si SA OVULEZ!!!Dar DD e maare si poate ma ajuta si pe mine!
Ai dreptate cu cumparaturile de copii! Ieri am fost cu sotul in Ikea si ne-am tot clatit ochii cu patuturi si lucruri de copii parca nasteam maineee!!!Ba ne mai si certam ce ar fi mai frumooos!!!

Noroc sa fie ca restul vine de la sine!
Amyulica nici eu nu stiu despre asta nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna dimineata!

Fetelor stiu foarte bine ca azi in zi 12 iese testul,dar am hotarat sa fac pe plac familiei mele si sa ma duc miercuri....rabdare vad ca am,mai ales ca ma simt atat de bine incat mi-e clara situatia,va spun sincer si acum nu sunt sceptica,dar oricare in locul meu ati gandi la fel,chiar ma simt foarte bine si nici macar semnele prevestitoare de CM ( dureri de cap etc) pe care le-am avut prin zi 28-29 nu le mai am asa ca....

Avalon eu imi fac singura si progesteronul injectabil,ca daca le-am facut pe toate singura cum era sa ma impotmolesc la mal?Mi-au ramas ace mai groase de la gonal f si cu acelea extrag progesteronul oil,apoi schimb acul cu cel al seringii ( din aceea normala mai mare) si apoi partea cu injectatul e asa cum ai spus infig acul tot si incet-incet injectez ca merge putin mai greu pt ca e asa uleios,daca injectez mai repede intr-adevar ustura putin,dar mie chiar nmu mi se pare dureros.Apoi la fel ca dupa oricare injectie intramusculara masezi cu vata cu spirt locul.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

daniela_b, Kora, Dariela

Stie cineva adresa exacta de la Nordmedica? Am maine programare la Cocei dar am omis sa intreb adresa exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!... o saptamana minunata si plina de vesti bune!Koricica vezi ca esti prima vizata sa vi cu vesti... duble!
Moni raportez, raportez...z 11!
Marrina adresa de la NORDMEDICA este: Calea Grivitei nr. 156, sc.D, et.2, ap.108.
Zouzoule multumim!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Marinna, adresa e calea Grivitei, nr. 156, scara D. apartament 108, interfon 08.

Este penultimul bloc pana la podul Basarab.

Eu sunt in a 7-a zi de inhibare si astept sa-mi vina ciclu. Ma injectez, in continuare, singura. Nu e mare lucru. Ati avut dreptate.

Daca as reusi si cu cele din poponetz, ar fi bine. Gonalul doare?

Bafta tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna dimineata!

Sunt noua la acest subiect, pt ca, ca voi toate probabil, am sperat ca nu vom ajunge aici. Sotul are astenooligospermie severa, cu 11 mil la spermograma din mai si (inexplicabil!) 800 de mii luna trecuta. Nici eu nu stau f bine, nu am CM decat stimulat, dar cu stimulare ovulez. Am facut in ianuarie IA, nereusita, iar dr a zis ca nu are sens sa continuam cu IA si sa ma stimuleze aiurea, cand de la sot sunt rezultate asa proaste.
Sotul urmeaza un tratament hormonal, in ianuarie va face operatie de varicocel si, daca lucrurile nu se vor imbunatati radical (si am inteles ca sansele sunt f mici) in primavara vom incepe pregatirile pt FIV.
Pana atunci, as dori sa ma documentez, sa aflu cat mai multe, sa fiu cat de pregatita posibil, macar din punct de vedere al informatiilor.
Imi puteti spune ce sa studiez mai intai, am vazut aici f multe informatii si as vrea sa le iau pe rand.

Va doresc succes tuturor, am citit ca sunt cateva care asteapta rezultate, ma rog la Dumnezeu pt noi toate sa ne binecuvanteze intr-o zi cu o minune.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, va intreb si pe voi, poate stiti: valoarea mica a estradiolului in ziua 3 ce inseamna? Si cum se poate suplini lipsa lui? Eu il am in limite normale dar apropae de limita inferioara.

Va doresc mult succes la FIV spre care ma indrept si eu cu pasi repezi
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Zouzou mi se pare minunat gestul tau !!!

Eu azi sunt in Z4 de CM si de maine incep stimularea cu Menogon - 3 fiole. Joi merg din nou la analize si sunt curioasa daca se schimba ceva in tratament ..
Injectiile cu Diphereline am reusit sa le fac singura, dar la celelalte cred ca o sa am nevoie de ajutor. Problema cea mai mare va fi in weekend cand plec din tara si nu stiu cum o sa ma descurc singura

va tin pumnii la toate si va doresc sa aveti niste bebei extraordinari !!

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput