Strumfi de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc Aylin! Daca ai timp sa treci pe langa sa ii faci o poza ar fii super, i_ar arata_o si lui Juan ! Eu nu tin mine sa fii vazut biserica asta, dar tata mi_a spus ca ii s_a parut ok, preotul e foarte de treaba ...
Ce mai face Alma?

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Diana, si parintilor tai,sa te bucuri alaturi de ei si la 50 de ani de casnicie.

Nu stim cum vom sarbatori azi,suntem cu amindoi baietii acasa,poate vom iesi in 4 dar e greu la restaurant asa.Musafiri am avut sapt. trecuta la ziua sotului,vom avea si de Sf. Andrei asa ca acum nu am mai invitat pe nimeni.

O zi frumoasa.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multi ani inainte Nonna si o casnicie frumoasa!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina(anya) bine te-ai intors,vrem pozeeee!
nonna multi ani fericiti de acum incolo!
diane_dun pentru o fontanela mai mare,adica un semn de posibil rahitism se mareste doza de vigantol,calciu nu stiu ce treaba are.profilaxia anemiei se face la sugari incepand cu varsta de 6 luni.daca suspectezi si o forma usoara de anemie poti sa-i faci hemoleucograma,o inteapa in degetel si ii ia cateva picaturele de sange,nu-i chiar o tragedie.daca chiar vrei sa-i mai dai si una si alta da-i fierul dimineatza si calciul seara,vigantolul intre.acum poate te ajuta si alina cu un sfat mai competent.
mada bine ai revenit printre noi!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Mada, Sacre Coeur e frumoasa, mergeam acolo cand eram mica de dragul atmosferei si mai stateam la slujba in latina. E exact langa monumentul aviatorilor cum a spus Aylin.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello tuturor.

Am si eu o intrebare pt doctorite (Alina.a, Anya): e normal sa-i mareasca dr doza de vigantol lui Filip de la 2 la 4 pic. pt ca e f bine dezvoltat si arata cat un bebe de 8-9 luni? si i-a dat si calciu homeopat din aceleasi motive. Mi-a zis ca deoarece creste asa mult si asa repede, sa nu apara risc de rahitism..eu nu ma pricep dar daca e asa bine, de ce trebuie sa primeasca suplimentele astea?
Poate ma lamuriti voi daca e bine sau nu, ca nu stiu ce sa fac! aaa, si inca ceva, fontanela lui cica arat ff bine, e fff mica , nu mi-a zis cat, cu atat mai mult, de ce mai mult vigantol??!
Va multumesc.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineata!

Nonna aniversare frumoasa sa aveti, multi ani inainte fericiti!

Fetelor eu ma panichez cand vad cate le dati voi la bebei. Eu pe langa ca nu ii dau vigantol ca aici nu se da decat in anumite cazuri si numai dupa sase luni la bebeii alaptati la san, nu ii dau calciu, fier etc. Explicatia a fost ca exista in laptele formula (iar prietenei mele care alapteaza la san ca exista in laptele de mama) si calciu si fier si vit D. In plus nu prea se da nimic fara analiza corespunzatoare adica daca ma duc sa zic ca mi se pare ceva in neregula ei o controleaza si daca si lor li se pare anormal mai intai analize si apoi prescriere de vit. Spre exemplu ii tremura piciorul ca la bocanila de ma cam speriasem si mi-au zis ca ii trece de la sine pana la 3 luni (in Romania stiu ca se zice ca e lipsa de calciu, nu?) si asa a fost nu i-a mai tremurat de peste o luna si ceva.

Ma panichez ca ma intreb oare le dati voi prea multe la bebei ori aici nu se da de ajuns? Ca nu as vrea sa stau linistita ca totul e ok si Doamne fereste... Adica stiu de la fiu-miu ce usor se prescrie calciul in Romania insa daca asa o fi bine? Offf!

Fetele de prin strainataturi (si aici ma intreb oare Irinusha unde a disparut?) adica de prin Franta, Belgia, Canada, Germania ziceti-mi si mie daca la voi se da Vigantolul prescris de doctor. Sau orice forma de vit D. Multumesc.

Eu plec acum la un rest chinezesc ca a fost ziua soacra-mii si mergem sa sdarbatorim. Intru mai tarziu sa vad de mi-a raspuns cineva.

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ah si inca o intrebare ca am vazut ca a scris Andicu de fontanela. Aici cand am intrebat mi s-a spus ca fontanela se inchide normal si natural intre 6 luni si 1,6 ani (parca asa mi-a zis sper sa imi aduc aminte bine) si ca nu i se pare normal (doctorului) sa manipulam artificial inchiderea ei. E normala atitudinea asta? Doctoritele noastre ce parere au?

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna eu ii dau Fluosterol doza pe zi pana la 18 luni, contine: fluor si vit D. Despre fontanela nu stiu mai nimic..
Fianna ,multumesc de informatii, exact asa cautam o bisericuta mica, o sa fie o ceremonie cat mai intima, doar familia si cativa prieteni (zic eu acum ca parca vad lista care se luuungeste)!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by alina.a

diane_dun pentru o fontanela mai mare,adica un semn de posibil rahitism se mareste doza de vigantol,calciu nu stiu ce treaba are.profilaxia anemiei se face la sugari incepand cu varsta de 6 luni.daca suspectezi si o forma usoara de anemie poti sa-i faci hemoleucograma,o inteapa in degetel si ii ia cateva picaturele de sange,nu-i chiar o tragedie.daca chiar vrei sa-i mai dai si una si alta da-i fierul dimineatza si calciul seara,vigantolul intre.acum poate te ajuta si alina cu un sfat mai competent.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Multumesc mult din nou, Alina.a! O ultima intrebare pe tema asta, te rog mult: stii cumva ce probleme pot aparea de la excesul de Calciu? (intreaba sotul ).

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput