Strumfi de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
X-ray spune:
valen LA MULTI ANI! jur ca am crezut ca am scris in mesajul kilometric de dinainte
.draga mea tot binele din lume,multa sanatate tie si familiei,multa caldura,sa reusiti sa va faceti un camin cu adevarat acolo,cu prieteni cu familie.sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate sa va bucurati de printese.si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
diane_dun NU TOATE TREI! defapt vigantolul nu prea conteaza dar calciul si fierul la nivel intestinal, unde se absorb ele. se incurca una pe alta si nu se absorbe nici una,asa ca sa intelegi...de ce trebuie sa-i dai calciu si fier?adica i-ai facut analizele?eu ii dau elisei fier pentru ca mi-a iesit hemoglobina 9 la ultima analiza,si oricum plecase cu ea din spital varza.te rog daca tot trebuie sa-i dai sa-mi scri cate picaturi de fier trebuie sa-i dai,daca trebuie divizate in doua prize,sa vedem cum le impartim in timpul zile(adica la ce ore sa le dai)
sunt cam varza de oboseala se vede ca ma expim ca pixul...nu-mi gasesc cuvintele zau!
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
valen spune:
jadi, pai e de bine cu hcg-ul; se pare ca de data asta vor reusi.alina.a mersi frumos; si noi speram sa ne facem aici un camin al nostru si la un moment dat probabil vom reusi. Despre treaba cu familia si prietenii...iete acus ma pun pe plans.multumesc inca o data si celorlalte fete pt. gandurile lor; mi-ati facut ziua mai frumoasa.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
aylin_tarcan spune:
valen, LA MULTI ANI, sa fiti fericiti, sa va bucurati de minunile de copii si sa aveti o viata frumoasa cu cat mai mult bucurii!
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Luna1 spune:
Jadi Mamas and Papas aici are si chestii normale insa daca vrei sa gasesti tinute de gala acolo gasesti. Iar cele normale adica bodyuri vestute etc nu prea merge cumparat de acolo ca te usuca la buzunar si nu merita.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Anya20 spune:
la multi ani, gabi!!! m-am tot gandit ce sa-ti urez, dar au scris fetele foarte frumos inaintea mea. o sa-mi permit sa-mi doresc si eu ceva...sa ne vedem cat de curand. va pup pe toti cu mult drag. 
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
diane_dun spune:
quote:
Originally posted by alina.a
diane_dun NU TOATE TREI! defapt vigantolul nu prea conteaza dar calciul si fierul la nivel intestinal, unde se absorb ele. se incurca una pe alta si nu se absorbe nici una,asa ca sa intelegi...de ce trebuie sa-i dai calciu si fier?adica i-ai facut analizele?eu ii dau elisei fier pentru ca mi-a iesit hemoglobina 9 la ultima analiza,si oricum plecase cu ea din spital varza.te rog daca tot trebuie sa-i dai sa-mi scri cate picaturi de fier trebuie sa-i dai,daca trebuie divizate in doua prize,sa vedem cum le impartim in timpul zile(adica la ce ore sa le dai)
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
Multumesc mult pentru raspuns, Alina.a!
Tineam eu minte din scoala ca fierul si calciul reactioneaza intre ele si am evitat sa le combin. Problema la fie-mea e fontanela, e mare, are aproape 7 cm si pediatra i-a recomandat Calciu gluconic (pe care fie-mea nu-l suporta si ii scoate afara cu limbuta, asa ca ii dau Calciu Pharco 2,5 ml, din care fie-mea nu inghite chiar tot) si i-a crescut doza de Vigantol la 5 pic din care eu ii dau cam 4 pic (ca una ramane pe lingurita Pana una alta, ii dau vigantolul dimineata, calciul pe la pranz si fierul seara. Sper sa fie ok asa.

Nonna, LA MULTI ANI FERICITI! Si parintii mei aniverseaza 29 de ani de casnicie tot azi.

Mami de
Dani (1 august 2007)
pap.elena spune:
Mersi de cafea Diane
Chiar acum o savurez deoarece, m-am trezit la 9 impreuna cu fi-miu ,iar de la 9 la 10 am avut ora de joaca si pupaturi.
http://b1.lilypie.com/2RG0p2.png
poze botez
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Multam de cafea! Dau si eu una insotita de croissante
!
N_am mai scris de mult dar m_am tot chinuit sa citesc, asa ca o sa o iau din urma:
Urari intarziate pentru
Mihaele, Gabriele, Mihaiuti si Gabici!
Valen! si Brazuca!

Tot ce va doriti, Sa fiti iubite, frumoase si sanatoase!
Luna a fost frumos botezul! Imi place la nebunie rochita Adelicioasei! Si eu trebuie sa caut pentru Emily dar mai astept pana in ultima clipa sa nu patesc ca Anto si sa nu ii mai vina! Botezul l_am fixat pe 28 sau 29 decembrie la biserica Sacré Coeur, e pe undeva pe langa Dorobanti! A mai fost cineva pe acolo? Cum este?
Anya parca tu ai zis ca ai facut botezul la catolici in Romania, poti sa imi spui si mie, te rog,cam ce traditii sunt, ce trebuie cumparat de catre mine, de catre nasi ca sunt cam varza in domeniu.
Nico sa te intorci cu bine acasa! Multa sanatate!
Fetelor mai noi bine ati venit! V_am admirat bebeluci toti sunt unii mai frumosi ca altii!
Carla bine ai revenit! Imi place tare mult numele Sabina! Si posesoarea e tare frumoasa!
Eu si Emily suntem bine! Sunt tare fericita ca am gasit o bona!! Am cautat vreo 3 saptamania, am vazut vreo 5, eram suuuper stresata dar in sfarsit am gasit perla rara! E la vreo 40 de ani sta la o casa la 5 minute de noi, mai are grija de o fetita de 1 an, si cel mai important e ca am avut feelingul ala ca totul e ok, ca pot sa imi las comoara cu incredere! Deocamdata mai avem timp, pana pe 15 decembrie o mai am pe mama, apoi plecam in Romania, si abia din ianuarie o las!
Saptamana viitoare facem al doilea vaccin si apoi o sa ne inscriem la bébé-nageurs = bebei inotatori! Abia astept, lui Emily ii place mult in apa si cred ca o sa se amuze
!
Alina sau Jadi o sa trimit un mail cu poze pentru albumele comune , daca aveti timp ! 
Pupiciii!!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
aylin_tarcan spune:
mada, biseica sacre coeur este intr-adevar intre dorobanti si aviatorilor, mai mult catre aviatorilor. este pe o straduta linistita. inauntru nu am intrat, dar daca vrei intru si iti zic cum este. pot sa ii fac si o poza pe dinafara sa o vezi.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita

, va rog!