Strumfi de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
jadi spune:
Gabi, ti-am scris cateva cuvinte si pe mess, felicitari pentru dintzishor. S-a marait rau inainte sa ii apara?
Eu azi nu mai reuseam sa il calmez pe Dodo, s-a trezit de la 5 si nu a mai dormit deloc pana la 11.30. Pana la urma l-am infofolit si l-am scos afara, a adormit in 5 secunde si invartit si impins a dormit 2 ore. Cred ca de maine asa voi face, numai sa nu ploua ca vad ca nu am alte sanse sa il culc in casa ziua!
Deni &
Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Gabi felicitari pentru voinicul dintos.
Ma inseala ochiul sau iedul mic seamana cu tati?
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
madabout2003 spune:
Jadivin pe 21 decembrie si plec pe 5 ianuarie! Trebuie sa ne vedem ca si eu vreau sa o plimb pe pitica unde m_a plimbam eu cand eram mica..
Gabi am ramas impresionata de flotarile lui Bogdanel! Noi deocamdata abia incepem sa apucam jucarioare..si alea fara marre succes dar perseveram
!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
mychydutza spune:
adorm la fiimiu de vreo 3 ore. nu mai poooooot! nici cu foenu n-a mai mers......intr-un final l-am pus pe burta si cred ca s=a socat ca s=a linistit un pic. sper...
Aylin si bebe are o exema pe ceafa, rosie si cu aspect crapat. dermatoloaga i-a dat SEBAMED, DIAPER RASH CREAM cu care il dau de doo zile si parka e mai bine. scrie pe prospect ca e pt iritatia de pe funduletz. poti incerca si tu dar poate mai bine il duci la dermatolog.cica la Colentina ar fi buni, eu am mers cu el la Scarlat Longin in zona Tineretului.
*mihaela*
gabiarama spune:
Uf,am scapat si eu de musafiri .Nu stiu cum se face ca tot copiii au primit cele mai multe cadouri ![]()
Jadi ,nu am vazut nici o manifestare care sa imi dea de banuit ca i-ar iesi vreun dintisor.De-ar iesi toti la fel de usor .
Simo , daaa, el e Budulea Taichii ![]()
Eu sper ca intr-o saptamina -doua sa va anunt ca deja se ridica in 4 labe .Nu de alta ,dar urmeaza controlul de 6 luni la kinetoterapeut si vrem sa o uimim ![]()
Poze
Luna1 spune:
Gabiii ce frumos e iedul tau cum face el flotari. A ramas uimit si sotul meu, ma intreba "Si a noastra o sa faca asa?"
Felicitari pentru dintisor.
Fetele de pe la Canada si Franta mersi pentru raspunsuri. Hmmmm, m-am lamurit, iar ma duc pe la doctor sa ma mai lamureasca o data ce-i cu vit D.
Pana la urma cred ca imi da numai sa tac naibii o data.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
la toata lumea!!!
A nins aici aseara pt prima data anul asta. Acum e totul alb si frumos.
Bun venit noilor mamici si strumfi!!!!

O intrbare pt mamicile cu bebelusi care dorm toata noaptea? S-a intamplat de pe o zi pe alta sau a inceput prin a elimina o masa in timpul noptii si inca una pana cand nu s-au mai trezit noaptea?
Luna am vazut pozele. O familie frumoasa :) iar pe tine te schimba mult tunsoarea (inspre bine ;))
O zi buna tuturor!!!
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
andicu spune:
'Neata si de la noi.
Gabi, felicitari pt dintisor!
si poza cu flotarea e super!
Deni, la Dodo se vede ceva la gingie? ca si Filip e agitat de vreo 2 zile, isi roade pumnii si a inceput sa se repeada cu gurita in toate alea, inclusiv in fata mea
. Si cand ii masez gingia cu degetul, ramane nemiscat, ca si cum l-ar calma. Dar eu nu vad nimic , sau nu-mi dau seama..
Deja am inceput sa visez ca i-au iesit dintisorii, de vreo 2 ori! ![]()
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)Cum crestem noi

aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
adorm la fiimiu de vreo 3 ore. nu mai poooooot! nici cu foenu n-a mai mers......intr-un final l-am pus pe burta si cred ca s=a socat ca s=a linistit un pic. sper...
Aylin si bebe are o exema pe ceafa, rosie si cu aspect crapat. dermatoloaga i-a dat SEBAMED, DIAPER RASH CREAM cu care il dau de doo zile si parka e mai bine. scrie pe prospect ca e pt iritatia de pe funduletz. poti incerca si tu dar poate mai bine il duci la dermatolog.cica la Colentina ar fi buni, eu am mers cu el la Scarlat Longin in zona Tineretului.
*mihaela*
mihaela, noua ne-a dat antifungic, adica clotrimazol, pe care il stim si noi. cred ca o sun sa vad ce zice de asta de care zici tu. si mai stiu ca e o crema de la mustela pt fundulet. gata, am gasit crema de la sebamed pe net. o sa o cumpar. poate e buna...eu cred ca m-as duce la dermatolog daca nu trece cu cremute din astea pentru fundulet. ca astea ar trebui sa fie pentru uz general si nu au ce rau sa faca. dar daca nu trece, ma duc si la dermatolog. dar evit, pentru ca data trecuta cand ne-am dus ne-a dat advantan, si am inteles ca se prescrie cu prea multa usurinta. asa ca, prefer sa dau cu cremute mai usurele mai intai

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Nonna76 spune:
Stefania,multumesc pt. cafea ,astazi m-am trezit la 5.30 si ma dezobisnuisem.Ma invatasem cu 7.
Gabi,frumos mai este Bogdanel si m-am emotionat cind l-am vazut.Ce repede mai trece timpul.Acus o sa ne anunti ca sta in fundulet si apoi ca se ridica in patut.
Multumim pentru urari fetele,am iesit ieri dar nu la masa in oras ci la un loc de joaca pt. copii intr-un magazin de unde am luat si jucarii baietilor si cite ceva pt. noi. Ne-am simtit bine fara mese festive si vase de spalat.Dar imi place sa am si musafiri in casa,sa am casa plina.
Diana,ma bucur ce e mai bine Victor. Si eu am o sora in Canada,in Hamilton, si tot timpul cind vorbim zice ca e racita.
Jadi ce mai fac baietii?
Anya cum s-au comportat fete la munte? Astept sa ne povestesti.
La noi a nins,dar e urit,pe strada e apa.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)