Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Seara buna.

Pe mine ma prind diminetile treaza de vre-o 3 zile. Am la treaba de nu mai stiu cum s-o impart ... colac peste pupaza am primit si o comanda de tort .. si .. noh .. nu pot sa refuz. Am facut o imensitate de tort, de 6 Kg !!! Macar mi-a prins bine la bani :) Am fost intr-un magazin si i-am luat niste jucarioare dariei si un taburel, ca sa aiba pe ce sa "cozeze"

Si .. pentru ca am vazut ca ati discutat de "Cars", va dedic tortul pe care l-am facut ieri: www.dropshots.com/lunanoua2

Am vazut ca mi-au raspuns fete, am citit un pic in diagolana, dar pana la sfarsitul capitolului am uitat ce si cui vroiam sa ii raspund :D V-am spus .. mi-am pierdut eficienta. Poate mi-o voi recapata vreodata.

Ah .. am vazut o poza cu niste creioane care se pun pe degete. Eu nu cred ca se deseneaza bine cu ele, dar... cine stie ? :D

Daria mi-a cantat pe "treceau batalioane romane Carpatii !! " cu foarte mare patos si tropaind din picior :)) In seara asta mi-a preparat mancare din plastilina, si am mancat impreuna din vasutele ei mici. Programul ei de bebe e dat complet peste cap. Sunt zile in care nu doarme deloc pana seara. Sunt alte zile in care doarme cate o ora pe la 8, 9 ... apoi se trezeste, si pana la 3 noaptea.. program artistic. Daca dormim si noi, doarme si ea, daca ne simte trezi, nici vorba sa doarma, oricat de groaznic de tarziu ar fi.

Merg si eu la nani. Va pup

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Intru repede ca fata e la cumparaturi cu tati, altfel nu stiu cand sa mai apuc. La noi e vesnica problema cu laptopul, il tin inchis cat pot pt ca vrea mereu sa se uite la filmele cu ea (narcisista).
Maraki, sincer, eu sunt mirata ca nu i-au dat antibiotic, la ce simptome are si febra, aici demult il treceau pe antibiotic. Fapt este ca, daca nu ii scade febra dupa atatea zile, sigur este un microb la mijloc si atunci ar fi necesar antibioticul.
Ce mai pot eu sa adaug fata de celelalte fete: ca sa-i schimbi un pic meniul, ia piure de fructe la borcanas, dar de fructe de padure (afine), pt ca la Diana dupa 2 zile i s-a intarit scaunul cu ele, in plus e o variatie fata de morcovi si mar copt. Citisem ca sunt bune pt diaree, la noi a functionat.
Sanatate multa la Angelos .
Moni, si eu vreau linkul ala, pe PM, mess, orice preferi.
In rest, in ziua in care a venit Giova, m-a inebunit fratele meu sa vin la ei ca faceau chef, m-a sunat de 7 ori...asa ca am venit dupa ce am culcat fata. Ieri, au venit ei la noi, plus sora mea, plus cumnatul, plus copiii, am fost vreo 10 adulti si 4 copii, nu-i bai ca spatiu am...dar oboseala..
Azi iar vine prietena mea la noi, ca n-a fost de mult timp...asa ca spuneti-mi voi cand pot sa stau pe net???
De intalneala: Marco e cuminte, dar ii dau credit Giovei cand spune ca poate e asa in casa straina. Diana e cuminte cand merge in alta parte si acasa e un drac. A facut niste crize de fata cu Marco, vroia la comp cum am zis, dar am lasat-o sa se tavaleasca pe jos. Dupa ce au plecat, seara imi zicea: Maco, Maco, apoi gat si pupa...imi arata cum a prins-o de gat si a pupat-o Marco. A primit de la Giova un set de jucarii pt bucatarie, canite, farfurii, aragaz, e foarte incantata, se tot joaca cu ele...
Si cam atat...sper sa pot intra maine sau poimaine cand doarme, ca si ultimele capitole le-am citit in viteza.
Va pe toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza si din Arad unde e soareee ,desi azinoapte a plouat ca naiba.
Eu iar mi-am facut de cap ca am dormit pana la 10,30 si am mancat citind p-aci ce si cum.Acum imi beau cafeaua.Aseara a zis Ghitza ca i se pare ciudat ca nu e si Diana la ora de povestit de dinainte de culcare Deci e happy ca scapa de ea o seara,dar deja la adoua se pare ca ii simte lipsa ...
Ieri cand a fost aci a intrebat-o buni "a cui esti tu?" Si a zis A BUNI! "Si a cui mai esti?" A DANA! Dana fiind numele ambelor vazatoare de la magazinul alor mei.Zice mami ca atunci cand sunt amandoua acolo (o ora se suprapun) Diana zice UNA DANA,DOUA DANA
Persoane importante fetele pentru ca detin BOBOANE si BANI !
Cu BANII e tragedie,zice mami ca seara striga prin casa dupa tati: UNDE BANII? UNDE BANII? E inebunita sa ii numere ea ... Cred ca o sa il pun pe frate-meu sa ii cumpere cadou un set de bani - euro ,am vazut la Selgros! De aia sigur se va bucura,ca-s de hartie.Ghitza i-a luat bani de ciocolata in staniol,dar nu e ea fraiera ... si-a dat seama ca nu-s bani adevarati.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

noi ne am trezit pe la 9 30 spre bucuria mea ca m am intosr de la biserica pe la 7 si ceva plecata de la 3 30 dar is fericita ca am ajuns

stefan m a innebunit cu scrisul....schie, schie si cu o minge in care da prin toata casa

