Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 21
Ingrid S spune:
Moni, degeaba, nu pot sta sa scriu pe mess, daca zbiara Diana (cea din filme) la urechea mea, iar Diana din brate se fatzaie si porunceste: atu (altul), atu...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
marchplayer spune:
Maraki?!!!!
Doamne fereste! Bine ca n-a patit nimic Angelo. Eventual se deparaziteaza. Ce sa zic...mie tare mi-e frica de incurcaturile astea. Eu inainte sa le dau copiilor vreun medicament ma uit de 5 ori sa ma asigur ca este ceea ce vreau. Am vazut un caz nasol pe la tv si de atunci mi-a intrat in cap ca se pot intampla chestii nasoale din neatentie.
Monico, pai tu mai ai copil fata???? In timpul saptamanii esti la munca, in WE sta pe la mama ta...n-ai treaba.
Ingrid, lasa fata ca-i bine sa ai musafiri. Eu abia astept sa mai creasca si Rares sa mai putem merge si noi pe undeva sau sa mai vina lume pe la noi.
Deea, superba mazgalita mica si tortul deasemenea. Oare ar accepta astia de la curier rapid un pachet care sa contina un tort
?? Stie cineva? Nasol cu pp,l.rogramul dar cred ca si eu as pati la fel ca tine daca as avea de lucru ca Ioana doarme atat timp cat este cineva langa ea, daca nu sta nimeni in 10 minute este in picioare.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ana_m spune:
Vai Maraki , mi s-a facut pielea de gaina cand am citit 

. Nu am nici o idee ce sa iti spun , pune si tu numele med si ce contine , fa un subiect separat poate va stii cineva de pe Dc sa iti raspunda .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
marchplayer spune:
Denisa, nu-i asa ca sunt dulci fetitele astea care ne imita? Ioana de unde nu avea nici o treaba cu papusile acum sa vezi ce le aliniaza la culcare, le infasoara in prosoape ca nu are pledulete si le plimba pe rand cu carutul. Inca n-a trecut la faza cu hranitul ca eu nu-i dau nimic altceva lui rare, deocamdata doar tzitzi. A incercat ea odata dar n-a reusit sa-si desfaca body si a renuntat. Tie nu-ti cere sa-l lasi jos pe Alex si s-o iei pe ea in brate??
Ana de Spania, ai o dulceata de fetita. Zici ca-i nordica, nu-mi dau seama cu cine seamana dar parca nici sotul tau nu-i asa blond. Sa ai pofta la bombonele. Eu inca n-am cumparat pentru brad ca sunt sigura ca le mananc de 5 mii de ori pana atunci si dealtfel stau in cumpana daca sa agat asa ceva in brad anul asta. Cred ca Ioana numai in brad ar sta sa culeaga la bomboane.
Ingrid am vazut si minunea ta mica, la joaca cu balonul si la uscat parul. Este o frumusica si o dulce.
Giova, misto ca ati fost in oras. lasa nu-i bai ca ati intarziat, doara nu faceti asta in fiacare seara, macar v-ati mai destins si voi.
marchplayer spune:
Noi ne-am trezit foarte devreme, rare deja este la al doilea somnic acum si Ioana se joaca pe aici cu matusa. Numara degetele si le numeste, deocamdata tine minte doar degetul mic ca-si aminteste de la Degetica si inelarul ca vrea toata ziua sa-mi ia inelele, pe celelalte 3 nu le stie. Am fost cu ea un pic pe afara ca ieri cu ploaia aia n-am iesit deloc si tare amarata a mai fost, era destul de rece dar s-a mai aerisit. Ne-am intalnit si cu faimoasa Romina, noroc, ca nu aveam nici o jucarie ca noi. S-a jucat cu putina zapada gasita pe parbrizul unei masini, nu prea stie ea ce-i aia ca n-a mai vazut pana acum. Poate ninge si la noi anul asta sa ne dam cu saniuta(asta va trebui sa-i cumparam).
I-am facut o supita de pui, astept sa se raceasca putin si sa-i dau sa pape ca apoi sa o culc.
Robert a plecat in dimineata asta in Polonia pentru o specializare timp de o saptamana asa ca nu-l avem pe tati pe acasa.
