Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (258)
Raspunsuri - Pagina 22
T_Ioana spune:
Daniela
, saru'mana! Si Cristina si Irina mi-au trimis pe mess reteta dar in avantul meu demn de o cauza mai buna gasisem o reteta a lui Hildegard (cea cu torturile, de care zicea Moni
) si am prestat-o pe aia pana am vazut raspunsurile lor! Ce ma ucide pe mine e cand nu sunt cantitati exacte....si in reteta ta e un paharut....mie sigur nu-mi iese ca eu cred ca am alta notiune despre paharut
(ma gandesc la paharut din ala de palinca, care cred ca are vreo 35 gr)
Si reteta lui Hilde mi s-a parut cu prea mult zahar asa ca nu am pus totusi juma de kg ci doar 400 gr (si 2 pliculete de zahar vanilinat) dar eu am facut cu lapte praf Lactovit, cutia are 400 gr si am masurat cu paharul gradat 250 gr dar la sectiunea faina. La final am mai adaugat ceva lapte praf ca mi s-a parut prea moale compozitia (e si normal, faina are alta densitate decat laptele praf deci e clar ca 250 gr faina nu-i acelasi lucru cu 250 gr lapte praf) pe principiul Anei de Franta
......
Amu, ce-o fi o fi, de nu mi se intareste nu-mi pare rau decat de unt ca era super buuuuun.....mai bine-l mancam la noapte cu paine.......
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
IOANO las ca si cu linguritza e bun la o adica ... Eu am alaturi batonul de cumparat si nu l-am mancat de doua zile,am mancat bomboane/drajeuri umplute cu arahide si Neighercioc 
Husbandu' merge la cinema,Diana doarme si eu ... trebuie sa ma apuc de conta,chit ca n-am nici un chef.Mai greu e pana ma apuc.Dar intai bag un ochi in programul TV,iar daca gasesc vreun film dragutz,la naiba cu conta ![]()
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
maraki spune:
la 30 de min dupa Nurofen, avea 39,4 ...tot asa mare face, i.am pus si sosete cu apa si otet....nici nu stiu ce ati mai scris, am citit doar unde vedeam numele meu...o sa intru la fetele din Germanica sa le intreb de vreun pediatru bun in Munchen...
Ana de France, am citit toate mesajele tale, merci mult pt sfaturi, in Franta ce tratament s.a dat pt gastroenterita? citisem tot de cand postasei dar am uitat sa.ti scriu ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3