MARAKI mare grija si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anymoni help!!!!!! aseara am confundat pastila, nu era furazolidon, Angelo este bine, a mancat, nu e nici o schimbare spre rau dar stii ce i.am dat? era in cutia de furazolidon si o pastila pt Dixi pt deparazitare....i.am dat jumatate, nu stiu cum se numeste.....mi s.a parut mie ciudat ca nu era galbena pastila...am zis ca mor azi cand mi.am dat seama.....pls scrie daca ai idee de ceva...au trecut deja 12 ore si Angelo nu are nimic...i.am dat acum 30 min furazolidon..

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

BEE iar singurica? tot n-ai pus poza cu Razvanel
Bine ca e mai ok Anutza.
DEEA ma mir ca mai poti la cat lucrezi Lasa ca iti intri tu in mana,chiar daca n-apuci sa ne citesti,macar bine ca ne mai scri si ne povestesti de scumpa de Daria!
GIO cam asa si Diana,se uita la TV daca sta careva alaturi...
INGRID ti-am trimis ala,inclusiv indicatii cum poti sta pe net si Diana sa vizioneze filmele in acelasi timp,ca doar sunt experta
ANA e superba Clara,mama ce ce i-a crescut parul!!!! o fi o blonda de blonda si cu ochii aia de mori!
DENISA zici ca Emma vrea deja sa il bage pe Alex la diversificare?
COSMI si ce scrie?
MARAKI cum mai e?

Eu sunt varza,asa ca l-am trimis pe husband sa imi ia multivitamine si Vit B complex + vit C pe desupra sa ma dopez,ca nu se mai poate N-am mai luat de vreo juma' de an,iar acum imi cade rau parul,plus nu mai scap de puroiul la dinti ,eu care n-am avut in veci asa ceva. Trebuie sa iau ceva de imunitate,numai sa gasesc biletul cu cura aia ce am urmat-o cu vreo 7 produse naturiste (inainte de a o proiecta pe Diana cu vreo 3 luni). Cred ca statul la PC,plus stresul + alimentatia aiurea e de vina.M-am saturat de sanwich-uri la birou si cum nimeni nu mai vrea sa isi comande de la firma aia de catering,n-or sa vina aia pana acolo doar pentru mine.Colega-mea nu mananca mai nimic,doar iaurturi,iar colegii isi comanda numai pizza si d-astea ... Mie tare bine mi-a picat o ciorba/supa calda si felul doi mai ales ca unde am mai lucrat 6 ani am fost obisnuita sa iau masa zilnic la 12, paste si alte bunatatzuri italiene. Trebuie sa fac ceva in sensul asta,ca nu ma satur numai cu piscoturi,saratzele,biscuiti,nuci etc. vaai si azinoapte am visat mancare: mancam ca sparta,dar numai aperitive si salate cu maioneza si fara ,care mai de care,zeci de feluri Fain vis pacat ca mi-e lene sa le fac

Mergi la inceput

MARAKI doamne ce figura esti,sper sa nu aiba nimic angelo,poate pana la urma ii face chiar bine
Cum mai e cu febra,mai are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONII, STEF e inca la stadiul de mazgalit

Mergi la inceput

COSMI pai toti sunt in stadiu de mazgalit Dianei ii e asa de drag de creioanele alea cerate,ca nu mazgaleste cu ele, pe cat le tot aranjeaza de colo colo ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by maraki

Anymoni help!!!!!! aseara am confundat pastila, nu era furazolidon, Angelo este bine, a mancat, nu e nici o schimbare spre rau dar stii ce i.am dat? era in cutia de furazolidon si o pastila pt Dixi pt deparazitare....i.am dat jumatate, nu stiu cum se numeste.....mi s.a parut mie ciudat ca nu era galbena pastila...am zis ca mor azi cand mi.am dat seama.....pls scrie daca ai idee de ceva...au trecut deja 12 ore si Angelo nu are nimic...i.am dat acum 30 min furazolidon..

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Doamne, Maraki...cum n-ai fost atenta? Of.....De care pastila e? Nu stii cum se cheama? Poate Any stie mai multe daca ii spui numele produsului. Sper sa nu pateasca nimik bebu, daca n-a avut simptome pana acum, inseamna ca l-a tolerat organismul.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput