FIV 145

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am revenit si eu...gataaa numele voastre sint acum in "maini" super bune...
Avalonsi eu stiu despre progesteron exact atita cit ai zis si tu...eu n-am avut curajul sa le fac singura...celelate sint floare la ureche...dar asta e prea mult...numai cind vad acul ala urias..brrr...poate de data asta sa-mi iau inima in dinti si sa mi le fac eu...ca si asa celelate le fac in slow motion incet,incet...stiu ca dupa...trebuie foarte bine masat locul ca sa nu se faca noduli si ca sa se dilueze bine..apoi se mai pune si gheata...eu data trecuta eram plina de noduli si vanatai..si desi in mai mi le-am facut,durerea si senzatia aia de dupa..parca mincarime si amortire,m-a tinut pina prin septembrie...nu dor cind le faci,dar dor dupa
..vad ca este liniste azi pe aici...ce-i mai frumos pe lumea asta decit o duminica in familie...cu plimbari de seara si toata lumea happy...asa o duminica va doresc tuturor
florinu stiu ce sa zic...stiu ce simti..offf durerea asta nu vreau s-o mai simt niciodata...am simtit-o si eu de 2 ori...ai sa vezi ca vei prinde din nou puteri si nimic nu iti va sta in cale pina nu-l vei avea pe bebe in brate
...nu disperati fetelor ca bebeii vor veni..asa pe rind...unii se lasa asteptati asa ca sa fie iubiti mai tare..dar tot vor veni...nu va pierdeti speranta
succes fetelor pe mai departe...in inhibare,stimulare si asteptare...sa auzim de bine si de bebei...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Slavmih, pe dr. Bucur o gasesti si la Dacia Medical- 2115405 sau 0766536553 (vei vorbi cu ANI care este foarte placuta). Deasemenea, nr. mobil PERSONAL este 0722321754. Bafta!

Pupici tuturor.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Multumesc mult, Luciana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

zouzou multumim.
Moniland inca pe tusa din motive de dentist. Sper ca pana la sarbatori sa terminsi la anul FIV din nou.
Kora luni esti ziua 12 ? poti face hcg fara probleme.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

zouzounaki: Multumim mult .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by cristinici
Kora luni esti ziua 12 ? poti face hcg fara probleme.

Si eu asa zic. Nu exista varianta cu betahcg 0 in ziua 12 si > 100 in ziua 14. Daca e pozitiv este si in ziua 12. Oricum daca te tine psihicul asculta de familie Noi suntem aici cu galeria indiferent cand il faci.

Of, nu mai stiu celelalte fete cum stau . Poate maine ca e luni, scriu si ele. Bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele
vreau sa zic ca eu am avut o criza de depresie vineri seara, cred ca simteam nevoia sa plang sa ma pot descarca....si am plans atat de mult incat mi-a dat sangele pe nas......dar a avut tot sotul grija de mine si doi prieteni f buni de-ai nostri care ne-au scos la plimbare....si am ajuns ieri tocmai la drobeta turnu severin si apoi orsova...am dormit acolo...am ales cel mai "tare" hotel din oras, am zis sa ne simtim bine si sa uitam de tot,am vizitat cat am putut in timpul acesta scurt si azi ne-am intors.....vreau sa zic ca mi-a facut atat de bine iesirea asta.....deja ma gandesc cu incredere la al doilea FIV....vreau sa ma duc si la dentist sa rezolv o veche problema cu o masea....ma simt ca noua acum ....
kora, iti tin pumnii pt test...indiferent in ce zi il faci, eu zic ca o sa fie pozitiv sigur
bafta tuturor FIV-oaselor si sa ne vedem cat de curand la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

ayda_m, asa te vreau... te rog eu mult sa nu mai plangi! Si eu faceam la fel, simteam la fel... dar o sa treaca sentimentul asta de neputinta si revolta si o sa vezi lucrurile altfel! Visul meu inca nu s-a implinit, dar stiu, cred, simt ca o sa fie bine! Sa nu uitam nici de ajutorul lui DD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Hello fetele
ma prezant si eu la apelul de seara!
Raportez venirea Monstuoasei coalitii cu tot tacamul...si cu o mica raceala dupa ea...maine sun sa ma programez pt. eco. Care e nr. pe care raspunde Fraila?? si care e cel pe care raspund fetele de dincolo de la FIV?? Eu pe care trebuie sa sun?? Off...ca maine nu pot ajunge decat dupa 16 cand cred ca nu mai e nimieni pe acolo...nu stiu cum sa fac!
Azi am dat o fuga...dar am ajuns cam tarziu...nu prea mai era nimeni...si nici portarul nu m-a lasat sa trec!Cica Fiv-ul nu lucreaza duminica! Ce sa-ti zic!!! Pai eu m-am mai dus duminica ce-i drept mai devreme si erau acolo! Acum am ajuns dupa pranz..si posibil sa nu mai fi fost nimeni!
Deci...eu incep numaratoarea..si daca totul e bine....sper ca spre sf. lunii sa fac ET-ul!Doamne ajuta!
kora- eu zic sa faci testul! Au dreptate fetele! Dar tu stii cel mai bine!BAFTA MUUULTA! Hai cu vestea buna sa ne mai scoti si pe noi din ceatza!
pup fetele...pe toate fara exceptie
ma retrag sa zac in pat...ca am febra si mi-e cam raau!! Am luat si aspirina tamponata si am calduri!!!
De azi am inceput si maca...de asta nu ma las orice-ar fi!!O sa incep iar cu acidul folic ca am facut o pauza cam lunga de 6 luni!
Si cam atat deocamdata!
Sa vedem ce va fi!Insa sunt optimista! Nu visez decat fetitze!!!Sunt f. optimista si relaxata...la polul opus fata de fiv-ul din iunie!
Mi-am scos utrogestanul de la naftalina ... mi l-am impartit pe zile...ma uit la el ca la prajituri!!!
Mai trebuie sa-mi iau injectoare pt. progesteroane! Nu am suficiente...dar fac cate am ...o sa dozez si progesteronul....cam atatica! Nu o sa ma stresez prea tare! Eu deocamdata sunt multumita ca mi-a venit Cm-ul super bine si repede!Asa ca...cu DD inainte! Ce o vrea! Stiu..sunt constienta de sansele mele suuper mici!! Dar cred in ele! Atatea cate sunt!Pana la capat!!
Deocamdata ma simt bine in visarea mea!!!!Vb. lu pisix ma bucur de orice !!!

va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Cristinici La eco ma duc pe 16 oct.,vineri, sa speram ca va fi ok ca mi-a iesit FSH-ul marit.
Moniland Si eu sper sa reusesc de data asta.Multumesc de sustinere.

Mergi la inceput