FIV 145

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kora - Sunt cu pumnii stransi-stransi pentru maine si te asteptam cu o valoare mare-mare!
Pisix - Cum ti-a spus si Moniland profita acum ca dupa aia pauza totala. Eu iti doresc una de 3 luni!
Marrina - Ma bucur ca te-ai intors! Cand ai programarea la clinica?
Ana Wish - Nu te ingrijora. Eu am un CM regulat dar la ultima inhibare a existat o intarziere de 2 zile. Dr. a spus ca e in regula dar poate este ce prezic fetele
Zouzou - Multumim pentru gestul tau!

Eu am hotarat ca e timpul ca maine dimineta (ziua 12 de la ET) sa fac un test (nu ma certati dar nu mai am rabdare). Mi-am convins sotul sa se duca la farmacie sa cumpere unul si a venit cu Sure check. Scrie pe el ca se poate face in orice moment al zilei si in plus este recomandat pentru FIV. Joi o sa vad exact cat de bun este!

la toate fetele

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetele!

Veselie mare pe la voi pe aici. Hai ca am mai citit si eu si parca parca se mai face lumina.

Pisix, imi poti spune si mie mai multe despre dr. Dracea, as vrea sa ma programez la Gynera. Ne putem duce cu toate analizele noastre, cu istoricul, sta de vorba cu noi, ne mai da sa facem si altceva (am facut o gramada de analize, sotul mai ales, acum e pe tratament si in ianuarie va face probabil operatie de varicocel)

Multumesc mult si imi cer scuze daca pun intrebari idioate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor am si eu o intrebare urgenta..care sint limitele normale ale progesteronului???daca progesteronul este de 0,8???..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Zouzounaki duap cunostintele mele faza foliculara 0.6-4.7, faza ovulatorie 2.4-9.4 faza luteala 5.3-86 menopauza 0.3-2.5 duap laboratorul Rombel acuma Synevo. DAr eu zic c apote sa difere de la lab la lab.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Si as mai avea o intrebare: imi poate da cineva adresa/nr de telefon de la clinica unde lucreaza dr. matei? stiu ca este in zona Perla-Dorobanti, dar nu mai am datele. As vrea sa repetam spermograma la ea.

Multumesc

Mergi la inceput

ok magduta iti multumesc mult..deci in faza foliculara 0,8(unitatea de masura este facuta cu nanogram/ml) este cam mic...dar cred ca aceste valori se refera in stadiul de cm natural si nu pt fiv...mie cam asa mi s-a explicat...multumesc inca odata

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

va invit la un nou capitol AICI

iconita

Mergi la inceput