Bee, pupici si de la noi! ma bucur ca sunteti bine
T_Ioana spune:
Am postat un mesaj cat o zi de post si mi-apicat netu' cand il trimiteam
!
Sintetizez![]()
Maraki
, ma omori cu zile! Sper sa nu aiba nimik Angelo! MAre grija pe viitor (dar sunt sigura ca nu trebuie sa-ti mai spunem si noi asta
). Scrie totusi cum se numeste medicamenul ala ca poate ne mai interesam pe la cunostinte, prieteni, care sunt in domeniu si ne lamurim ce si cum!
Am fost de dimineata la plimbarica, ne-am oprit si la biserica si am prins putin din liturghie dar am inghetat (am stat afara ca nu ma risc sa bag spiridusul inauntru plus ca era si o groaza de lume). Acum el face nani dupa ce a papat excelent iar eu vreau sa fac cioco de casa. Problema e ca nu mi-am salvat pagina cu reteta Anei de Franta si ca sa fie ghinionul pana la capat nu e nici Giova nici Ana pe mess........ma salveaza Ana de Spania
??? Fetili HELPPPP....dau o
!!!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
marchplayer spune:
Ioana, eu nu am reteta data de fete pe forum dar am eu una, o scriu aici daca te ajuta cu ceva. Poate este chiar aceeasi, nu stiu!
250gr zahar, 1 paharut mic apa, 1 pachet unt, 250gr lapte praf, 2lg cacao, nuci si stafide. Se topeste zaharul cu apa la foc mic, se adauga untul apoi cacaoa si dupa aceea laptele praf iar la urma nucile taiate fin(prajite un pic) si stafidele(inmuiate in apa calduta in prealabil). Se amesteca repede si asa calda o intinzi in tava- se taie in forme diferite(daca se intareste
)
monica70 spune:
Mai, eu zic sa n-o speriati pe MARAKI ca n-o sa aiba nimic baiatul,era jumate de pastilutza,Dixi are kg presupun cam ca si Angelo,iar aia e pentru deparazitat tot felul de viermisori,asa ca nu poate sa ii fi facut cin stie ce rau,eventual ca sa fie linistita de tot, sa le bage un telefon la cei de la urgenta sa ii intrebe ce zic.Bine ca nu i-a dat altceva zic eu 
INGRID ,dar ce crezi ca Diana tace??? Si ea tot asa,striga intruna: NUUU LEZTU,PUNE MIKU,NU ATA PUNE ATU etc.,dar ma descurc cat de cat,fereastra ei in stanga,fereastra mea in dreapta 

Acum a adus-o mami si o preda lui Ghitza,sa o mai plimbe,tocmai a coborat omu'.
DANIELA asa e,o mai prind doar de la 17 pana la 23 noaptea,iar in We ziua mai nou
dar diseara doarme iar acasa.
Dar avem timp sa ne jucam,asta e important
Revin ca asta e mesaj pe care l-am salvat cu copy,ca nu mergea Dc ... Fug sa pap si vin sa citesc pe urma ce ati mai scris ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
maraki spune:
pai nu stiu cum se numeste si nu vreau sa sun acasa sa se mai sperie si ai mei....nu cred ca i-a facūt rau, e pt deparazitare si dixi are 12 kg cu indulgenta....oricum cred ca farmacistele au idee cam ce trebuie sa contina o astfel de pastila....am zis ca mor dimineata la sv cand mi.am dat seama ca ceva nu era in regula cu pastila aia....de ce era alba? si asa am facut legatura ca erau med. pt dixi ....stai sa intreb acasa cum se numeste totusi....angelo tot face febra....dar kk o singura data azi ...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Gata misiune indeplinita,eu sunt cu burta plina ,iar Diana a adormit.A fost cuminte de cand a venit,a cerut DVD cu ADABADA,doar ca n-a vrut mancare,in schimb a baut 300 ml lapte,ca azidimineatza l-a sarit,a mancat altceva.
DANIELA casutza aia a fost 35 lei.
MARAKI febra febra,dar cat? Tot mare e,sau a mai scazut?
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI