Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Cata FELICITARI! bravo tie ca ai invatat si ai castigat!
Mai eu nu m-am gandit unde voi tine ziua lui Filip... probabil ca acasa, dar tare mi-ar placea sa gasesc ceva loc joaca unde sa ii pot tine ziua. Giova daca gasesti ceva fain sa ne spui si noua.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_80 spune:

CATA felicitari!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ioana si eu zic ca mai bine ii ia socrela trici, pe langa faptul ca e mai utila...mai scoti si ceva banuti de la ea, CA DEH! DOAR O FACE PT NEPOTEL. nu ca mingea nu ar fii SUPER.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Cata , felicitari .
Mirela , imi pare rau de cretina aia de bona .
Bumbita, bravo esti o mama adevarata . Eu recunosc ca daca iesim afara , ii dau stickuri sau ceva de rontait , asta ca sa stiu ca sta in carucior cuminte ca de nu , vrea jos si nu am facut nimic, ca de obicei iau caruciorul cand am ceva mai departe de mers de rezolvat ceva. Daca meregm doar pe aici prin localitate nu il mai iau , mergem pe jos , dar facem oreeee

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Hello!
Noi aseara am fost la Gabi la birou sa il luam si s amergem la ceva cumparaturi. A devastat Ayan pe acolo, imi era o rusine! Totul a culminat cu mom cand a plecat Gabi pana la seful lui sa ii dea un raport si a inceput sa urleeeeeeeeeee de rasuna toata cladirea!!! Si evident pe mine sa ma bata ca de ce il tin.
Am luat si plastilina, azi i-am dat-o sa se joace cu ea si ii este o scarbaaaaaaaaaa de eaaaaaaaaaaa cum nu va imaginati. E-adevarat ca am facut-o eu asa in forma de..ceva dar mi-o da repede mie si se sterge pe maini pe pantaloni. Sa zic ca acum s-a mai obisnuit, o mai baga in seama, dar tot scarbit asa.
Pupici everyone!

Mergi la inceput

deea si am uitat. nu stiu daca si-a facut sau nu efectul. da' eu i-am dat f mult timp, ii mai dau si acum din cand in cand ceai de catina. stimuleaza pofta de mancare.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Monica, am vazut ca esti talentata ma cu plastilina! Eu stiu sa fac numai carnati, bile si o masinutza, care mi-a iesit dragutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbi nasol cu soacra. si a mea din iubirea lui mami nu-l scoate pe Clau.
papucii nu sunt de munte/zapada
Pufu sper sa se regleze si cu scaunul Vladimir.

gata, am plecat dupa copil si pe urma la Diana si Ingrid in vizita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Sanatate la bb bolnaviori, Vladimir, Angelo si mateias care inteleg ca este mai bine!
AnaM, tare faza cu Clarita cu aragazul!
Irina, ce prostii a mai facut mario? ca m-am obisnuit s acitesc des din astea d ela voi!
Bumbi, pupici la baietei!
Gio, distractie placuta la ingrid, pupa picii din partea mea!

Mergi la inceput

alina, moni, deea va tot " aud" de modelari de plastilina. eu sunt un antitalent, cred. aseara am luat si noi cariocile sa desenam. el f incantat. sa-i fac avion, sa-i fac masina etc. eu ma executam, da' ce iesea , nu vreti sa stiti. noroc ca am un copil de doar un an si 10 luni care o iubeste pe mami si ii place tot ce ii face ea, ca altfel.

nu, serios, trebuie sa exersez serios. mi-am iesit din mana , se pare. a trecut mult de cand nu mai sunt eu copil sa desenez. eu cred ca o sa fac cu platilina numai bile si rame.

Mergi la inceput