Strumfi de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
valen spune:
gabi, felicitari pt. primul dintisor!! n-as fi crezut ca un bebelus poate avea atata forta: am ramas fara cuvinte.
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
aylin_tarcan spune:
carla, eu trebuia sa merg la 6 saptamani, am mers cu copilul dupa mine ca nu aveam cu cine sa il las, dar am avut ghinionul sa aflu ca doctorul avusese cu o ora inainte de a ajunge eu acolo un deces in familie si plecase. asa ca nu m-am mai putut duce la el. si nu am mai fost deloc. pentru ca nici nu am avut nicio problema, si aflasem de la alte fete ca nu a facut decat sa vorbeasca cu ele...asa ca am lasat-o moarta.
mada, ce sa faca...mergem maine sa ducem probe pentru analize. sper sa ma descurc maine dimineata sa ii recoltez. sa vedem daca are ceva sau nu. si o sa fac luni poza bisericii.
are si o ciuperca pe fundulet, care s-a marit si are tot funduletul rosu rosu ca o eczema. i-am dat cu bepanthen, cu baneocin, cu clotrimazol. nu s-a intamplat nimic. oare cu ce as mai putea sa dau?
iar ochisorul tot nu tece. nu stiu ce sa mai fac.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Fetele de prin strainataturi (si aici ma intreb oare Irinusha unde a disparut?) adica de prin Franta, Belgia, Canada, Germania ziceti-mi si mie daca la voi se da Vigantolul prescris de doctor. Sau orice forma de vit D. Multumesc.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Noua ne-au dat inca din spital dupa nastere prescriptia pentru vitamina D, dar mi-au precizat sa-i dau atata timp cat il alaptez, pana la un an. La inceput eu i-am dat Vigantol ca-mi adusese mama din Ro, dupa care am folosit prescriptia de aici si am luat de la farmacie Vitamina D, un lichid maroniu mai diluat decat Vigantolul si din care ii dau 1 ml/zi.
De calciu sau fer nu mi-a vorbit pediatrul, ma gandeam sa-l intreb eu la vizita de patru luni avand in vedere ca a fost bolnavior deja de doua ori si ma gandesc daca nu i-a slabit organismul. Nu prea cred ca o sa-mi dea ceva avand in vedere ca i-au tratat bronsolita doar cu apa de mare in nas in timp ce in Ro se da o lista de medicamente.
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Vreau si eu sa intreb mamicile care au nascut inaintea mea: ati mai fost la vreun control la dr. ginecolog dupa cel de la 6 saptamani? Pe mine m-a chemat la 3 luni dupa cel de 6 sapt. si nu stiu de ce, parca nu-mi vine sa ma duc. Are cineva idee daca trebuie neaparat si ce se verifica? Am auzit ceva de test de sarcina...
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Pe mine m-a chemat la 1 an dupa vizita de sase saptamani!
Asta daca nu raman intre timp din nou

Doamne fere '
Poze
Diana2007 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Flotare si alte poze noi
GABI ,de 3 ori mama
Poze
Super tare !
Stiam eu ca numele Bogdan e destinat oamenilor puternici la cuget si la corp ! (il am exemplu pe tata)
Sa va traiasca !
Poze
Diana2007 spune:
Pai daca am scris cand imi era mai rau trebuie sa scriu si la bine, nu ?
Doamne-Doamne mi-a facut bine baiatul !
Victor cel vesel si jucaus s-a intors, mai tuseste un pic si mai are muci, dar respira bine si de doua zile n-a mai vomitat doctoria. I-a revenit si pofta de mancare si a ramas cu o trezire in timpul noptii ca sa suga (pana sa se imbolnaveasca dormea toata noaptea) dar asta sa fie baiul. Sunt sigura ca atunci cand va fi pregatit, va renunta la ea.
Cu iesitul m-am mai gandit si am zis sa o fac progresiv. Deocamdata ii aerisesc bine camera, cand va termina antibioticul pentru ureche o sa-l las si pe el in camera bine imbracat cu geamul deschis si apoi il voi scoate afara cate putin. Vizitele si socializarile o sa le tai pentru o vreme, cel putin sa faca vaccinul de patru luni sanatos. Si apoi mai vedem ...
Hai ca parca "mi-au mai venit boii acasa" (cum zice bunica-mea) si parca am mai mlta incredere in mine, in Victor ... asta pana la urmatoarea boala 
Editez: pentru mamicile profesoare de romana am folosit bine "prescriptie de medicament" ca mi-e frica sa nu fi facut un "furculition" din engleza ?
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
Diana2007 spune:
Am scris patru mesaje si tot 72 imi scrie la total, o fi normal ? (nu ca ar conta pentru mine cantitatea)
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !
oaana spune:
Gabi felicitari pt dintzisor si fotare puternica.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
jadi spune:
Helou de seara, hop si hop si ma-mpiedic de prosop
(cred ca e altfel cantecelul).
Mamele m-au parasit si mi-au venit socrii in vizita, adica socrul oricum sta la noi dar de joi s-a dus la cumnati si ne-a revizitat azi asa ca am lasat copiii cu ei si am plecat la shopping sa ma refac dupa atatea zile de stat in casa. Mi-am indeplinit targetul mai putin poseta pe care nu m-am indurat sa dau sute de lei si sa merg la Billa cu ea
. Pana la urma degeaba incerc diverse magazine ca tot de la Promod, Esprit, Debenhams si Marks & Spencer nimeresc numerele mele, data viitoare nici nu mai vizitez alte magazine. Si sa nu uit, erau body-uri de copiii la Debenhams destul de ieftine, 7 body-uri la 59 de lei si 3 body-uri la 29 lei. Dar sa va grabiti ca nu mai erau multe pentru 6-9 si 9-12 luni. Si am baut o cafea cu caramel de la Starbucks, trebuie sa incep sa invat si eu sa fac cafeaua asa!
La intoarcere erau cumnatii la noi, veniti sa imi pescuiasca socrii si acum am ramas doar noi, copiii sunt imbaiati, unul doarme cel mic, ala mare se plimba prin casa.
M-am facut bine cu partea dreapta a corpului si m-am rebegit pe stanga si azi nu mai am pe nimeni sa ma maseze, se ofera cineva?
.
Deci sunt obosita!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Mada, cand veniti in tara? Poate ne nimerim la plimbat copiii in Parcul Circului!
Deni &
Vlad & Tudor